Çok teşekkür ederim kirmizili :) Ben bu konuyu bir ay kadar araştırdım ve zaten sonunda da bu ve bunun gibi bir kaç foruma üye oldum. Buralardan Gül Abbasoğlu'na ulaştım, iletişime geçtim. Zaten kendisi hemen bana geri döndü. Konuştuk, görüşmeye karar verdik ve ben dün onun merkezine gittim. Hatta Nişantaşı'ndaki merkezde de dün randevum vardı. Sabahtan buluştuk Gül Hanım'la beni tren garından aldı. Çok hoş bir hanım. Önce bir kontrol etti ve yaklaşık 80 dak. çalıştık. İnan bana lazerden daha az canım yandı. Lazer daha kısa sürüyordu ama resmen tüylerim çatır çatır yanıyordu. Aslında lazer kalın tüylerimi inceltti ama ince olanları da kalınlaştırdı. Çünkü lazerden önce bölgeyi traşlıyorlar
((( Bakalım şimdilik bir sorun yok, dün görüş aramda ince ince bir sızı oldu ama zaten lazerden sonra da oluyordu. Gül Hn.a devam etmeyi düşünüyorum. Hassasiyeti anladığını düşünüyorum çünkü :)) Bu arada Kocaeli'ndeki bir kliniğe mail atmıştım, cevap bile vermedi. Öyle olur mu hiç
( İletişim önemli.. İlginiçin tekrar teşekkürler, süreci herkesle paylaşmak istedim. Eğer ileriye doğru olumlu sonuçlar alırsam yine bilgi veririm...