İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

Bu Gül Hanım reklamı komik olmaya başladı artık ya. Burda herkes deneyimlerini paylaşıyor, fikir alış verişi yapılıyor ve evet birbirimize uzman önerisinde de bulunuyoruz ama böyle farklı farklı nicklerle devamlı bir kaç mesajda bir birisi çıkıp aynı propogandayı yapınca hoş olmuyor. Zaten bir kaç arkadaşımız daha bu durumun gerçekçi olmadığını belirtti, ondan beri de ne hikmetse Gül Hanım olmadığını, çok memnun bir müşteri olduğunu iddia edilen "bahar" isimli üyenin sesi çıkmaz oldu farklı üye isimleriyle bu iş devam etmeye başladı. ıyi bir uzmandır belki bilemeyiz ama kendi güvenilirliğini kendi sarsıyor bence.

ben de öyle düşünüyorum angel. bu sitede iğneli epilasyonla ilgili diğer başlıklarda da hep gül hanım ve telefonu var aynı nicklerle, insan şüpheye düşüyor.

angelnr özel mesaj hakkım olmadığı için burdan cevap veriyorum size uzmanım reklamının yapılmasını istemiyor o yüzden ismini veremicem bu tür şeylerden rahatsız oluyor kendisi bende çok zor buldum kendisini zaten çok yoğun fazla zamanı yok o yüzden fazla müşteri almıyor kusura bakma lütfen burda baya bi telefon adres var onlardan birisine gidersiniz artık ben uzmanımı kaybetmek istemiyorum çok zor buldum çünki burda başka bir uzman bulmak zor olmasa gerek iyi günler size....

zan altında kalmak istemediğimden bu yazıyı yazma gereği duyuyorum.ben verilen numarayı arayıp Gül hanımla telefon görüşmesi yaptım.cildimin aşırı derecede hassas olduğunu anlattım,kendisi de bununla ilgili kesinlikle sorun yaşamayacağımı söyledi.herhangi bir işlem yaptırmadan kimseye kimseyi tavsiye edemem.bana tavsiye edilen kişilerden birisini seçeceğim sonuçta yol-tecrübe ve ücret kriterleri önemli.
sanırım burdaki hiçbir polemiğe girmeden,kafam daha fazla karışmadan yakın arkadaşımın tavsiyesi olan Ayten hanımla irtibata geçip başlamalıyım bir an önce.burdan aldığım iğne yapısı-fiyatı gibi bilgilerler belki indirim bile yaptırırım.eğer başlarsam sizlere gidişatla ilgili bilgi veririm

selam,
Bakırköy'de iğneli epilasyonu çok iyi yapan Doruk Güzellik var araya gitmenizi mutlaka tavsiye ederim

Bu mesaj telefon numarası verildiği için kısmi olarak silinmiştir...

Son düzenleyen: Moderatör:
zan altında kalmak istemediğimden bu yazıyı yazma gereği duyuyorum.ben verilen numarayı arayıp Gül hanımla telefon görüşmesi yaptım.cildimin aşırı derecede hassas olduğunu anlattım,kendisi de bununla ilgili kesinlikle sorun yaşamayacağımı söyledi.herhangi bir işlem yaptırmadan kimseye kimseyi tavsiye edemem.bana tavsiye edilen kişilerden birisini seçeceğim sonuçta yol-tecrübe ve ücret kriterleri önemli.
sanırım burdaki hiçbir polemiğe girmeden,kafam daha fazla karışmadan yakın arkadaşımın tavsiyesi olan Ayten hanımla irtibata geçip başlamalıyım bir an önce.burdan aldığım iğne yapısı-fiyatı gibi bilgilerler belki indirim bile yaptırırım.eğer başlarsam sizlere gidişatla ilgili bilgi veririm

ayten hanıma gidip bilgi verebilirsen cok sevinirim kirmizili. ben kocaelindeki denemelerimden umidi kestim ve senin gibi benim de cildim cok hassas. hassas cilde altın ıgne falan mı onerecek ayten hanım merak edıyorum. ozellikle gobek ve bacak icin..

