- 4 Mart 2010
- 29
- 0
güneş iyice yüzünü gösterdi artık iğneli epilasyona gidenler için dikkatli olma zamanı. Burda daha önce sölemiştimya ilk gittiğim epilasyoncu hanım yüzümü yaktı diye hala duruyo o izlerYazın ara verdiğimde iğneli seanslarıma, bu soruna bi çare aramak istiyorum, cilt bakımı bunu sağlayabilirmi sizce?
yazılanlara sadece gülüyorum sadece şimdiye kadar yazdıklarınıza cevap vermedim sizinle burda ağız dalaşına girmek bana göre değil çünki iyi olan taşlanır derler gerçektende öyle oluyor asıl komik olan sizlersiniz burda 4 kişi gül hanıma takmış döne dolaşa aynı kişiler konuşuyor bi foruma dönün bakın uzman olanlar konuşmuyor size ne oluyor anlamadım istemezseniz gitmezsiniz bu kadar basit kimin kime gideceği sizi ilgilendirmez neden acaba sizlerin gül hanıma takmanızın sebebi bence siz bir yerde çalışıyorsunuz müşterileriniz iyi olana kaçıyor gidende nedense çok memnun kalıyor sizde çatlıyorsunuz eğer gerçekten arıyor olsaydınız şimdiye kadar iyi bi uzman bulurdunuz ama bulaıyorsunuz işte daha çok yazarsınız yazmayın daha fazla komik duruma düşmeyin bende gülim bari hahahahaaaytttguclubacismile
evet arkadaşlar dediğim gibi eski uygulamadan kalan kırmızımsı izler hala yüzümde yazın da malum yüze uzun süreli iğneli çok tavsiye edilmiyo, bu süreçte cilt bakımı yaptırmak var olan lekeler açısından yararlı olurmu dersiniz?