İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

Şu karalama kampanyasına bence de artık bir son verin çok çirkinleşiyo çünkü. ben de bizzat Gül Hanım a iğneli epilasyona giden -ve neredeyse tüm vücut çalışan- çok çok memnun bir müşteriyim. (7 seans oldu) şu balon nick derken kastettiklerinizin içinde ben de yokumdur umarım. Eğer bir şüphesi olan varsa bana özelden yazsın ve tüm iletişim bilgilerimi verip, "SADECE ÇOK MEMNUN KALMIŞ BİR MÜŞTERİ OLDUĞUMU" ispatlıyayım. İşini bu kadar iyi yapan bir uzmanı bir forumda överseniz hem yeni müşteriler kazanır hem de aynı işi yapan diğerleri tarafından taşlanırmış demekki bunu gördüm. Ama ben yine de ilk iğneli epilasyon yapan sağlam bir uzman aramaya başladığım ve bir türlü bulamadığım zamanları hatırlayıp, ihtiyacı olan herkese Gül Abbasoğlu nu önermeye devam edicem, kusura bakmayın.. yapacak birşey yok arkadaşlar, kadın- işini- iyi yapıyor!
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis :nazar:

Ben sizi kastetmedim, spesifik olarak herhangi bir nick'i kastetmedim. Ama bir kısmının sahte olduğu belli bilemem hangileri. Diğer yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim fikirlerimi yukarda belirttim zaten. Tabi ki dilerim istediğiniz sonucu alırsınız. Bizim anlatmaya çalıştığımız şey başka zaten, anlayan anlar.

evet angelnr haklısın galiba en iyisi deneme seansı yaptırmak hepsine nasıl bulucam tüm uzmanların iletişim bilglerini bi tek gül hanımınki var sanırım diğerlerinide yazarmısınız küçük bölgelerde deneme yaptırim önce kabuksuz izsiz hangisi yapıyorsa ondan başlarım sizide gelişmelerden haberdar ederim arakadaşlar özel mesajla yolarsanız bilgileri sevinirim arkadaşlar.

Arka sayfalarda memnun olanlar, başlayanlar filan var bir kaç uzmana. Oralara bakarsan özel msjla sorabilirsin sanırım insanlara. Ama biraz dikkatli okumanız gerekecek sanırım çünkü hem sayfa sayısı çok hem de belli bir ismin reklamı tüm sayfaları kapladığı için diğerleri arada kaybolmuş olabilir :)

arkadaşlar,ben düşündüm taşındım.ewe iğneli epilasyon makinasını almya karar verdim.bi kursada gidip bu işi öğrenmeyi taktım kafama yapıcam inşallah.ama iyi bi araştıma gerekli bana.

Arka sayfalarda memnun olanlar, başlayanlar filan var bir kaç uzmana. Oralara bakarsan özel msjla sorabilirsin sanırım insanlara. Ama biraz dikkatli okumanız gerekecek sanırım çünkü hem sayfa sayısı çok hem de belli bir ismin reklamı tüm sayfaları kapladığı için diğerleri arada kaybolmuş olabilir :)

anlamadım kimin reklamı yapılıyor ben yeni üyeyim o yüzden fazla bir şey bilmiyorum burdaki uzmanlarla ilgili biraz kafam karıştı en doğrusunu bulmak isterim

paprikan istanbuldaysan zaten çok seçeneğin yok bu forrumda konuşulan. 1- taksimdeki ayten hanım 2- avrupa yakasındaki zeynep hanım 3-gül hanım. dene işte bu isimleri sıradan. izmir ve çanakkaleden yorum bildiren uzmanlar da var ama istanbulda bu forrumda konuşulanları söylüyorum.

paprikan istanbuldaysan zaten çok seçeneğin yok bu forrumda konuşulan. 1- taksimdeki ayten hanım 2- avrupa yakasındaki zeynep hanım 3-gül hanım. dene işte bu isimleri sıradan. izmir ve çanakkaleden yorum bildiren uzmanlar da var ama istanbulda bu forrumda konuşulanları söylüyorum.

isis sen nereye yaptırıyorsun epilasyonunu yanılmak istemiyorum denemek istiyorum ama tavsiye üzerine olursa iyi olur..

