İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

Merhabalar, benim bi sorum olacak ama burda ilaç ismi verebiliyor muyum bilemiyorum. Geçtiğimiz perşembe günü çene ve boyun bölgeme iğn. epilasyon yaptırdım. Yaptırdığım bayan bana ilk 3 gün kullanmam için prednol 30 mg almamı söyledi aldım ve 2 gündür boyun ve çene bölgeme kullanıyordum hiç bir belirtisi olmamasına rağmen dün bir anda boğazımda enfeksiyon oluştu şu an ne yemek yiyebiliyo ne su içebiliyorum tükürüğümü dahi yutkunamıyorum bile kortizonlu krem kullanıp bu tarz bir sorun yaşamış olan aranızda var mı acaba ???
alerjik bir durum söz konusu olabilir. ben iğneli epilasyondan sonra ilk 3 gün silverdin plus kullanıyorum. bir sıkıntı yaşamadım.

Her bölgeme gidiyorum sadece o ayı kurtarıyor diyebiliriz. Hele yüzümdeki tüyleri arttırdı bir çözüm de bulamıyorum :KK43:
Yüzüme önce normal denedik baktım geçmiyor artıyor iğneli denemeye başladık ama daha da arttı ve eskisinden daha kötü. Ben bir türlü memnun kalamadım bu lazerden. Pek tavsiye edebileceğim bir şey değil çektiğim acılarla kaldım ve yüzümde nurtopu gibi kıllar oldu.

Her bölgeme gidiyorum sadece o ayı kurtarıyor diyebiliriz. Hele yüzümdeki tüyleri arttırdı bir çözüm de bulamıyorum :KK43:
Yüzüme önce normal denedik baktım geçmiyor artıyor iğneli denemeye başladık ama daha da arttı ve eskisinden daha kötü. Ben bir türlü memnun kalamadım bu lazerden. Pek tavsiye edebileceğim bir şey değil çektiğim acılarla kaldım ve yüzümde nurtopu gibi kıllar oldu.
İnanın 18 yaşımda gitmek zorunda kaldim lazere bacaklarimda cok olumlu sonuç aldim bütün lekelerim yok oldu ve aylarca almasam 10 dk bütün bacaklarimi alabilecek kadar cok az kaldi ve cok açık renkte. Ama yüz bölgemde hüsrana ugradim hormon problemim oldu ve bütün killar cok daha kalın ve siyah sekilde tekrar çıktı hem de cok daha fazla. Araştırmalarim sonucunda Şeyda Hanimi buldum evime de cok yakinmis gittim ve iyi ki gitmisim. Ekim gibi başladım bütün yüzüme gidiyorum boyun bölgemde dahil su an cok az kaldi ve bi tane bile siyah kıl yok. Sadece emege saygi olarak bile auraformu kesinlikle tavsiye ederim igneli epilasyonda..

arkadaşlar avrupa yakasında lütfen guvenilir işini iyi yapan biri önerin.bakırköy tarafında yaptırmak istiyorum. süsen ve doruk ve neka var ama gidip de memnun kalan varmı bılmıyorum.lütfen reklam amaçlı değil gerçekten gidip memnun kalan insanlar bilgi versin artık

Arkadaşlar göbeğime 3-4 seans iğneli epilasyon yaptırdım ve o kadar dikkat etmeme rağman kahverengi benek benek izler kaldı çok üzgünüm :KK43: Bu durumda olup sonra izleri geçen var mı? Hafif cilt soyucu tretin gibi bir krem kullansam işe yarar mı? Bilgisi olanlar lütfen yardım edin.

Arkadaşlar göbeğime 3-4 seans iğneli epilasyon yaptırdım ve o kadar dikkat etmeme rağman kahverengi benek benek izler kaldı çok üzgünüm :KK43: Bu durumda olup sonra izleri geçen var mı? Hafif cilt soyucu tretin gibi bir krem kullansam işe yarar mı? Bilgisi olanlar lütfen yardım edin.
ilk zamanlar oluyor benek benek izler ama zamanla geçiyor. ben de 3. seansımı cuma günü yaptırdım. her seans sonrasında kırmızı-kahverengi benekler oluyor 2 aya geçiyor. üstelik ben pudra vs sürmüyorum kabuklar erken düşüyor, kısacası hiç dikkat etmediğim halde zamanla geçiyor lekeler.

ilk zamanlar oluyor benek benek izler ama zamanla geçiyor. ben de 3. seansımı cuma günü yaptırdım. her seans sonrasında kırmızı-kahverengi benekler oluyor 2 aya geçiyor. üstelik ben pudra vs sürmüyorum kabuklar erken düşüyor, kısacası hiç dikkat etmediğim halde zamanla geçiyor lekeler.
Yalnız benim 4 ay oldu :KK43:(

kişiden kişiye değişiyor. göbek de iyileşmesi zor bir bölge ama zamanla mutlaka geçecektir. benim yüzümde çukurluklar vardı aylarca kaldı hatta ama onlar bile geçti. leke hiç problem değil. mutlaka geçecektir.

kişiden kişiye değişiyor. göbek de iyileşmesi zor bir bölge ama zamanla mutlaka geçecektir. benim yüzümde çukurluklar vardı aylarca kaldı hatta ama onlar bile geçti. leke hiç problem değil. mutlaka geçecektir.
Çok teşekkür ederim inşallah benim de öyle olur.