roxett .!.:
evet her kıl köküne tek tek batırp elektrik akımı vererek yakıyorlra ve çok ama çok canım yanıyor benim:dead: okumadığım dua kalmıuyor nerdeyse[/QUOTE

Canım ne gereği var bu acıyı çekmene. Lazer epilasyon diye bir şey var. Hem bu kadar acı çekmiyorsun. Hem de kalıcı sonuç alıyorsun. Tavsiye edebilirim. Ben ikisinide denedim. İğneli epilasyon kadar insanın canını acıtan bir şey daha yok inanki.

mavilim ben bu konuda tam tersini düşünüyorum ben de her iki yöntemi de uygulattım ve acı şiddeti olarak iğneliden çok daha memnun kaldım-tabi uzmanımın çok iyi olmasının da payı var bunda- bitme garantisi konusunda ise hiç bir laser uygulaması bitme garantili değil tam tersi etraftaki sarı ve ince tüyleri daha beter azdırıyor ve kalınlaştırıyor. İğnelideyse sonuç çok daha mükemmel. Bunu ben bizzat kendimde gördüm.buyrunnnnnnnnn

ayten hanıma gidip bilgi verebilirsen cok sevinirim kirmizili. ben kocaelindeki denemelerimden umidi kestim ve senin gibi benim de cildim cok hassas. hassas cilde altın ıgne falan mı onerecek ayten hanım merak edıyorum. ozellikle gobek ve bacak icin..

Arkadaşlar ben de iğneli epilasyon yaptırıyorum ve altın uçlu iğne kullanıyor uzmanım. Cildim hassas olduğu halde solüsyonumu kremimi sürdükten sonra hemen izler kayboluyo ertesi gün kızarıklık azalmış ve 48 saat içinde tamamen yok olmuş oluyo.Fiyata gelince piyasada hep dakikası1.5-2 TL arası ve benim yaptıracağım bölge fazla olursa indirim yapacağını söylemişti Gül Hanım ve öyle de oldu fazlasıyla tuttu sözünüboshayallersmile fiyat olarak tecrübe olarak işinde titiz ve profesyonel çalışmak ve bitme garantisi olarak en iyi yer sanırım benimkisi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. He bu arada hijyen kurallarına da %100 uyuyor.

Bu mesaj isim ve telefon numarası verildiği için kısmi olarak silinmiştir.

Reklam yasaktır...

Son düzenleyen: Moderatör:
aslinalan,hangi solüsyonları kullanıyorsun acaba?

burada ilk gün birşey sürmeyin diyenler var,ama ben madecassol sürüyorum,diğer günlerde silverdin ve kantaron yağı, kantaron yağı antibakteriyel ve ağrıları izleri iyileştirici,hücre yenileyici bizzat kullanıyorum ve memnunum.tavsiye ederim.

ilk gün hassas olduğu için gözenekler toparlanmadığı için bir şey sürmeyenlerde var,ama diğer günler 2.3.4. günde su değmemesi,yıkanmaması gerekli ama cildin nemini mikrobunu almak için pamuğa batırılmış baticcon (antiseptik solüsyon) hafiften pıt pıt yaparakçok yüzeysel temizlemek gerekli.ardındanda bir kaç saat aralıklarla madecassol ve silverdin krem. kantaron yağı da hergün. daha çabuk iyileşirsiniz deneyin.

Bu Gül Hanım reklamı komik olmaya başladı artık ya. Burda herkes deneyimlerini paylaşıyor, fikir alış verişi yapılıyor ve evet birbirimize uzman önerisinde de bulunuyoruz ama böyle farklı farklı nicklerle devamlı bir kaç mesajda bir birisi çıkıp aynı propogandayı yapınca hoş olmuyor. Zaten bir kaç arkadaşımız daha bu durumun gerçekçi olmadığını belirtti, ondan beri de ne hikmetse Gül Hanım olmadığını, çok memnun bir müşteri olduğunu iddia edilen "bahar" isimli üyenin sesi çıkmaz oldu farklı üye isimleriyle bu iş devam etmeye başladı. ıyi bir uzmandır belki bilemeyiz ama kendi güvenilirliğini kendi sarsıyor bence.