Forumda zeynep hanıma giden ve memnun oldugunu belirten müşteri benim arkadaşlar, uzun süredir gidememiştim bugün yine randevum vardı, seans sonrası bi ürün sıktı yüzüme baya iyi yatıştırdı anında cildimi köpük gibi bişi bi eczacı arkadası önermiş kendisine de.

arkadaslar selam herkese=) ben aylardir tum vucut icin lazere girmeyi düsünüyodum bugun niyahet gorusmeye gittim ama gorusme benm icin tam bi hayal kırıklğı oldu. bazi bolgelerden sonuc alamayacagimi soylediler. göbek,kol gibi yerler. ve ben kesinlikle bunlardan kurtulmak istiyorum. fiyat cok zorlamazsa üst bacak icin de gidicem. tüyler ne cok ince ne cok kalin. lazer görmese de ben goruyorum sonucta=) iğneli epilasyon hakkında nerdeyse hic bisey bilmiyorum desem yeridir, burdan okuduklarımla biseyler ogrendim simdi ama yine de kafam karısık. simdi bu igneli epilasyon lazerin aksine ince tüylerde daha cabuk sonuc veriyor anladigim kadarıyla oyle mi? aşağı yukarı kaç seansta kurtulabiliyoruz tüylerden? bi de şu istanbulda bahsedilen meshur 3 ismin yerleri tam olarak nerelerde? en bastan forumu okumaya basladim ama inanın beynim döndü okurken. zaten sinirlerim de bozuldu saat kaç oldu uyuyamadım. allah rızası için biri bana yardım etsin :çok üzgünüm:

paprikan, ben bu forumdaki bir uzmanımızın kardeşi olan bayana gideceğim, ama o gölcükte. kendisine de kardeşine de güveniyorum, ama gene de gidip derdimi anlatıp önce deneme seansı yaptıracağım.

cikilopcik, o bahsettiğimiz 3 yer bu forumda en çok gidilen konuşulan yerler, diğer mekanlar varsa da bi kişi bahsetmiştir o kadar, o yerler de kimsenin aklında kalmamıştır. ayten hanm taksimde, zeynep hanım cevahirin orda, gül hanım da bağdat caddesinde göztepede. ama benim arkadaşım var ayten hanıma giden, ayten hanım çok hızlı çalışıyormuş bu bir avantaj, kabuk oluyor ona yaptıranlarda. gül hanıma giden tanıdıklarım da çıktı, onlar memnun kalmadı, burda çok reklam var ama gidenlerdeki memnuniyet yüzde elli elliydi ben toplam 3 kişiyle konuştum. ayrıca gül hanımın eli çok ağırmış bunu da söyleyeyim bilgin olsun. sana para olarak dönmesin yani. zeynep hanımı da ben bilmiyorum, cerenicious biliyor, ama iyi bir marka alet kullandığını biliyorum, ve el hızını bilmiyorum ama dürüstçe firimi söylemem gerekirse önce ayten hanım ve zeynep hanımla görüşmeye gitmeni öneririm. şu an kirmizili nickli arkadaş da ayten hanıma gidiyor, ve memnun kendisi. gül hanım da benim için sıralamada düştü duyduklarımdan sonra, burda belli başlı nickler var, asıl onların tavsiyelerini dinle lütfen. en çok ismi geçen en iyisidir diye düşünme. özetle bu kadar. eğer uzmanının istanbulda olmasını istiyorsan durum budur.

