İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

ben lazer tüm vücuda gidiyorum kollarım ve üst bacak için olmaz dediler bedava iğneliye gittim. ama ben dayanamadım açıkcası. her elektrik verişte bacağım kalkıyordu istemsiz oalrak kadın korktu bıraktı. içinde kırılacak iğne diye. valla tam kabus o nasıl acıdır ya. gerçi sonuçları çok iyiymiş. dayanan arkadaşlara tüysüz günler diliyorum. valla süpersiniz. kıskandım :lepi:

Bedava iğneliye gittiniz öylemi !! Zaten iğneli epilasyon mesleğini yapan arkadaşlar hep böyle bedava çalışırlar.. E be arkadaşım denek olarak kullanılmışsınız gibi geldi bana öyle olunca da bu sonucu almanız doğal tabii. Kafanızda ki bu imajı sildirebilecek uzman bir kişi bulmanızı tavsiye ederim.

Bedava iğneliye gittiniz öylemi !! Zaten iğneli epilasyon mesleğini yapan arkadaşlar hep böyle bedava çalışırlar.. E be arkadaşım denek olarak kullanılmışsınız gibi geldi bana öyle olunca da bu sonucu almanız doğal tabii. Kafanızda ki bu imajı sildirebilecek uzman bir kişi bulmanızı tavsiye ederim.

yok canım öyle değil o kadar da cahil değilim ya kaydirigubbakcemile3 . tüm vücut lazer için para ödedim. ancak üst bacak ve kollar olmaz diyince o zaman onları da lazer epilasyonunum bitene kadar bedava iğneli yapın dedim. onlarda kabul ettiler yani lazer parasıyla iğneli yaptırdım gibi oldu. ya kan çıkıyor sonuçta nasıl ucuz bi yerde yaptırabilirim ki?

Kizlar ben siteye yeni uye oldum.Epilasyon yaptirma konusunda cok deneyimliyim diyebilirim hatta ilerde bi merkez acmayi bile dusunuyorum artik :) :)yuzumde favori cene ve dudak ustu bolgesine 1.5 yil kadar lazer epilasyon yaptirdim ama yaptirdiktan sonra diger seansa kadar butun tuyler oldugu gibi tekrar cikiyordu.sonradan ogrendim ki cihazdan da fark ediyomus.alexandrite lazerde en iyi cihazmis.benim yaptirdigim IPL die bi cihazdi.
Daha sonra bi tanidigimizin tavsiyesiyle igneli epilasyona basladim.ve su an favorilerim cenem bitti.dudak ustune sadece bir seans yaptirdim o yuzden o daha bitmedi.gobegime yaptirdim cok cok azaldi bir iki seans sonra o da bitecek.ve su an kollarima yaptirmaya basladim.evet canim cok aciyo ama sonuclarini gorunce katlaniyo insan.
Ve daha da onemlisi kesinlikle iz,leke gibi bisi kalmadi hicbiyerimde.Konyada yasayanlariniz varsa gittigim yeri onerebilirim.Bana da dermatolog olan bi tanidigimiz onermisti gittigim yeri.
Sonucunu dusunun ve katlanin aciya derim ben :)

yok canım öyle değil o kadar da cahil değilim ya kaydirigubbakcemile3 . tüm vücut lazer için para ödedim. ancak üst bacak ve kollar olmaz diyince o zaman onları da lazer epilasyonunum bitene kadar bedava iğneli yapın dedim. onlarda kabul ettiler yani lazer parasıyla iğneli yaptırdım gibi oldu. ya kan çıkıyor sonuçta nasıl ucuz bi yerde yaptırabilirim ki?

Kan mı çıkıyor ! daha neler... sizinki de bayağı iyi bir uzmanmış... ya pardon da yanlışlıkla kasap a filan gitmiş olmayasınız sakın:) Arkadaşım şaka bir yana asıl olarak lazer epilasyon yapan salonlardaki iğneli epilasyon uygulamalarından sakınmanızı öneririm zira önemsemediklerinden mi yoksa çok az deneyimleri olmasındanmıdır bilemiyorum ama sadece iğneli epilasyon yapılan yerlere göre çok daha başarısızlar malesef..