aynen katılıyorum söylediklerine
o kadar abartı bi şekilde reklam yapıyorlar ki insan bütün güvenini kaybediyor hıhı diyip geçiyor

birisi sormuştu kime yaptırıyorsun diye
ben taksimde şenay hanıma gittim bi memnuniyetsizliğim olmadı ama dediğim gibi vakitlerimiz uyuşmuyor şu an onunla o yüzden cumartesi çalışan bi yer arıyorum

aslinalan,hangi solüsyonları kullanıyorsun acaba?

burada ilk gün birşey sürmeyin diyenler var,ama ben madecassol sürüyorum,diğer günlerde silverdin ve kantaron yağı, kantaron yağı antibakteriyel ve ağrıları izleri iyileştirici,hücre yenileyici bizzat kullanıyorum ve memnunum.tavsiye ederim.

ilk gün hassas olduğu için gözenekler toparlanmadığı için bir şey sürmeyenlerde var,ama diğer günler 2.3.4. günde su değmemesi,yıkanmaması gerekli ama cildin nemini mikrobunu almak için pamuğa batırılmış baticcon (antiseptik solüsyon) hafiften pıt pıt yaparakçok yüzeysel temizlemek gerekli.ardındanda bir kaç saat aralıklarla madecassol ve silverdin krem. kantaron yağı da hergün. daha çabuk iyileşirsiniz deneyin.

merhabaa, ben bgn güneş koruyucu almak için eczaneye gittiğimde eczacı hanım bana biodermanın güneş koruyucusu ile birlikte epilasyon sonrası kızarıklığı hızlı bi şekilde giderilmek için üretilmiş yine bioderma markasının bi kremini önerdi, ben aldım ürün açıklamasında da cildin hızlı bi şekilde toparlanmasını, yatışmasını sağladığı yazıyo, denersem bi sonraki seansımda paylaşırım yorumumu :)

aynen katılıyorum söylediklerine
o kadar abartı bi şekilde reklam yapıyorlar ki insan bütün güvenini kaybediyor hıhı diyip geçiyor

birisi sormuştu kime yaptırıyorsun diye
ben taksimde şenay hanıma gittim bi memnuniyetsizliğim olmadı ama dediğim gibi vakitlerimiz uyuşmuyor şu an onunla o yüzden cumartesi çalışan bi yer arıyorum

ben sormuştum calicice, taksim deyince kirmizili gibi ayten hanımdan bahsediyosun sandım. ayten hanım cumartesi çalışıyo benim bildiğim. ben de şenay hanımı hiç duymamıştım bu forumda. herkesi ezberledim resmen..

merhabaa, ben bgn güneş koruyucu almak için eczaneye gittiğimde eczacı hanım bana biodermanın güneş koruyucusu ile birlikte epilasyon sonrası kızarıklığı hızlı bi şekilde giderilmek için üretilmiş yine bioderma markasının bi kremini önerdi, ben aldım ürün açıklamasında da cildin hızlı bi şekilde toparlanmasını, yatışmasını sağladığı yazıyo, denersem bi sonraki seansımda paylaşırım yorumumu :)

cerenicious, ben de biordermanın güneş koruyucusunu merak ediyorum, eczacı avene ve bioderma önerdi bana da, hassas ciltlilere iyi geliyor dedi. söylersen sevinirim.

merhaba herkese benim sorum karin gögüs ucu bacak ve kol alti kac seansta normal killarda bitmeli? Biliyorum uzmanina ve kil köklerine bagli ama iyi bir uzmanda normal killardan bahsedersek kac seansta mesela bacak ve diger bölgeler bitmeli yüz daha uzun sürüyor ama kol alti icin 5 seans yazanlar olmus gercekten dogru mu bacak kac seansta biter lütfen sizden cevap bekliyorum özellikle aysel hanimdan bahsettigim bölgelerden kurtulan var mi ve kac seans sürdü

bu tüylerden kurtulanlar varmı gerçekten bende kutulmak istiyorum okadar soruyorum bi cvp verey yok anadolu yakasında bi yer araıyorum yokmu yardımcı olucak biri mafoldumben

ben sormuştum calicice, taksim deyince kirmizili gibi ayten hanımdan bahsediyosun sandım. ayten hanım cumartesi çalışıyo benim bildiğim. ben de şenay hanımı hiç duymamıştım bu forumda. herkesi ezberledim resmen..