isis ben gül hanıma yaptıran kişilerle konuştum burdan hiç biride kötü olduğunu söylemedi gül hanımın çok iyiymiş işinde hem hızlı hem hilyen hemde kabuksuz yapıyormuş epilasyonu iz leke asla oluşmuyormuş hatta bi tanesinin hafta sonuında randevusu vardı gül hanımla isterseniz gelin dedi ve bende onun sonrasında bir 10 dk lık randevu aldım gül hanımdam ve deneme seansı yaptırdım dün yüzüm biraz kızardı kendi hazırladığı özel bir solüsyonla sakinleştirdi şimdi kızarıklık bile kalmadı ben bu seanstan çok memnun kaldım iğne parasıda almadı diğer yerlere sorduğumda iğne parası istediler ve iğneyi baya iyi bir fiyata veriyorlar yani yüzde ikiyüz fiyatla satıcaklardı ama gül hanım iğneyi çok ucuza aldıklarını ve müşteriden bu parayı alamıyacağını söyledi bu benim çok hoşuma gitti çok hoşsohbet güler yüzlü ve işini iyi bilen işine hakim bir uzman diğer uzmanlarla ilgili çok fazla iyi yorum alamadım o yüzden memnun kaldığım uzmana devam etmeye karar verdim bundan sonra gül hanımla devam edicem sonuçları size bildiririm arkadaşlar diğer arkadaşın yaptırdığı epilasyonuda gördüm ona baya uzun çalışılmış yüz kol çalışmışlar çıkışta gördüm hiç bir şey yoktu kızarıklık bile kalmamıştı o yüzden gönül rahatlığıyla girdim deneme seansına kararsız olan diğer arkadaşlarada tavsiye ederim bence sizde başlayın gül hanımaalkisalkisalkis

paprikan, ben bu forumdaki bir uzmanımızın kardeşi olan bayana gideceğim, ama o gölcükte. kendisine de kardeşine de güveniyorum, ama gene de gidip derdimi anlatıp önce deneme seansı yaptıracağım.

cikilopcik, o bahsettiğimiz 3 yer bu forumda en çok gidilen konuşulan yerler, diğer mekanlar varsa da bi kişi bahsetmiştir o kadar, o yerler de kimsenin aklında kalmamıştır. ayten hanm taksimde, zeynep hanım cevahirin orda, gül hanım da bağdat caddesinde göztepede. ama benim arkadaşım var ayten hanıma giden, ayten hanım çok hızlı çalışıyormuş bu bir avantaj, kabuk oluyor ona yaptıranlarda. gül hanıma giden tanıdıklarım da çıktı, onlar memnun kalmadı, burda çok reklam var ama gidenlerdeki memnuniyet yüzde elli elliydi ben toplam 3 kişiyle konuştum. ayrıca gül hanımın eli çok ağırmış bunu da söyleyeyim bilgin olsun. sana para olarak dönmesin yani. zeynep hanımı da ben bilmiyorum, cerenicious biliyor, ama iyi bir marka alet kullandığını biliyorum, ve el hızını bilmiyorum ama dürüstçe firimi söylemem gerekirse önce ayten hanım ve zeynep hanımla görüşmeye gitmeni öneririm. şu an kirmizili nickli arkadaş da ayten hanıma gidiyor, ve memnun kendisi. gül hanım da benim için sıralamada düştü duyduklarımdan sonra, burda belli başlı nickler var, asıl onların tavsiyelerini dinle lütfen. en çok ismi geçen en iyisidir diye düşünme. özetle bu kadar. eğer uzmanının istanbulda olmasını istiyorsan durum budur.

evet istanbulda istiyorum, bahsedilen isimlerin hiç birisi de bana yakın değilmiş şansıma=) bilgiler için çok teşekkür ederim. son yazılanlara bakarak sana özel mesaj atmayı düşünüyodum zaten eğer cevap senden gelmeseydi=) teşekkür ederim cvp için. dediğin gibi ayten ve zeynep hn. arasındaydım, en iyisi birebir görüşüp deneme seansı yaptırarak karar vermek. ama el çabukluğundan ötürü ayten hn. daha avantajlı gözüküyor. yine de ön yargılı davranmayıp ikisini de deneyeceğim. tekrar çok teşekkür ederim. :1hug:

