İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

yani deri altındaki damar süt kanalı vs gibi yerlere zarar verecek kadar derine gitmiyor iğne sanırım öyle olsa yaptırdığımız diğer yerlerde de bi sürü sinir damar falan var ama yine de allah korusun önemli bi konu
tanıdığın varsa bi kadın doğumcuya sormak lazım bence ama sen bilirsin canım tabi :)

Arkadaşlar,Türkiyede başlamıştım iğneli epilasyona çok ta memnundum fakat kıbrısa taşındım.burda yaptıracak yer bulamıyorum.bu konuda yardım edebilecler varsa tavsiye bekliyorum.Ayrıca yeni başlayanlarda hiç tereddüt etmesin.İşin ehli biri yaptımı iz falan kesinlikle olmuyor.Ben kaşlarımı yaptırıyorum.Bazı yerler kaş için etik olmadığını söylüyorlar ama kesinlikle hiç bir zararı yokk.turkbayragiturkbayragiturkbayragi

Sevgili angelnr, o alandaki tüylerim tüy değil baya kalın kıl şeklinde idi, hani erkeklerin tıraş olduktan sonra kılları sert ve kalın çıkar ya işte öyle idi.

Ya özellikle genital bölge için şart diye düşünüyorum sürekli epilasyon yapmak çok yorucu bi kaç seansta kurtuluyosunuz bende yaptırabilirimkaydirigubbakcemile3 inşallah ...

arkadaşlar yokmu ya anadolu yakasında epilasyon yaptırıp yaptırdığı yerden memnun kalan birileri?

mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum siteye.
Dün iğneli epilasyon yaptırdım koltuk altıma ağrı yok ama çok fazla şişlik var ve korkuyorum bu konuda bilginiz varsa bana yardımcı olabilirmisiniz.

şişme olabiliyor diye biliyorum ben de koluma yaptırdığımda hafif olmuştu ama süresi miktarı konusunda pek bilgim yok.

beklazon kullan canım birde şişlik için soğuk jeller var soğuk kompresde iyi gelir ama buz olarak koyma poşetli buz koyabilirsin

cvp verdiğiniz için teşekkürler bende kıllar çık sık olduğu için olur demişti yapan kişi bende biraz fazla olunca korktum. tekrardan teşekkürler...

herkese selam arkadaşlar.. bende yüzüm için iğneli epilasyona gidiyorum ama bıyık bölgesi beni öldürüyor bunun için dişçilerde uyuşturucu iğne yapılıyormuş bileniniz varmı ??

soğutucu spreyler var kullanabilirsin anında uyuşturuyor yada emla kullanıcaksın bir saatte uyuşturuyor bölgeyi uyuşturucu iğneyi tavsiye etmiyorum cilt altında leke kalma ihtimali var yanlış yapımda

soğutucu spreyler var kullanabilirsin anında uyuşturuyor yada emla kullanıcaksın bir saatte uyuşturuyor bölgeyi uyuşturucu iğneyi tavsiye etmiyorum cilt altında leke kalma ihtimali var yanlış yapımda

peki sprey olarak neyi önerirsiniz emla kremi kullanıyorum ama hiç fayda etmedi senağlama

peki sprey olarak neyi önerirsiniz emla kremi kullanıyorum ama hiç fayda etmedi senağlama

bende çenem için önce lazer epilasyona gittim iyice azalınca iğneliye geçtim hem daha ucuz hemde açık renk olan tüylerde etkili diye..1.seanstan sonra tüyler incecik çıktı hemde çok azaldı 2. seansa gittiğimde bıyık bölgesinede yaptırayım dedim yarısına zor dayandım uzmana emla kremi söyledim bana hayır iğnelide bir faydası olmaz dedi onu sir yada ağdada kullanıyoruz en iyi sonucuda genital bölgede veriyor ama iğneli epilasyonda elektrik veriliyor etkisi yok dedi:KK43:çaresiz katlanıcağız....

her spreyi kullanmayın spreyin adını vericem size ismi çok uzun aklımda değil şuan yarın ismini yazarım diğer spreyler ciltte kızarıklık yapıyor uzun süre geçmiyor ben denedim kızarıklık yaptı ikisi ismini vereceğim zararsız .

emla epilasyonda etkili olmaz diye bir şey yok yüzde uyuşturma etkisi var emlanın ve çok kişi epilasyonda emla kullanıyor

Soğutucu spreyin ismi ETHYLCHLORIDE CLORURO DE ETıLE CLORURO ismi baya uzun bu şekilde yazarsanız cildi kızartmıyor diğer spreyler cildi kızartıyor bu spreyin hiç bir yan etkisi yok güvenle kullanabilirsiniz

merhaba ben izmirdeyim. size özel msj atamıyorum.
lütfen bana sizin çalıştıgınız yer hakkın va fiyat hakkında bilgi veirmisiniz?
tşk ederim
(AYSEEPıLASYON) NıKLı HANIMEFENDıYE YAZDIMBU ARADA

merhaba herkese
ben de iğneli epilasyon yaptırıyorum kullanılan cihazın markası erbe ama modelini bilmiyorum acaba bu makinalar hakkında fikri olan var mı?
üzerinde 19 ve 30 sayıları var acaba bunlar akımı mı belirtiyor kaçta olması lazım bana biraz düşün akım gibi geldi de ??
bir de kolaltım için 1.seans iki kola 50dk sürmüştü ikinci seans için kontrole gittiğimde yapan bayan ilk gördüğünde "oo epeyce azalmış" dedi ama yine 40dk falan süreceğini söyledi seansın azaldıysa neden o kadar uzun sürüyor kafam karıştı??

X