İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

Ben de benzer çelişkiler içindeyim yaa! Memnunum aslında baya gittiğim kişiden, kaç senedir yapıyor bu işi, düzgün de bir insan ama yüzümde olmasa da kollarımın bir bölümünde iz kaldı. Geçiyo yavaş yavaş ama yani bi kaç ay oldu, o yüzden yüzümde ve başka bölgelerde daha geniş alanlara uygulama yaptırmak istesem de korkuorum :KK43:

angelnr senin değiştirmene gerek yok ki mmenunsan kolların düzelmesi çok zaman alıyomuş yani tedavi sürecinde normal 1,5 ayda kollarda hala iz olması.

aslın dert benim derdim ya:KK43: başka bi epilasyoncuya gitsem belki de bu iğnenin bıraktığı gözenekler daha sonra düzelcek dicek gitmesem kalsam belki de geçmicek hiç. gerçi 2 hafta oldu yaval yavaş düzeliyo gözeneklerim ama işte bilmiyorum. ya lütfeeeeeen yardım edin bana ya çok çaresizim napıcağımı bilmiyorum. sizce değiştirmeli miyim epilasyoncumu.

arkadaslar bursada iğneli epilasyon yaptırıp memnun olan var mı cok acıll arastırıorum ama henuz bulamadım yardımcı olursanız cooook mutlu olucammm tsklerrr:)

ben bahar hastanesinde başladım iğneliye.ilk seansımdı güzellik merkezindense hastenenin daha steril ve güvenilir olduğunu düşünüyorum fiyatıda güzellik merkezleriyle aynı bakalım sonuç ne olucak

arkadaslar bursada iğneli epilasyon yaptırıp memnun olan var mı cok acıll arastırıorum ama henuz bulamadım yardımcı olursanız cooook mutlu olucammm tsklerrr:)

ben bahar hastanesinde başladım iğneliye.ilk seansımdı güzellik merkezindense hastenenin daha steril ve güvenilir olduğunu düşünüyorum fiyatıda güzellik merkezleriyle aynı bakalım sonuç ne olucak

bahar hastanesinde mi? orda da oldugunu bılmıyordum. nasıl peki sen memnunmusun cnım? bende arıorum ama henuz bulamadım gusel bı yer. iz kalmasından cok korkuorum bide sen hangı bolge yaptırdın??

bahar hastanesinde mi? orda da oldugunu bılmıyordum. nasıl peki sen memnunmusun cnım? bende arıorum ama henuz bulamadım gusel bı yer. iz kalmasından cok korkuorum bide sen hangı bolge yaptırdın??

ben çene bölgesine yaptırdım.bendede korkular vardı ama işin uzmanı olsun dye hastanelere sorup şansımı denemek istedim bahar hastanesinde varmış.dün gittim bepanten ile dolaşıyorum umarım iz kalmaz..

ben çene bölgesine yaptırdım.bendede korkular vardı ama işin uzmanı olsun dye hastanelere sorup şansımı denemek istedim bahar hastanesinde varmış.dün gittim bepanten ile dolaşıyorum umarım iz kalmaz..

inş iz kalmaz canım bende henuz arastırma asamasındayım istanbul bursa arası bakıcam. sen sonuclarını bana yazarmısın özelde veya burda memnun kalıp kalmadıgını yanı opuyorumnanaktan

mine canım ankarada gittiğin yeri özelden yazar mısın. şu yuzumdekı tuylerden kurtulmak istıyorum artık

kujum eğer öğrendiysen bana yazabilirmiisin şu ankarada iğneli epilasyon yapan yeri??Bende kesinlikle iğneli epilasyon düşünüyorum.Kuzenim Bursada yaptırdı ne iz kaldı ne bişi.. çok memnun o da dakikası 1 ytlye yaptırdı hemde çok güvenilir bir yerdi.

kujum eğer öğrendiysen bana yazabilirmiisin şu ankarada iğneli epilasyon yapan yeri??Bende kesinlikle iğneli epilasyon düşünüyorum.Kuzenim Bursada yaptırdı ne iz kaldı ne bişi.. çok memnun o da dakikası 1 ytlye yaptırdı hemde çok güvenilir bir yerdi.

bursada nerde yaptırdı bilgin varsa yazarmısın?

inş iz kalmaz canım bende henuz arastırma asamasındayım istanbul bursa arası bakıcam. sen sonuclarını bana yazarmısın özelde veya burda memnun kalıp kalmadıgını yanı opuyorumnanaktan

yazarım cnm gelişmelerden hbrdar ederim :)

merhaba arkadaşlaryaklaşık bir buçuk ıldır lazer epilasyon yaptırıyorum ama sonuç koskoca bir sıfır. ığneli yaptırmayı düşünüyorum şuan ama uzman bir yer bulamadım. ıstanbul'da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Acilen!!!

epilasyoncum beni bırakıp gitti :KK43:(
iğnemle öksüz kaldım istanbulda deneyimli epilasyoncu arıyorummm lütfen yardımm

Ben de aramıyorum desem yalan olur :) ıstanbulda aynı şekilde, aslında memnunum ama kollarımda hafif iz kalınca daha iyisini mi bulsam diyorum....

sevgili arkadaşlar ben de epilasyon konusunda tecrübeli sayılrım ve sizinle paylaşmak istedim..
yüzümün çene bölgesindeki tüylerden kurtulmak için 2 sene önce lazer epilasyona gittim 2 sene sonra farkettim ki tüyler yüzümün her yerine yayılmaya başlamış evet çenemdekiler azaldı ama tüm yüzüm tüydü ve bari belli alınması gereken tüyler yani lazer yüzümdeki ince tüyleri besledi,
sonra dağılmayı engellemek için 2 aydır iğneli epilasyona başladım fakat o da yüzümde sivilce ve kahvrengi lekelere neden oldu ne yapacağımı şaşaırdım lazere dönsenm yüzüm tüy yumağına dönecek iğneli ye devam etsem yüzüm leke ve sivilce dolu ...düşünce ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirimm.. teşekürler...

Değerli gülaysal yüz bölgesindeki iğneli epilasyon uygulamasından itibaren 3 gün içinde kabuklanma olur ve doğal halinde kendiliğinden kabukların dökülmesini beklemek gerekir ki kabukların kendiliğinden dökülmesi bir hafta ile 15 gün içinde gerçekleşir. Sonrası pürüzsüz bir cilddir. Uygulamanın yanlış yapılması ya da kabukların doğal olmayan yollarla (koparma, keseleme vs) dökülmesine neden olunması durumunda ise malesef sizinki gibi durumlar ortaya çıkabilir. Bu yüzden hep söylediğimi tekrarlamak zorundayım. Mutlaka uzman. ve tabii uzmanın söylediklerine uymak şarttır.

[/COLORARKADAŞLAR KİMSEYE LAZER EPİLASYONU TAVSİYE ETMEM DEFALARCA YAPTIRMAMA RAĞMEN HİÇ Bİ SONUÇ ALAMADIĞIM GİBİ DAHA DA BETER OLDU HER YERİM VE ÜSTÜNE ÜSLÜK BİDE CİLDİM YANDI VE SİM SİYAH YANIK İZLERİ KALDI BENDE ÜZERİNDEN 5 SENE GEÇMESİNE RAĞMEN HALA O İZLER GEÇMEDİ LÜTFEN KANMAYIN-İNANMAYIN!:çok üzgünüm:

neden dava açmayı düşünmednz?tazminat alablrsnz.

X