arkadaslar bende tecrubelerimi paylasayim yaptirmak isteyen arkadaslar icin, cunku arastirma asamasinda insanin her turlu bilgiye ihtiyaci oluyor bence ve eksisiyle artisiyla anlatmasini isterdim ben olsam yaptiranlarin. Ben Taksim deki Ayten hanim a gittim. Tam bir hafta oldu yaptirali, alt bacaklar, koltuk alti ve bikini bolgesini yaptirdim. daha once lazer yaptirdigim icin normalden daha azdi killarim. Yarim saatte bacaklar ve koltuk alti bitti, ertesi gunde yine yarim saatte bikini bolgesini yapti. daha once bir defa yalnizca alt bacaklarima ne ka adli yerde igneli yaptirmistim, oradan karsilastirma imkanim oldu. Bi defa nedenini bilmiyorum ama canim daha az yandi, belkide benim donemsel hassasiyetimden kaynaklaniyordur, Ayten hn in eli daha once gittigim yere gore inanilmaz hizli, dolayisiyla fiyat daha uyguna geliyor, ve bence daha hizli yaptigi icinde insanin cani daha az yaniyor. Ne Ka da igneli yapan bayan baskalariyla sohbet ederek yapiyordu (orada bir odada dort kisiye birden yapiyorlar). Insan olarakta gayet hos bir hanim. Tabii kabuklanma oldu, bir hafta pudra kullanmami soyledi bugun en son pudra kullandim, kabuklar kahverengiye dondu ama hala duruyor. Ama kabuklanacagini zaten biliyordum, daha once ne ka da yaptirdigimda da 4 haftada filan gitmisti kabuklar. Ben kabuklar disinda bir rahatsizlik duymadim. Ust bacagima da yaptirmak istedim ama Ayten hn kabuklanma suresi uzun oluyor sonbaharda baslayalim dedi. Umarim merak eden arkadaslara yardimci olabilmisimdir.

arkadaşlar bende bir türlü kurtulamayanlardanım kıldan tüyden.ince tüyler için iğneli şart gibi anladığım kadarıyla:KK43: sorum saçma mı olur bilmiyorum ama acısını merak ediyorum ben.iğne batırılıp çekiliyo mu yoksa baya iğne vurulurken olduğu gibi derinin altına epey sokuyolar mı?kısacası ağda acısı gibi bişey mi? kişiye göre acısı değişir diyeceksiniz ama birkaç kişi cevaplarsa en azından fikir olur benim için

İğneyi öyle derinlere filan sokmuyorlar :) İğnenin ucu giriyor zaten çok ince bir iğne onu hissetmiyorsun ama akımı verince acı oluyor. Bölgelere göre ve kişiye göre değişen bir acı. Ama genelde sanırım kollar, yüz çok acıyan yerler değil ama bel, bıyık, göğüs gibi yerler daha çok acıyor diye biliyorum.

arkadaşlar bende bir türlü kurtulamayanlardanım kıldan tüyden.ince tüyler için iğneli şart gibi anladığım kadarıyla:KK43: sorum saçma mı olur bilmiyorum ama acısını merak ediyorum ben.iğne batırılıp çekiliyo mu yoksa baya iğne vurulurken olduğu gibi derinin altına epey sokuyolar mı?kısacası ağda acısı gibi bişey mi? kişiye göre acısı değişir diyeceksiniz ama birkaç kişi cevaplarsa en azından fikir olur benim için

selam nesne sana bu konuda uzman bilgisi vermek istiyorum doğru şekilde bilgilenmen için iğne kıl kanalına girilir kalınlıkları kıl kadardır ve boyutuda çok küçüktür asla öyle olduğunu düşünme iğne girerken kıl kanalına girdiği için iğnenin girdiğini hissetmezsin sadece akımı hissedersin yani iğneyi değil akım hissediliyor bu konu hakkında diğer uzmanlardanda bilgi alabilirsin verdiğim bilgi doğrudur daha fazla bilgi istersen yardımcı olurum ..

uzun zamandır takip edemiyordum..çünkü hakikaten mesajların çoğu belli kişi üzerinde yoğunlaştırıldığından zaten kimin ne yorum yaptığını merak bile edemiyor insan..

en son yazdığım yazıdan sonra okudum da IsIs benim Ayten hanıma gittiğimi söylemiş. ben de diyorum ki vay bee insanlar ne güzel takip etmiş ki nickimi bulup benden iletişim bilgilerini istediler :KK66:) İşin aslını azönce okuyunca anladım..

