İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

kızlar, zeynep hanımın telefonu var mı, görüşmek için randevu almak istiyorum kendisinden.

ya ne diyorsunuz bu mevsim için öbür ay kuzenimin düğünü var bu hafta başlasam yara ya da kabuk olur mu ki?bıyık bölgem

kirmizili sen denedin mi gül hanımı

arkadaşlar zeynep hanımın numarasını isteyenler olmuş burda çıkarmı bilmiorm ama .....

ben burdan alıorm randevularımı. Bu arada bgn 4. seansıma gittim ben.

Telefon numarası vermek yasaktır

Son düzenleyen: Moderatör:
çok sağol cerenicious. ben arayıp birkaç şey danışacağım, çünkü istanbul dışındayım, yaptırdığım yerden memnunum, ama ufak da olsa kırmızı izler kalıyor, çok uzun zaman sonra geçiyor, özellikle göbekte kabuklardan sonra izler kalıp çok geç hafifliyor. sen memnun musun zeyne hanımdan, yani tamamiyle ağda yapılmış gibi izsiz mi?

ben gayet memnunum Zeynep Hanımdan. tabiki başta kızarıo hafif de şişio minik minik sivilce gibi görünüo zaten onlar olmasa hiç mi akım verilmedi bana die kalır insan. ertesi gün geçmiş oluyo ama dün akşam yaptırdım ben su an yüzüme dokunulduğu ve çok beyaz bi ışıkta dikkatle bakıldığı zaman anlaşılır bi işlem yapıldığı.Bi de ilk uygulamamda pek olmadı kabuklanma, ama ikinci uygulamada çok uzun çalışıldı ve çok ince çalışıldı o zaman kabuklar oluşmuştu. Cildinize elektirik veriliyo, çok normal bişeymiş hergün elektirk yiomuşz gibi cildin tepki vermemesini düşünmek yanlış bence. Ha tabiki dökülüo o kabuklar, hiç zeynep hanımdan kaynaklı bi leke ,iz kalmadı bende. Herkese de tavsiyem önce iyi araştırmaları, sonra buldukları uzmanları teker teker arayıp görüşmek için randevu almaları, asla hemen seansa girmemeleri. Mesela başka bi sitede bi bayanı çok övmüşlerdi çok güvenerek gittim o bayana direk seansa girdim görüşme vs geçmeden ve kadın suratımı yaktı tek uygulamada!!

çok teşekkür ederim. ben de görüşmeye gideceğim önce.

çok önceki sayfaları okumaya vakit bulamadım kusura bakmayın arkadaşlar ama bu zeynep hanım kimdir nerdedir bi yazabilir misiniz

Arkadaşlar zeynep hanım ortaklar caddesinde. Cevahire çok yakın bi konumda. Tam ismi Zeynep Polat. Mahalle ismi falan bilmiyorum tabi ben, numarasını verdim gecen gun ordan ulaşıp adresini tam alabilirsiniz.

calicice ben de bütün forumu okudum karar vermeden önce, sen taksimde bi yere başlamamış mıydın? memnun değil misin?

evet devam ediyorum bıyık la başladım.sonra memnun kalınca bütün vucuda başladım.ama öncesinde çok araştırdım.işini çok iyi yapan bir bayan.tavsiye ederim...

kanarya_34, ben "kirmizili"ya sormuştum denedin mi gül hanımı diye, siz cevap vermişsiniz evet devam ediyorum diye? anlamadım ben bu işi.

kanarya_34, ben "kirmizili"ya sormuştum denedin mi gül hanımı diye, siz cevap vermişsiniz evet devam ediyorum diye? anlamadım ben bu işi.

IsIs kusura bakma ancak gördüm,haftasonları girmiyorum da..ben sadece telefonda görüştüm, henüz herhangi biryere başlamadım IsIs.önümde 3 seçenek var 2 si bana çok yakın olduğu ve tavsiye edildiği için,diğeri de uzak ama tavsiye edilip, görüştüğüm kişinin kendisine çok güveniyor olup,sözünün arkasında duracağını söylediği için (ki bu kişi de Gül hanım) hala karar vermiş değilim çünkü iş yoğunluğundan gidemiyorum hiçbirine..diğer ikisini de söyleyeyim Taksim'de Ayten Hanım, çok yakın bir arkadaşımın tavsiyesi diğeri de Zeynep Hanım o da Fulya girişindeymiş.umarım doğru kararlar veririz, sağlığımız açısından..

selam kujum mesaj hakkım yok maalesef o yüzden burdan cevap veriyorum lazerden sonra bıyık bölgemde baya bi koyu leke oluştu güneş koruyucalrı kullandım birde kimyasal peeling yaptırdım kimyasal peelingi yazın yaptıramıyorsun kışın olması gerek. çenemde baya yoğunlaştı kıllar ama orda leke oluşmadı sadece çenedeyden boynuma kadar kıl oldu lazerden sonra bende çok araştırdım sonunda iyi bir uzman buldum tavsiye üzerine başladım iğneliye uzmanım çok iyi ne kabuk ne yara hiç bir şey olmuyor ikinci seansta daha ince çıkmıştı kabuk ve yara olmadığı için artık leke korkum kalmadı canım güvenerek gidiyorum iğneliye lazer maalesef yüzde etkili değil zararlı o yüzden en iyisi iğneli yaptırmak..

calicice ben de bütün forumu okudum karar vermeden önce, sen taksimde bi yere başlamamış mıydın? memnun değil misin?

taksimde başlamıştım bir kere kolaltına bir kere de yarım bacak yaptırdım ama sonra vakitsizlik nedeniyle devam edemedim
şimdi de cumartesi çalışan bi yer arıyorum burda bu kadar zeynep hanım diy lafı geçince merak ettim numarasını bulup bi soracam

seni de takdir ettim gözünden kaçmamış :)
sen nereye karar verdin nerde yaptırıyosun

kızlar ben bi kez daha vereyim de zeynep hanımın numarasını siz danışmak istediğiniz konuları danışın telefonlara hülya isimli bi hanım bakıyo ben ilk başta numarasını bulup bilgi almıştım, sonra gidip görüştüm zeynep hanımla.. daha sonra başladım epilasyona.
Ben memnunum ve uzman olan o oldugu için birinci ağızdan ondan bilgi alın derim :)

Telefon numarası vermek yasaktır

Son düzenleyen: Moderatör:

ben çok beyaz tenliyim, ve kırk yılda bi sivilce çıksa bile izi aylarca geçmez, o yüzden çok kararsızım, araştırıyorum işte.. gerçi yüzüme yaptırmayacağım bacağa yaptıracacağım ama korkuyorum gene de..

bir de taksimde kime yaptırıyodun calicice sen, kirmizili taksimde ayten hanım dedi, ona mı?

Bu Gül Hanım reklamı komik olmaya başladı artık ya. Burda herkes deneyimlerini paylaşıyor, fikir alış verişi yapılıyor ve evet birbirimize uzman önerisinde de bulunuyoruz ama böyle farklı farklı nicklerle devamlı bir kaç mesajda bir birisi çıkıp aynı propogandayı yapınca hoş olmuyor. Zaten bir kaç arkadaşımız daha bu durumun gerçekçi olmadığını belirtti, ondan beri de ne hikmetse Gül Hanım olmadığını, çok memnun bir müşteri olduğunu iddia edilen "bahar" isimli üyenin sesi çıkmaz oldu farklı üye isimleriyle bu iş devam etmeye başladı. ıyi bir uzmandır belki bilemeyiz ama kendi güvenilirliğini kendi sarsıyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…