İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

herkes ekmeğini yer insanlarla sizin gibi uğaşanlarıda hiç görmemiştim yaptığınız çok ayıp doğrusu gül hanımın burda okuduğum kadarıyla bir çok müşterisi var daha başka hangisini kapattırıcaksınız özgür bir ülkedeyiz insanların sesini bu şekilde kesmeye çalışıyorsunuz insanlar bi şekilde doğru kişiye ulaşırlar şimdi benimkinide kapatırırsınız siz beni onla ilgim yok ama biz susarsak aynı şeyi bizede yaparsınız bildiğiniz yolda devam edin kaybeden kim olur acaba doğrusunu bulamadan arar durursunuz neden düzgün bir uzmana insanların ulaşmasına engel oluyorsunuz.

güneş iyice yüzünü gösterdi artık iğneli epilasyona gidenler için dikkatli olma zamanı. Burda daha önce sölemiştimya ilk gittiğim epilasyoncu hanım yüzümü yaktı diye hala duruyo o izler :KK43: Yazın ara verdiğimde iğneli seanslarıma, bu soruna bi çare aramak istiyorum, cilt bakımı bunu sağlayabilirmi sizce?

evet arkadaşlar dediğim gibi eski uygulamadan kalan kırmızımsı izler hala yüzümde yazın da malum yüze uzun süreli iğneli çok tavsiye edilmiyo, bu süreçte cilt bakımı yaptırmak var olan lekeler açısından yararlı olurmu dersiniz?

yazılanlara sadece gülüyorum sadece şimdiye kadar yazdıklarınıza cevap vermedim sizinle burda ağız dalaşına girmek bana göre değil çünki iyi olan taşlanır derler gerçektende öyle oluyor asıl komik olan sizlersiniz burda 4 kişi gül hanıma takmış döne dolaşa aynı kişiler konuşuyor bi foruma dönün bakın uzman olanlar konuşmuyor size ne oluyor anlamadım istemezseniz gitmezsiniz bu kadar basit kimin kime gideceği sizi ilgilendirmez neden acaba sizlerin gül hanıma takmanızın sebebi bence siz bir yerde çalışıyorsunuz müşterileriniz iyi olana kaçıyor gidende nedense çok memnun kalıyor sizde çatlıyorsunuz eğer gerçekten arıyor olsaydınız şimdiye kadar iyi bi uzman bulurdunuz ama bulaıyorsunuz işte daha çok yazarsınız yazmayın daha fazla komik duruma düşmeyin bende gülim bari hahahahaaaytttguclubacismile

Kullanılan dil filan hakikaten baya kaliteli... Bir "müşteri"nin de reklam yapılamamasına bu kadar sinirlenmesi enteresan. İyi bir uzman bunca reklama ve hırsa ihtiyaç duymaz zaten, hatta yoğunluktan yeni müşteri alması biraz zordur. Neyse konu bu kişinin uzmanlığının ne derece olduğu değil zaten, belki gerçekten çok iyidir ama bu kadar farklı ve çok sayıda müşterisinin bu siteye üye olup da tesadüfen bunları yazması pek gerçekçi değil. Bizi ilgilendiren kısım da burada fikirlerimizi, deneyimlerimizi paylaşmaya çalışırken her dk aradan, diğer her şeyi kötüleyen ve Gül Hanım propogandası yapan nicklerin fırlaması. Biraz itici ve ters etki yaratan bir durum. İyi haftasonları herkese :)

kirmizili, ayten hanıma gittin mi acaba?

ayrıca angelnr, sen ne yapmaya karar verdin, değiştirecek misin uzmanını, yoksa izlerde azalma var mı?

evet arkadaşlar dediğim gibi eski uygulamadan kalan kırmızımsı izler hala yüzümde yazın da malum yüze uzun süreli iğneli çok tavsiye edilmiyo, bu süreçte cilt bakımı yaptırmak var olan lekeler açısından yararlı olurmu dersiniz?

sen bu kantaron yağını araştırdın mı cerenicious? bi de çinko kremini? ikisine de cilt yenilemede çok iyi diyolar, belki onlar ufaltır izleri, toplar cildin görünümünü? benim de göbekte epilasyondan kalma izlerim var, hala alamadım kantaron yağı. madecassol kullanıyorum ama bilmiyorum ne kadar iyileştirir

azalma var gibi izlerde ama bilmiyorum yani daha fazla risk almaktan korkuyorum. kime giderim onu da bilmiyorum hiç... sen ne yapacaksın?

şu anda epilasyona devam ediorumya bu tür leke gidericiler cildi inceltiyo sonucta o yüzden şimdi başlayamam yaza kalıcak artık, ama yağ falan sürmem ya güvenmiorum öyle şeylere daha başka sorunlar çıkarıyo bence onlar, eczanelerde satılan ürünler olmalı gibi geliyo

valla cerenicious ben de o eczane ürünlerine çok güvenmiyorum. yurtdışına gittiğimde dermalogica aldım çok methediliyor diye, ve resmen bi süre bu benim cildime kötü gelemez mantığıyla kullandım, özellikle o leke açıcı peelingi, tamam güzel, aydınlatıyor cildi falan, ama genel olarak en hassas ciltlilere önerilen eczane ürünleri bile bişey yapmayabiliyor. ben kantaron yağından o yüzden umutluyum.