Evet arkadaşlar ben Ayten Hanım'a gidiyorum. ve çoook ta memnunum ...
Aşırı hassas ciltli, her ay dudak çevresinde 3-4 kez uçuk çıkan da biriyim..
2.seansın nasıl geçtiğini bile anlamadım ki benim hesaplamama göre daha çok olması gereken ücret daha düşüktü delikafadulden artık böyle dedi şaşırdım kaldım

ilkinde benim yapmadığım bazı işlemler vardı, pudra ve madecasol sürmeyi unutmuştum uçuk ta çıkmıştı ama bu defa(2.seans) sürdüm ve kabuklar daha çabuk geçti, uçuk ta çıkmadı :dance:

daha önce de söylediğim üzere benim gördüğüm kadarıyla Ayten hanım'ın randevu defteri çok doluydu,araya araya sıkıştırıyordu.hani ekstradan reklama zaten ihtiyacı yok.. ayrıca bana yazın cildimde sorun olabileceği için eylül-ekim gibi diğer bölgelere başlayalım demesi aşırı güven verdi..belki ben o zamana kadar vazgeçicem ya da başka birini bulacağım.derdi para olsa,müşteri olsa neden bunu söylesin???

bir de ben ısrarla 2 haftada bir geleyim dememe rağmen
- hayır 3 haftada bir geleceksin cildin çok hassas diyor..

bırakın da avrupa yakasındaki kendisine yakın olanı tercih etsin..sonuçta deneyimse aynı, makineyse aynı..(yol bilmem ne derken zaten aynı hesaba gelecek)

Zeynep hanımı da çok iyi anlattılar bilmiyorum,kullandığı ilacı merak ettim,O'na da mı gitsek acaba

uzun zamandır takip edemiyordum..çünkü hakikaten mesajların çoğu belli kişi üzerinde yoğunlaştırıldığından zaten kimin ne yorum yaptığını merak bile edemiyor insan..

en son yazdığım yazıdan sonra okudum da IsIs benim Ayten hanıma gittiğimi söylemiş. ben de diyorum ki vay bee insanlar ne güzel takip etmiş ki nickimi bulup benden iletişim bilgilerini istediler :KK66:) İşin aslını azönce okuyunca anladım..

Evet arkadaşlar ben Ayten Hanım'a gidiyorum. ve çoook ta memnunum ...
Aşırı hassas ciltli, her ay dudak çevresinde 3-4 kez uçuk çıkan da biriyim..
2.seansın nasıl geçtiğini bile anlamadım ki benim hesaplamama göre daha çok olması gereken ücret daha düşüktü delikafadulden artık böyle dedi şaşırdım kaldım

ilkinde benim yapmadığım bazı işlemler vardı, pudra ve madecasol sürmeyi unutmuştum uçuk ta çıkmıştı ama bu defa(2.seans) sürdüm ve kabuklar daha çabuk geçti, uçuk ta çıkmadı :dance:

daha önce de söylediğim üzere benim gördüğüm kadarıyla Ayten hanım'ın randevu defteri çok doluydu,araya araya sıkıştırıyordu.hani ekstradan reklama zaten ihtiyacı yok.. ayrıca bana yazın cildimde sorun olabileceği için eylül-ekim gibi diğer bölgelere başlayalım demesi aşırı güven verdi..belki ben o zamana kadar vazgeçicem ya da başka birini bulacağım.derdi para olsa,müşteri olsa neden bunu söylesin???

bir de ben ısrarla 2 haftada bir geleyim dememe rağmen
- hayır 3 haftada bir geleceksin cildin çok hassas diyor..

bırakın da avrupa yakasındaki kendisine yakın olanı tercih etsin..sonuçta deneyimse aynı, makineyse aynı..(yol bilmem ne derken zaten aynı hesaba gelecek)

Zeynep hanımı da çok iyi anlattılar bilmiyorum,kullandığı ilacı merak ettim,O'na da mı gitsek acaba

