Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Agda yuzunuze sarkma yapti mi? Benimde sakal gibi lazer yuzunden napicam bilmiyorumBen gıdıyorum 3.seans goztepede dharmamed. bende lazerle sakallarım cıktı sonra ağda ağda bıktım. bıraz masraflı ama napalım onumuzdekı yaza kurtulurum ıns
Ben gıdıyorum 3.seans goztepede dharmamed. bende lazerle sakallarım cıktı sonra ağda ağda bıktım. bıraz masraflı ama napalım onumuzdekı yaza kurtulurum ıns
birgül hanım var yaşı 40 lı yaşlarda birde gözde hanım var oda 20 li yaşlarda ikisinede yaptırdım hangısı musaıtse. ama nette bırgul hanıma yaptıranlar cok
Bende yuzum icin zeynep polata randevu aldim eylule sararticidan uzamis ve grilesmis siyahlasmis tuyler icin İnsallah guzel sonuclar alirim ve sizlerlede paylasirim aranizda Zeynep polata gidip memnun kalan kalmayan arkadaslar bilgi verirse sevinirim
Tabii bilgilendiririm basladigimda suan dakikasi uc lira dedilerGittikten sonra bizi bilgilendirebilir misiniz ? Dakikası kaç lira , işlem sonrası yüzünüzün durumu gibi.
Kızlar ben 5 seans buz lazer yaptirdim ama değişme yok.Korkuyorum bu yorumlari da okudukca.Erzurumda Estela diye bir güzellik salonu buldum arastirmalarimla iğneli yapan.Erzurumda olup bilgisi olan var mi yardim edin zira boyun faul cene bolumundeki kıllardan ağlamaktan biktim.
Tabii bilgilendiririm basladigimda suan dakikasi uc lira dediler
Antalyada akumer guzellik merkezi var igneli epilasyon yapiliyor mu tam bilgim yok ama cok hijnenik cok ilgili bir yer isterseniz antalyada ki arkadaslar buraya da bir sorun bir secenek daha olurBen de burdan antalyalıları uyarmak istedim geçenlerde auraform adında bi yere gittim bi apartmanda kendini doktor diye tanıtan estetisyen bayanın resmen 4 tl dakikası 4 tl dediği işlem 1saat konuşmanın sonunda 5 TLye çıktı ne hikmetse ve Şeyda Hanım durmadan Türkiye'de sadece kendisinin bu işi düzgün yaptığını söyledi durmadan ve başka yerde randevum vardı ben de iğneli yaptırıp gitmişti randevuya bana keskin bir dille yapamam ben asla sana bu işlemi yapamam seni kovmadığma şükret dedi ayrıca çok kaba davrandı yanımda başka müşteriyle konuşup telefonu kapandıktan sonra yanındaki elemanına bundan da 200 kopardık dedi ben de işlemi yaptırmadım uzunca düşündüm bayan beni işlem yaptırmadığım halde bana kadınlar klubüne kendisi hakkında iyi yorumlar yazmamı istedi ki ben yaptırmadığım bişey için yorum falan yazamam etik değil kendisi buraya fake açıp yazıyor sanırım çünkü işleme giden de pek yok işini iyi yaptığını düşünmüyorum ben sadece merak edip gittim Allahtan kendisine işlem yaptırmamışım kendisi işleme başlayınca benim lazer görmemden dolayı tüylerimin artacağını ilk başlarda böyle olacağını söyledi o anda bana dank etti öyle bişey yok benim zaten tüylerim azaldı ben alternatif bi yer bulunsun diye gittim kendisine de allaha şükür dk klinik maymuna dönmüş yüzümü adam etti onların sayesinde yüzüm insan içine çıkılır hale geldi yani diyeceğim o ki mağduriyetinizi kullanan insanlara prim vermeyin arkadaşlar.