Kan mı çıkıyor ! daha neler... sizinki de bayağı iyi bir uzmanmış... ya pardon da yanlışlıkla kasap a filan gitmiş olmayasınız sakın:) Arkadaşım şaka bir yana asıl olarak lazer epilasyon yapan salonlardaki iğneli epilasyon uygulamalarından sakınmanızı öneririm zira önemsemediklerinden mi yoksa çok az deneyimleri olmasındanmıdır bilemiyorum ama sadece iğneli epilasyon yapılan yerlere göre çok daha başarısızlar malesef..

ya canım afedersin ama bi şey dikkatimi çekti her şeye bi bahane buluyor insanları küçümsüyorsunuz hani eğitiminiz nedir? Size bu kadar hakkı kim veriyor onu da anlamış değilim. şu ana kadar burdakiler nasıl tahammül etmişler hakikaten de anlamadım. ben sadece bi deneyimimi anlattım ama hiç bir topikte karşılaşmadığım bi tavırla karşılaştım. her yerde iğneli epilasyonu övüp duruyorsunuz. bana yazdığınız yazıdan da anladığım kadarıyla sadece iğneli epilasyon yapıyorsunuz ve herkes size gelsin istiyorsunuz. kusura bakmayın ama ben bir müşteriyim ve buradakiler bir güzellik uzmanından çok bir müşterinin memnuniyeti ve deneyimlerini öğrenmek istiyor. amacım sizinle ağız dalaşına girmek değil. ama gerçekten kırıcı oluyorsunuz bunu lütfen bilin...

ya canım afedersin ama bi şey dikkatimi çekti her şeye bi bahane buluyor insanları küçümsüyorsunuz hani eğitiminiz nedir? Size bu kadar hakkı kim veriyor onu da anlamış değilim. şu ana kadar burdakiler nasıl tahammül etmişler hakikaten de anlamadım. ben sadece bi deneyimimi anlattım ama hiç bir topikte karşılaşmadığım bi tavırla karşılaştım. her yerde iğneli epilasyonu övüp duruyorsunuz. bana yazdığınız yazıdan da anladığım kadarıyla sadece iğneli epilasyon yapıyorsunuz ve herkes size gelsin istiyorsunuz. kusura bakmayın ama ben bir müşteriyim ve buradakiler bir güzellik uzmanından çok bir müşterinin memnuniyeti ve deneyimlerini öğrenmek istiyor. amacım sizinle ağız dalaşına girmek değil. ama gerçekten kırıcı oluyorsunuz bunu lütfen bilin...

Öncelikle kırıcı olduysam özür dilerim. asla böyle bir amacım yoktu. Evet iğneli epilasyonun tanıtımı ile ilgili tespitleriniz doğru ama hiçbir zaman hiç kimseye bana gelin gibi birşey söylemedim kendi adıma reklam amacı taşısaydım Türkiyenin her bölgesindeki arkadaşlarıma elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışmazdım, herhalde hataydan bana gelmenizi bekliyor olamam değilmi. Amacım sadece mesleğime sahip çıkmak ve bu konuda dilimin döndüğünce bayanlarımızı bilgilendirmek. Bu yüzden de sizin söylediğiniz türden genel uygulama da olması mümkün olmayan şeylere karşı biraz hassas davrandım galiba. Bu arada sizin kırıcılığınızı da hoşgörü ile karşıladığımı bilmenizi isterim. Sağlıcakla kalmanız dileklerimle.