Memnun olmanıza çok sevindim ve buradaki gereksiz reklam kampanyasını farkeden bir kişi daha olmasına da :) Hani o kadar kalıp ve komik cümlelerle yapılıyor ki bu iş artık, insanın inanacağı varsa da inanmıyor zaten..
Ayten Hanım'la ilgilii bir şey sormak isterim, randevu almanız zor oluyor mu çok ? Yani bugün gittiniz diyelim bir dahaki randevuyu en erken ne zamana alabiliyorsunuz? Süre olarak ne kadar ayırabiliyor size?

aa kirmizili ayten hanımın makinası ne ki, ben hiç sormamıştım onu tek bi makina duymaktan hep. o bildiğim de apilus işte, zeynep hanımın kullandığı..

aa kirmizili ayten hanımın makinası ne ki, ben hiç sormamıştım onu tek bi makina duymaktan hep. o bildiğim de apilus işte, zeynep hanımın kullandığı..

IsIs valla makinasına bakmadım, lafın gelişi söyledim ben..yani olay bence kişinin deneyiminde bitiyor. iğnelerini yurtdışından getirttiğini biliyorum sadece.

yaa ben şunu söylüyorum, Gül hanımla telefonda konuştuk evet konuşması ses tonu çok cana yakın çok iyi biri gibi.. işini iyi yapan biriyse zaten anadolu yakasındakiler onu tercih edecektir, ki bu kadar iyi yapıyorsa daha çok kişinin gitmesine gerek yok, onun da müşteri listesi Ayten Hanımınki gibidir..müşterisi çoksa daha fazla yorgunluğa ne gerek var..benim Ayten hanımı tercih etme sebebim Avrupa yakasında olması ve de eski işyerinden arkadaşımın gitmiş ve sonuçtan çok memnun kalmasıydı..ben burda alternatif var mıdır diye baktım ve yine O'nda karar kıldım..

angelnr Randevuları cildin durumuna göre ve bölgeye göre kendisi belirliyor benimki bıyık bölgesiydi 3 haftada bir gidiyorum, daha önce gitme konusunda ısrar etmeme rağmen olmaz dedi, diğer bölgeler için zamanı nedir bilemiyorum ama yazın yapmayı o da tavsiye etmiyor.. eylül ekim gibi diğer bölgeler için başlıcaz ben komple gidicem çünkü bütttüüüüüüün tüylerden kurtulmak istiyorum yiter yaaaaaa

alkisalkisalkis

IsIs valla makinasına bakmadım, lafın gelişi söyledim ben..yani olay bence kişinin deneyiminde bitiyor. iğnelerini yurtdışından getirttiğini biliyorum sadece.

yaa ben şunu söylüyorum, Gül hanımla telefonda konuştuk evet konuşması ses tonu çok cana yakın çok iyi biri gibi.. işini iyi yapan biriyse zaten anadolu yakasındakiler onu tercih edecektir, ki bu kadar iyi yapıyorsa daha çok kişinin gitmesine gerek yok, onun da müşteri listesi Ayten Hanımınki gibidir..müşterisi çoksa daha fazla yorgunluğa ne gerek var..benim Ayten hanımı tercih etme sebebim Avrupa yakasında olması ve de eski işyerinden arkadaşımın gitmiş ve sonuçtan çok memnun kalmasıydı..ben burda alternatif var mıdır diye baktım ve yine O'nda karar kıldım..

angelnr Randevuları cildin durumuna göre ve bölgeye göre kendisi belirliyor benimki bıyık bölgesiydi 3 haftada bir gidiyorum, daha önce gitme konusunda ısrar etmeme rağmen olmaz dedi, diğer bölgeler için zamanı nedir bilemiyorum ama yazın yapmayı o da tavsiye etmiyor.. eylül ekim gibi diğer bölgeler için başlıcaz ben komple gidicem çünkü bütttüüüüüüün tüylerden kurtulmak istiyorum yiter yaaaaaa

alkisalkisalkis

:)) Kurtulursunuz inşallah bir an öncee. Randevu almak çok zor oluyor mu anlamında sormuştum ama küçük bir bölgeye yaptırdığınız için diğer bölgelere geçmeden sanırım sizin de bunu anlamanız çok mümkün değil şu an.
Ayrıca dediğinizi de aynen katılıyorum, o derece iyi bir uzmanın randevu verecek zamanı bu kadar bol olamaz mantıken..

X