İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

Gerçekten çok yıpratıcı bir süreç herkese sabırlar dilerim bende 2 farklı alet lazerden sonra iğneliye geçtim sorunu olan kesinlikle gitsin kurtulsun dayanilmayacak bir acı değil

Ben sadece yüzüm için gidiyorum (diğer bölgelerde süreç uzun yada kısa olabilir fikrim yok) memnunum bakırköyde keriman hanıma gidiyorum capacitynin karşısında

İğneli sonrası çukurlar oluşuyor küçük küçük yüzümde geçmedi bi türlü 2 ay oldu neredeyse sizin ne kadar sürede geçti yada çukur oldu mu benim uzman 5 6 ayı bulur geç geçiyor çukurlar dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum. Aynı problemi yaşayıp izleri geçen oldu mu ona göre cildiyeye gitmeyi düşünüyorum

Merhabalar ben önceden lazer yaptırdım yüzüme ve hiç bir işe yaramadı artarak çıktı yanak kısımlarımda çok fazla yoktu ama şimdi fazlalaştı. Memnun kalmadığım içinde izmitte kaliteli bir yere gidiyorum anca 1 1 buçuk ayda bir param oldukça gidiyorum alınan bölgelerde tekrardan tüyler çıkıyo sizde de bu durum oluyor mu ? Normal mi süreç ? Oraya uzun zamandır gidenler çok memnun. Psikolojimi bozdu lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim :KK43:

iğneli için 600 dakikası 1000 lira uygun mu? paket program olarak böyle bir şeye denk geldim ama kararsız kaldım. karın bölgesinden başlayıp gidişata göre başka bölgelere devam etmeyi düşünüyorum

Merhabalar hanımlar. İzmir'de iğneli yaptırıp memnun olanlar genelde aysel epilasyon, munevver epilasyon, madame janine ve ilayda gul hanımdan bahsetmiş. Fiyat olarak biraz dengesizlik var aralarında ve ben hangisine güvenmem gerekli bilemiyorum. Tecrubeli olanlar tavsiyede bulunabilir mi,olabildiğince kısa sürede bitsin ve iz kalmasın istiyorum.

Merhabalar hanımlar. İzmir'de iğneli yaptırıp memnun olanlar genelde aysel epilasyon, munevver epilasyon, madame janine ve ilayda gul hanımdan bahsetmiş. Fiyat olarak biraz dengesizlik var aralarında ve ben hangisine güvenmem gerekli bilemiyorum. Tecrubeli olanlar tavsiyede bulunabilir mi,olabildiğince kısa sürede bitsin ve iz kalmasın istiyorum.
Bnde dusunuyorum bu dedikleriniz hangi semt

Merhabalarr bi kaç haftada öncede İzmitte iğneli epilasyona gittiğimi yazmıştım. Çok şükür yüzümdeki tüylerden kurtuluyorum. Çok mutluyum darısı isteyen herkesin başına :)) Nermin Hanıma teşekkürlerrr

Merhabalarr bi kaç haftada öncede İzmitte iğneli epilasyona gittiğimi yazmıştım. Çok şükür yüzümdeki tüylerden kurtuluyorum. Çok mutluyum darısı isteyen herkesin başına :)) Nermin Hanıma teşekkürlerrr
Aci cok oluo mu cnm. Bi de bn yuz degilde koltukalti bacak fln istiom mantikli mi acaba ya yoksa normal lazer daa mi ii

Aci cok oluo mu cnm. Bi de bn yuz degilde koltukalti bacak fln istiom mantikli mi acaba ya yoksa normal lazer daa mi ii
acı birazcık oluyo ama dayanabiliyorum. İğneli epilasyon mantıklı olanı kesinlikle geri çıkma ihtimali olmayan çözüm, bütçeniz uygunsa gidin derim

Yani dayanilabileck bi aci dimi. Fiyat olark ne verdin cnm . Tamamen bitmesi kac seansta oluo

ben internette yorumları okuyunca acısından çok korkmuştum açıkçası ama geçen hafta gittim ilk seansa ve çok çok az birşey hissediyorsun.. o da acı değil. nasıl anlatayım bilemedim :)

ben internette yorumları okuyunca acısından çok korkmuştum açıkçası ama geçen hafta gittim ilk seansa ve çok çok az birşey hissediyorsun.. o da acı değil. nasıl anlatayım bilemedim :)
Anldm cnm sinek isirigi fln yani :) ya bnde o aci olayina takiliyorum . Bi de emzirme doneminde zarari olur mu ki bunun

Anldm cnm sinek isirigi fln yani :) ya bnde o aci olayina takiliyorum . Bi de emzirme doneminde zarari olur mu ki bunun

emzirme dönemini bilemiyorum maalesef ama acısı yok gibi bir şey. tabii kişiden kişiye değişmesi bir yana, bir de yapan kişiye bağlı. iğneyi tam köke batıramazsa falan onda çok acı oluyormuş.

emzirme dönemini bilemiyorum maalesef ama acısı yok gibi bir şey. tabii kişiden kişiye değişmesi bir yana, bir de yapan kişiye bağlı. iğneyi tam köke batıramazsa falan onda çok acı oluyormuş.
Anldm cnm cok tskederim ya bilgilendirgn icin. Bn izmirdeyim ii arastirip giderim cnm vardir mutlaka bu konuda ii olan yer umarim

Bacaklard ortalama kaç seansta gözle görülür fark oluyor? Tamamen bitmesini sormuyorum, gözle görülen fark lazım :)

merhaba ben iki yıl önce uzuuuuuun araştırmalar sonucu internette sık sık adı geçen bir uzmana gittim - adını vermek istemiyorum isteyen olursa mesaj atar söylerim - Gittigim uzman oldukça enerjik işinin ehli bir insan yüzümü aralıklı seanslarla 1 buçuk yılda bitirdim hala ara ara bir kaç tüy çıkar da gidip aldırırım velhasılkelam ben başladıgımda bu yer butçeme hitap ederken son 1 , 1 bucuk yılda yaptığı zamlarıyla benim bu merkeze bir kez daha gitmemi epey zorladı keske eskısı gibi kalsaydı fiyat enseme başlayacaktım :KK43: onun dısında emeğine minnettarım Allah kendısınden razı olsun. Bu merkezin bana göre dezavantajı son zamanlarda elinin biraz yavaşlamış hissetmem ve bundan dolayı da daha uzun surdugunu dusundugumden butçemi zorlaması yanı paranız varsa gözünüz kapalı bırakabilirsiniz uzman ellerine ... SAĞLICAKLA

iğneliden kaç gün sonra pudralamayı bitirip madecassol gibi cilt yenileyicilere başlamalıyız?Kabuklar düştükten sonra mı 3/4 gün sonra mı?

iğneliden kaç gün sonra pudralamayı bitirip madecassol gibi cilt yenileyicilere başlamalıyız?Kabuklar düştükten sonra mı 3/4 gün sonra mı?

Merhaba edlammm ben medecasool değil de bepanthol kullaniyordum igneli yapıldıktan hemen 1 sonraki gunden kullanmaya basliyorum gunde 1 defa sürüyorum bolgeye 1 hafta bu sekilde devam ediyorum sonra bırakıyorum kabuklar düşüyor falan zaten bunlara gerek de yok aslında ben son randevuya gittikten sonra sadece 2 gun pudraladım iyilesme sureci yine ayni kabuklar yine 1 hafta sonra düşüyor yani bence krem surup surmemek sureyi degistirmiyor

X