- 6 Nisan 2017
- 2
- 0
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hormonal bir bozukluk olsa bile işe yaradığı söyleniyor iğneli epilasyonun. Bu konuda bilgisi olan var mı kızlar?
Bnde dusunuyorum bu dedikleriniz hangi semtMerhabalar hanımlar. İzmir'de iğneli yaptırıp memnun olanlar genelde aysel epilasyon, munevver epilasyon, madame janine ve ilayda gul hanımdan bahsetmiş. Fiyat olarak biraz dengesizlik var aralarında ve ben hangisine güvenmem gerekli bilemiyorum. Tecrubeli olanlar tavsiyede bulunabilir mi,olabildiğince kısa sürede bitsin ve iz kalmasın istiyorum.
Aci cok oluo mu cnm. Bi de bn yuz degilde koltukalti bacak fln istiom mantikli mi acaba ya yoksa normal lazer daa mi iiMerhabalarr bi kaç haftada öncede İzmitte iğneli epilasyona gittiğimi yazmıştım. Çok şükür yüzümdeki tüylerden kurtuluyorum. Çok mutluyum darısı isteyen herkesin başına :)) Nermin Hanıma teşekkürlerrr
acı birazcık oluyo ama dayanabiliyorum. İğneli epilasyon mantıklı olanı kesinlikle geri çıkma ihtimali olmayan çözüm, bütçeniz uygunsa gidin derimAci cok oluo mu cnm. Bi de bn yuz degilde koltukalti bacak fln istiom mantikli mi acaba ya yoksa normal lazer daa mi ii
Yani dayanilabileck bi aci dimi. Fiyat olark ne verdin cnm . Tamamen bitmesi kac seansta oluoacı birazcık oluyo ama dayanabiliyorum. İğneli epilasyon mantıklı olanı kesinlikle geri çıkma ihtimali olmayan çözüm, bütçeniz uygunsa gidin derim
Yani dayanilabileck bi aci dimi. Fiyat olark ne verdin cnm . Tamamen bitmesi kac seansta oluo
Anldm cnm sinek isirigi fln yani :) ya bnde o aci olayina takiliyorum . Bi de emzirme doneminde zarari olur mu ki bununben internette yorumları okuyunca acısından çok korkmuştum açıkçası ama geçen hafta gittim ilk seansa ve çok çok az birşey hissediyorsun.. o da acı değil. nasıl anlatayım bilemedim :)
Anldm cnm sinek isirigi fln yani :) ya bnde o aci olayina takiliyorum . Bi de emzirme doneminde zarari olur mu ki bunun
Anldm cnm cok tskederim ya bilgilendirgn icin. Bn izmirdeyim ii arastirip giderim cnm vardir mutlaka bu konuda ii olan yer umarimemzirme dönemini bilemiyorum maalesef ama acısı yok gibi bir şey. tabii kişiden kişiye değişmesi bir yana, bir de yapan kişiye bağlı. iğneyi tam köke batıramazsa falan onda çok acı oluyormuş.
iğneliden kaç gün sonra pudralamayı bitirip madecassol gibi cilt yenileyicilere başlamalıyız?Kabuklar düştükten sonra mı 3/4 gün sonra mı?