bugun bacaklarımdan birinin alt kısmına yaptırdım iğneli epilasyon
uzun süreceği için diğer bacağı da bikaç gün içinde yapacağız inşallah
kolaltından çok daha rahatmış bacaklar
biraz acı yanma oluyor yaparken ama uyuşuyor bi süre sonra
kolaltının o titreme çekilme hissine tercih ederim valla benneyaptımki
bacaklarım için rahat iki seneyi bulurmuş bitmesi
yani ikişer aydan 10-12 seans
benim çok gözüm korktu
acaba normal mi bu
bacaklarını yaptırmış bitirmiş olan var mı
gerçekten bu kadar uzun mu sürüyor
bu kadar uzunsa hem para hem de vakit konusunda sıkıntı olacak gibi :1no2:
acaba yol yakınken diğer bacağı da yaptırıp sonra devam etmesem mi bi fikir verin arkadaşlar benneyaptımki
5 veya 6 seans sora bitmesi gerekirken çok uzun bir zaman 2 sene kolay gelsinbugun bacaklarımdan birinin alt kısmına yaptırdım iğneli epilasyon
uzun süreceği için diğer bacağı da bikaç gün içinde yapacağız inşallah
kolaltından çok daha rahatmış bacaklar
biraz acı yanma oluyor yaparken ama uyuşuyor bi süre sonra
kolaltının o titreme çekilme hissine tercih ederim valla benneyaptımki
bacaklarım için rahat iki seneyi bulurmuş bitmesi
yani ikişer aydan 10-12 seans
benim çok gözüm korktu
acaba normal mi bu
bacaklarını yaptırmış bitirmiş olan var mı
gerçekten bu kadar uzun mu sürüyor
bu kadar uzunsa hem para hem de vakit konusunda sıkıntı olacak gibi :1no2:
acaba yol yakınken diğer bacağı da yaptırıp sonra devam etmesem mi bi fikir verin arkadaşlar benneyaptımki
merhaba, ben 17 yaşındayım. Şu anda üniversite sınavlarına hazırlanıyorum liseye başladığımdan beri her yerimde ama özellikle yüzümde fazlasıyla tüylenme olmuştu. Çok uzun süre araştırdım gitmediğim doktor epilasyoncu kalmadı ama hep korktum ve bi türlü başlayamadım, kuzenim iğneli epilasyon yaptırırıyordu ama o konyadaydı onun yüzündeki tüyler tamamen bitince ben de cesaret aldım ve iğneliye başlamaya karar verdim bugün tam da 2 saat önce denemek için çok küçük bir yere epilasyon yaptırdım inanırmısınız 2 saate acısı da kızarıklığı da geçti. şu anda sadece belli belirsiz bir kabarıklık var ve devam etmeyi düşünüyorum. inşallah kurtulucam =)
merhaba, ben 17 yaşındayım. Şu anda üniversite sınavlarına hazırlanıyorum liseye başladığımdan beri her yerimde ama özellikle yüzümde fazlasıyla tüylenme olmuştu. Çok uzun süre araştırdım gitmediğim doktor epilasyoncu kalmadı ama hep korktum ve bi türlü başlayamadım, kuzenim iğneli epilasyon yaptırırıyordu ama o konyadaydı onun yüzündeki tüyler tamamen bitince ben de cesaret aldım ve iğneliye başlamaya karar verdim bugün tam da 2 saat önce denemek için çok küçük bir yere epilasyon yaptırdım inanırmısınız 2 saate acısı da kızarıklığı da geçti. şu anda sadece belli belirsiz bir kabarıklık var ve devam etmeyi düşünüyorum. inşallah kurtulucam =)[/QUOT yaptırdığın kişi işini bilen uzmanmış bu zamanda zor işini bilen uzman bulmak
merhaba, ben 17 yaşındayım. Şu anda üniversite sınavlarına hazırlanıyorum liseye başladığımdan beri her yerimde ama özellikle yüzümde fazlasıyla tüylenme olmuştu. Çok uzun süre araştırdım gitmediğim doktor epilasyoncu kalmadı ama hep korktum ve bi türlü başlayamadım, kuzenim iğneli epilasyon yaptırırıyordu ama o konyadaydı onun yüzündeki tüyler tamamen bitince ben de cesaret aldım ve iğneliye başlamaya karar verdim bugün tam da 2 saat önce denemek için çok küçük bir yere epilasyon yaptırdım inanırmısınız 2 saate acısı da kızarıklığı da geçti. şu anda sadece belli belirsiz bir kabarıklık var ve devam etmeyi düşünüyorum. inşallah kurtulucam =)
hiç endişelenme bacaklardaki kıl kökleri biraz daha kalın olduğu için kabuklanma oranı daha fazladır ve iyileşme süresi de uzar diğer bölgedeki kıllara göre. ben de dizden altı iğneli epilasyon yaptırmıştım iyileşmesi bir aydan fazla sürmüştü. kremi devamlı kullan.