valla ben de şenay hanımı burdan birinden tavsiye almıştım ilk araştırdığım zamanlar
ayten hanım kim peki memnun muymuş gidenler numarası var mıdır ne kadara yapar

cerenicious, ben de biordermanın güneş koruyucusunu merak ediyorum, eczacı avene ve bioderma önerdi bana da, hassas ciltlilere iyi geliyor dedi. söylersen sevinirim.

ben bgn kullandım biodermanın koruyucusunu. Kolay emildi ne yağlı ne de beyaz bi tabaka bıraktı. İyi yada kötü demek için erken bence, bir iki haftaya netleşir bu.Ama 30 ml bana çok küçük geldi, yüz dışında bi bölge için çok minik hemen biter gibi. photoderm spot 50 kodlu ürünü benim aldığım, özellikle epilasyon gibi cildi tahriş edicek uygulamalardan sonra kullanım için öneriliyomuş, açıklaması da böyle. Başka bi koruyucu daha almayı düşünüyorum, bunu epilasyon sonrası ilk hafta kullanayım diorum, daha sonra daylong yada başka bişi kullanayım.

valla ben de şenay hanımı burdan birinden tavsiye almıştım ilk araştırdığım zamanlar
ayten hanım kim peki memnun muymuş gidenler numarası var mıdır ne kadara yapar

ya ayten hanım bu taksimde olan kişi, forumda konuşulan. tam yerinden emin değilim ama meydana yakınmış. fiyatını bilmiyorum ama arkadaşıma sordurmuştum çelik iğne kullanıyormuş, markasını da sordurttum burda bu kadar velona ismini falan duydum diye, ama markasını söylememiş. ben de emin olamadım. kirmizili giderse söyler inşallah neymiş iğneler, iyi miymiş ayten hanım falan..

ben bgn kullandım biodermanın koruyucusunu. Kolay emildi ne yağlı ne de beyaz bi tabaka bıraktı. ıyi yada kötü demek için erken bence, bir iki haftaya netleşir bu.Ama 30 ml bana çok küçük geldi, yüz dışında bi bölge için çok minik hemen biter gibi. photoderm spot 50 kodlu ürünü benim aldığım, özellikle epilasyon gibi cildi tahriş edicek uygulamalardan sonra kullanım için öneriliyomuş, açıklaması da böyle. Başka bi koruyucu daha almayı düşünüyorum, bunu epilasyon sonrası ilk hafta kullanayım diorum, daha sonra daylong yada başka bişi kullanayım.

ben yüze yaptırmadığım için yüz için alacağım güneş koruyucusunun genel olarak iyi korumasını istiyorum. ve çok hassas tenli olduğum için bi doktor bana krem formundaki yoğun koruyucuları kullanmam gerektiğini söylemişti. md denedim ama o da bayağı bi beyazdı biraz da yağlandırdı.

bu arada zeynep hanımla konuştum ben, iğneler gümüşmüş falan bilgi aldım. cerenicious senin daha önce gittiğin ve o memnun olmadığın yerde çelik iğne mi kullanılıyordu? iz kalma sebeplerinden biri olabilir mi sence, zeynep hanım önemli değildir dedi ama en en hassası neyse onu rica edeceğim ben iğne olarak. bende gerçekten izler geçmek bilmez aylar aylar boyunca.. kantaron yağı, çinko kremi herşeyi kullanacağım yaptırdıktan sonra..

zeynep hanımdaki uygulamandan bi fotoğraf yollama şansın var mı cerenicious? bacağa yaptırıyorsan mesela?

X