- 26 Haziran 2009
- 239
- 1
Canım iğnenin markası sterex idi hala saklıorum onu galiba çelikti.
İğneden kaynaklandığını sanmıorum lsls, Akım çok verildi bence, yada bilmiorm yanlış uygulama yapıldı..
Ben zeynep hanımdan altın iğne rica ettim nedense altın olsa daha iyi olur gibi gelio bana, o da hem altın hem gümüş bulunduruo ama %70 gümüş kullanıorm bi fark olmadı hiç uygulamalarımda dedi mesela, sadece altın iğneyi bazen piyasada bulmak zor olabiliomuş.
bepanthene önerio zeynep hanım bana sadece , ben geçen gün eczaneden biodermanın bi ürününü daha aldım, epilasyon sonrası hızlı yatıştırıcı yazıo bi denemek istedim. Bi dahaki uygulamama artık
ben sadece yüz yaptırıorm, bu bitince vücut için başlamayı düşünüorm.
minik kabuklanmalar oluyor mu yüzünüzde işlemden sonraki bir kaç gün içinde? bir de ne kadardır yaptırıyorsunuz azalma durumu nasıl ? :)
ilk uygulamada pek olmadı ama daha sonrakiler de iğne ucu kadar kabuklanmalarım oldu, ben subatın ortasında başladım burda yani daha gözlemlemek için erken sanırım, 2 ay hiç dokunmasam anlayabilirim sanırım azalmanın nasıl oldugunu çünkü butun tuyler aynı anda çıkmıyo biliosunuz. bi de yazın uzun seanslar yptıramicam leke kalma riski olcağı için gelecek seneye sarkıcak
arkadaşlar ben bıyık ve çene olarak başladım igneli epilasyona.sonuç çok güzel.şimdi tüm vücuduma başladık.herkesin mutlaka yaptırması lazım bence...eger bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa.................................. buradan bilgi verebilirim.özele yazamıyorum çünki...
aynen katılıyorum söylediklerine
o kadar abartı bi şekilde reklam yapıyorlar ki insan bütün güvenini kaybediyor hıhı diyip geçiyor
birisi sormuştu kime yaptırıyorsun diye
ben taksimde şenay hanıma gittim bi memnuniyetsizliğim olmadı ama dediğim gibi vakitlerimiz uyuşmuyor şu an onunla o yüzden cumartesi çalışan bi yer arıyorum