Şu karalama kampanyasına bence de artık bir son verin çok çirkinleşiyo çünkü. ben de bizzat Gül Hanım a iğneli epilasyona giden -ve neredeyse tüm vücut çalışan- çok çok memnun bir müşteriyim. (7 seans oldu) şu balon nick derken kastettiklerinizin içinde ben de yokumdur umarım. Eğer bir şüphesi olan varsa bana özelden yazsın ve tüm iletişim bilgilerimi verip, "SADECE ÇOK MEMNUN KALMIŞ BİR MÜŞTERİ OLDUĞUMU" ispatlıyayım. İşini bu kadar iyi yapan bir uzmanı bir forumda överseniz hem yeni müşteriler kazanır hem de aynı işi yapan diğerleri tarafından taşlanırmış demekki bunu gördüm. Ama ben yine de ilk iğneli epilasyon yapan sağlam bir uzman aramaya başladığım ve bir türlü bulamadığım zamanları hatırlayıp, ihtiyacı olan herkese Gül Abbasoğlu nu önermeye devam edicem, kusura bakmayın.. yapacak birşey yok arkadaşlar, kadın- işini- iyi yapıyor!
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ben sizi kastetmedim, spesifik olarak herhangi bir nick'i kastetmedim. Ama bir kısmının sahte olduğu belli bilemem hangileri. Diğer yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim fikirlerimi yukarda belirttim zaten. Tabi ki dilerim istediğiniz sonucu alırsınız. Bizim anlatmaya çalıştığımız şey başka zaten, anlayan anlar.