merhaba arkadaşlar,
delura nın hesabını site kapatmış sanırım,çok ilginç ama biz burda uzmanlardan da görüş almak istiyoruz bir uzman görüş bildirdiği için neden hesabı kapatılıyor anlayabilmiş değilim ki herkes bu işin uzmanını arıyor...yakında onun reklamını yapıyorum diye benim hesabımı da kapatırlarsa şaşırmıcam...herneyse ben epilasyona devam ediyorum bugün de gidicem özelden attığınız mesajlara elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum,şunu söyleyeyim ki iğneli epilasyon yaptırdığınızda yara,yanma,kabuk,leke vs oluşuyorsa oradan koşarak kaçın derim çünkü ben hiç bunları yaşamadım,kızarıklık oluyor doğru,deriye yakın kılcal damarlarınız varsa ve görülemiyorsa bazen küçük morarmalar da oluyor fakat kızarıklık 2 günde morluklar da 1 hafta içinde en fazla geçiyor ayrıca benim gittiğim bayanın hazırladığı bir losyon var ondan veriyor bana ve kızarıklıklar yatışıyor,duş filan almak serbest...

başka kimse reklam yapmıyormuş burda eminmisiniz bende katılıyorum nilly arkadaşa

kol altı için iki ay sonrasına randevu verdi,kurban bayramından önce
ben bacaklarıma da yaptırmak istiyordum ama bu kabuklanma meselesi beni korkuttugu için kol altımda bi görmek istemiştim
umarım bacaklarım da yapıldıktan sonra kol altları kadar rahat iyileşir
bacak için de iki hafta sonrasına bi randevu almıştım her ihtimale karşı ama o kadar para ve vakit bulabilir miyim gitmeye henüz bilmiyorum

ben anladım ne olduğunu umarım diğer arkadaşlarda anlar

bu kişileri nereye yönlendiriyorsunuz acaba ordan pirimmi alıyorsunuz yönlendirdiğiniz her kişiden

arkadaşlar bursada iğneli epilasyona gidipte memnun kalan biri varsa nolur söylesinn....bekliyorum ya

Hahahahaahahah çok güldüüüm :) Calicice arkadaşımız bu sitede epilasyoncusundan memnun kalan başka bir arkadaşımızdan telefon ve yer öğrenmiş, gitmiş ve şimdilik memnun olduğunu söylemişti. Ben de kendisine özel mesaj atarak sorduğumda bana forum sayfasından cevap verdi özel mesaj atamadığını belirterek. O yüzden bir kaç mesajımız yani konuşmamız bu şekilde ortak alanda döndü zaten ben de bu durumdan pek hoşlanmadığım için fazla uzamadı. O konuşmaların başı sonu var alıntı yaptığınız sayfalarda, insanları burda galeyana getirme çabalarına hiç gerek yok bence :) Ne hikmetse biz konuyu kapadığımız halde siz rahatsız olup tekrar ortaya çıkarıyorsunuz, enteresan tabi :)

ığneli epilasyoncu birilerine müşteri bularak prim almaya hiç ihtiyacım yok ayrıca çok şükür :)

kimseyi galeyana getirmeye niyetim insanlar neye inanıcaklarını görüyorlardır burda benimle aynı fikirde olan 5 kişi var ama sizin gibiler yüzünden deşifre olmak istemiyorlar çünki onlar çok eski üyeler. yok görünen köy klavuz istemez kimin ne olduğu belli burda herşeye burnunuzu sokuyorsunuz kendi suçunuzu bastırmak içinde insanların üstüne gitmeyi başarıyorum sanıyorsunuz ama bu taktikler suçlu taktiği birazda ben güleyim hahahaha aslında bunları okuyanlarda size gülüyorlar hah...

o yeni üye olabilir ama sizin mesaj atma hakkınız var sizin ona atmadığınızı nerden bileyim buna ne diceksiniz hıııı.

Kizlar ben siteye yeni uye oldum.Epilasyon yaptirma konusunda cok deneyimliyim diyebilirim hatta ilerde bi merkez acmayi bile dusunuyorum artik :) :)yuzumde favori cene ve dudak ustu bolgesine 1.5 yil kadar lazer epilasyon yaptirdim ama yaptirdiktan sonra diger seansa kadar butun tuyler oldugu gibi tekrar cikiyordu.sonradan ogrendim ki cihazdan da fark ediyomus.alexandrite lazerde en iyi cihazmis.benim yaptirdigim IPL die bi cihazdi.
Daha sonra bi tanidigimizin tavsiyesiyle igneli epilasyona basladim.ve su an favorilerim cenem bitti.dudak ustune sadece bir seans yaptirdim o yuzden o daha bitmedi.gobegime yaptirdim cok cok azaldi bir iki seans sonra o da bitecek.ve su an kollarima yaptirmaya basladim.evet canim cok aciyo ama sonuclarini gorunce katlaniyo insan.
Ve daha da onemlisi kesinlikle iz,leke gibi bisi kalmadi hicbiyerimde.Konyada yasayanlariniz varsa gittigim yeri onerebilirim.Bana da dermatolog olan bi tanidigimiz onermisti gittigim yeri.
Sonucunu dusunun ve katlanin aciya derim ben :)[/QUOTE