angelnr, ben izler için kantaron yağını denemek istiyorum işte bakalım, ama tam böyle pürüzsüz lekesiz bi hale gelebileceğine çok da inanmıyorum, ama zaman içinde sadece iğne ucu kadar kırmızı lekeye dönüşüyor sanırım. ben zeynep hanımla da gül hanımla da görüşeceğim bacak için, göbek için ama bu gittiğim yere genital için devam edeceğim çünkü çok az kaldı bende, açıkçası izi lekeyi de çok önemsemiyorum orda, hatta kalmıyor bile ne hikmetse.

syntestetic arkadaştan haber yok, o da çok araştırıp başlamıştı memnun mu acaba hala merak ediyorum.

o zeynep hanımı bulup cereniciousa tavsiye edenlerden, ama kendisi gül hanıma başladı. o yüzden merak ediyorum ben de..sanırım ikisi de aynı kalitede, çünkü aynı makinayı ve aynı iğneleri kullanıyolar, ama mesafeye göre karar veriyolar sanırım, ikisi de farklı yakada.

Mrblar..Ben Konyadayim..tesadufen yazilanlari okudum deneyimlerimi paylasmak istedim.ben kollarima koltuk altima ve yuzume lazer yaptirmistim yaklasik 2 yil once.1 yil kadar devam etmeme ragmen hicbir sonuc alamadigim gibi ustune bide jiletlendigi icin ince tuylerim de sertlesti.daha sonrasinda bir dermatologun tavisyesiyle igneli epilasyon yaptirmaya karar verdim.favorilerim ve ceneyle basladim.2 yil gecti tamamen bitti ve en ufak bir iz leke yok yuzumde.bu sonucu gorunce kollarima ve gobegime basladim.kollarimda su an 3.seansi yaptirdim.yok denecek kadar azaldi.gobegim de oyle.cok ama cok memnunum.ufak tefek izler yaptirdiktan sonra oluyor ama en gec 3-4 ay sonra tamamen iyilesiyor benim izlerim..mumkun olsa fotograflarimi paylasmak isterdim yaptirdiktan sonraki halini..eger konyada olup da yaptirmak isteyen arkadaslar varsa gittigim yeri tavsiye edebilirm..

bide sunu belirtmek isterim ki makineymis igneymis hepsi bir yere kadar...igneli epilasyon TAMAMEN yapanin uzmanligina bagli bence...ben guzellik uzmani degilim ama bu derdim pek cok sey ogretti bana.cildi delmeden yapabilmek,dogru bir akimla calismak ve akimi kil kokune verebilmek tamamen uzmanlik gerektiren bi olay.cunku dogru yere verilmeyen akim hicbir sekilde tuyleri bitirmio sadece can acisi oluo ve izler iyilesmio...o yuzden gideceginiz uzmani cok iyi belirleyin bence.cunku cildimizde yuzumuzde kalan en ufak bir iz leke bizim hayatimizi mahveder epilasyonculara bisey olmaz onlar paralarini alir islerine bakarlar olan bize olur...

ozelden yazan arkadasim cvp yazamadim ya ozelden msj atabilmek icin 50 tane msj yazmis olmak gerekiyomus benm daha 50 olmamis :KK43: mail adresinle yazarsan cvp yazabilirim...

evet haklısın arkadaşım makine uzmana yardımcıdır sadece ama makine iyi olmuş uzman kötü olursa yine sonuç iyi olmaz katılıyorum size önemli olan delik deşik olmadan kıllardan kurtulabilmek siz bulmuşsunuz iyi bir uzman ne güzel inşallah tamamen biter rahat edersiniz.

hala bi yer arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar bıktım bu dertten :KK43: kartal sultanbeyli civarı bu işi yapan kimse yokmu okadar araştırdım bişey bulamadım mafoldumben

Sevgili lsls ,Ben de Kocaelinde yaşıyorum. Ve iğneli epilasyona yeni başladım.Dündar roff çarşısında benim gittiğim yer.Sizin gittiğinizde aynı yer mi idi. İzlerim benimde var. Açıkcası sizin mesajlarınızı okuyunca korkmadım değil. umarım aynı yer değildir.Mesajlarınızda vardığım sonuç aynı yer olduğu çünkü.İzlerim var demişsiniz memnun kalmama nedenlerinizi açıkca yazarsanız sevinirim.

yok pandora aynı yerden bahsetmiyoruz, bana yengemin önerdiği birisiydi, sizin o dediğniz yeri de ben bilmiyorum, ama zaten izmitte denemek istemiyorum artık. istanbuldaki isimleri deneyeceğim.ya zeynep hanımı ya gül hanımı. aslında ayseepilasyon nickli bayan bu konuda çok iyi ama o izmirde. ve onun kullandığı iğneleri de istanbulda kullnan birini duymadım, o yüzden şimdilik iki seçeneğim var. bi üçüncüsü de taksimde ayten hanımdı, arkadaşım ona gidiyor benim, ama arattırıp sordurttum iğne markasını söylememiş. bacağa da çelik iğne kullanıyormuş, benim de içim rahat etmedi. bu konuda kesin bi fikri olan varsa söyleyebilir ayten hanıma giden ya da çelik iğne iyi mi değil mi bilen.

X