benim fauldeki saç uzantısı tüylerim alex lazerden soora kıl oldu.ben şahsen asla tavsiye etmiyorm.sadece yüz için kullanılan,arttırmayan yeni bi lazer cihazı çıkmış,bulabilirseniz onu deneyeblrsnz.bn de belki onu deneyebilirim yoksaa iğneliye devam.

Sonucunu dusunun ve katlanin aciya derim ben :)

bu yazıya cevaben yazmıştım,alıntı görünmemiş

30-09-2009, 13:42
angelnr*
Nilüfer
Giriş tarihi: Aug 2008
Ruh Halim:

iğneli

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba,
ıstanbul'da kime iğneli için başladığını öğrenebilir miyim acaba :)

Buyrun kendisine attığım özel mesaj budur tarihi saati belli gördüğünüz gibi. Sonra kendisi de, nedeni üyeliğinin yeni olması mıdır bilemem (birilerine özel mesaj atmak için 2 mesaj arası belli bür süre sınırı da var ondan da olabilir) bana forum sayfasından cevap verdi. 3-4 konuşmanın sonunda da ben zaten uzatmadım ortada konuşmanın hoş olmayacağını düşünerek. Ama siz bende suçlu tavırları görüyorsunuz görün tabi benim için bir sakıncası yok çünkü inanın gülümsüyorum :) Birileri güledebilir onun da benim için herhangi bir sakıncası yok. Ben Osmanbey'de ve Moda'da olmak üzere 2 epilasyoncumdan farklı sebeplerden dolayı tam olarak memnun kalamayarak bıraktım, daha referanslı birilerini arıyordum hepsi bu. Daha fazla da açıklama yapmayacağım zaten.
Siz insanlara "derinizi çatır çatır yakmışlar, benim epilasyoncum çok iyi tavsiye ederim" demeye devam edebilirsiniz tamamen özgürsünüz saygı duyarım, herkes kendi tercihini istediği yönde de yapabilir.

kimseyi galeyana getirmeye niyetim insanlar neye inanıcaklarını görüyorlardır burda benimle aynı fikirde olan 5 kişi var ama sizin gibiler yüzünden deşifre olmak istemiyorlar çünki onlar çok eski üyeler. yok görünen köy klavuz istemez kimin ne olduğu belli burda herşeye burnunuzu sokuyorsunuz kendi suçunuzu bastırmak içinde insanların üstüne gitmeyi başarıyorum sanıyorsunuz ama bu taktikler suçlu taktiği birazda ben güleyim hahahaha aslında bunları okuyanlarda size gülüyorlar hah...

kimin neye güldüğü de kimin ne düşündüğü de açıkçası hiç mi hiç umrumda değil
ben epilasyonumu yaptırdım memnunum ve burda konu başlığına uygun olarak tecrübemi paylaştım
yeni üye olunca 50 mesaj yazılmadan özel mesaj gönderilemediği için de burdan bi takım konuşmalar oldu vs
kusura bakmayın bahar hanım da ben de anlıyorum asıl sizin ne yapmaya çalıştığınızı
sizinle aynı şeyi düşünen o "5" hesabın kim oldugunu da biliyorum
ve eminim pek çok okuyan da biliyor kimin müşteri çekmeye yada yönlendirmeye çalıştığını
neyse uzatıp da daha fazla tatsızlaştırmayalım
konu: iğneli epilasyon yaptıranların paylaşım alanı

X