Tekrar Merhaba. Ekim - Kasım gibi yeni evime taşınıyorum. Ve yeni evimde artık sadece çevreme , dostlarıma değil dileyen olursa hanımlara da uygulama yapmayı planlıyorum. Evimi bunun üzerine düzenleyeceğim. Yaptığım araştırmalarda da gördüğüm gibi bu işler dükkan vs gibi yerlerde değil hanımların kendini evinde hissedeceği yerlerde çok daha yaygın ve uygun. Güven duymak çok önemli. Bu güveni sağlayabildiğime inanan hanımları piyasanın bir nebze altındaki bir fiyatla uygulama için misafir etmek istiyorum. Şunu da eklemek istiyorum ; ben evinde kendince iğneli epilasyon yapmaya çalışan biri değil, eğitimini stajını yapmış sertifikasını almış 4 senelik bir iğneli epilasyon uzmanıyım. Uygulama için hangi uzmana giderseniz gidin ; sizin de uzmanın da bu uygulama için alması gereken sorumlulukları ve dikkat etmeniz gereken noktalar olduğunu unutmayın. Umarım herkes için hayırlı olur.

Ben de burdan antalyalıları uyarmak istedim geçenlerde auraform adında bi yere gittim bi apartmanda kendini doktor diye tanıtan estetisyen bayanın resmen 4 tl dakikası 4 tl dediği işlem 1saat konuşmanın sonunda 5 TLye çıktı ne hikmetse ve Şeyda Hanım durmadan Türkiye'de sadece kendisinin bu işi düzgün yaptığını söyledi durmadan ve başka yerde randevum vardı ben de iğneli yaptırıp gitmişti randevuya bana keskin bir dille yapamam ben asla sana bu işlemi yapamam seni kovmadığma şükret dedi ayrıca çok kaba davrandı yanımda başka müşteriyle konuşup telefonu kapandıktan sonra yanındaki elemanına bundan da 200 kopardık dedi ben de işlemi yaptırmadım uzunca düşündüm bayan beni işlem yaptırmadığım halde bana kadınlar klubüne kendisi hakkında iyi yorumlar yazmamı istedi ki ben yaptırmadığım bişey için yorum falan yazamam etik değil kendisi buraya fake açıp yazıyor sanırım çünkü işleme giden de pek yok işini iyi yaptığını düşünmüyorum ben sadece merak edip gittim Allahtan kendisine işlem yaptırmamışım kendisi işleme başlayınca benim lazer görmemden dolayı tüylerimin artacağını ilk başlarda böyle olacağını söyledi o anda bana dank etti öyle bişey yok benim zaten tüylerim azaldı ben alternatif bi yer bulunsun diye gittim kendisine de allaha şükür dk klinik maymuna dönmüş yüzümü adam etti onların sayesinde yüzüm insan içine çıkılır hale geldi yani diyeceğim o ki mağduriyetinizi kullanan insanlara prim vermeyin arkadaşlar.

kizlar sizde de igne izliri kaliyor mu
Evet malesef iğneli epilasyon sonrası izler çok fazla özellikle sık sık gidiyorsanız cilt dinlenmeden iyileşmeden çok oluyo ben genelde haftada 1 yada 15 günde bir gidiyorum yüz olunca çıkanlara dayanamıyorum contractubex jel o izleri götürüyor en azından cilt soyuluyor alttan taze deri çıkıyor dikkatli kullanmak gerek tabi cildi inceltiyormuş bol nemlendirici sürmek lazım bi de ekstra medaccasol iyi geliyor bepanthen tüylenme yapıyor kendim deneyimledim iyileştirirken başarılı ama tüylendirmesi de cabası

Hormonal bir bozukluk olsa bile işe yaradığı söyleniyor iğneli epilasyonun. Bu konuda bilgisi olan var mı kızlar?

Merhaba bu yorumu yapmak durumunda kaldığım için yazıyorum. Ben yukarıdaki "GEOGRAPHY LOVE" isimli kullanıcıyım Dün yazdığım şeyden sonra hesabım engellenmiş. Burada kendine ait reklam içerikli başlıkları olan, profilinde internet adresi , iletişim adresi olan açıkca reklam yapan insanlar varken benim hesabımın " sahte profil" olarak kapatılmasını anlayamıyorum. Bana mesaj yoluyla ulaşıp size gelmek istiyoruz diyen hanımlara bile " kusura bakmayın uygun olmaz" yazmış biriyim. Yazdıklarımın hepsine tekrar imzamı atarım. Reklam amaçlı üyelik dense bir nebze anlamaya çalışırım ama hiçbir iletişim adresini paylaşmamış birini " sahte profil" olarak engellemek profesyonel değil. Sayfalarca başlığı olan , iletişim adresi , internet sitesi profilinde olanlar var öyleyse demek ki bir ücretlendirme vardır diye irtibata geçmeye çalıştım cevap verilmedi. Evet beni reklam amaçlı üyelik diye engelleyin tekrar ama " sahte profil" şeklinde engellenmeyi kabul etmiyorum. Yazdıklarım ve yorumlarımın hiçbirinde tek bir sahtelik yoktur. Ki reklam amaçlı bir üyelik de değildir. Evimi açıyorum yazmakla, iletişim adresi paylaşmayı reklam yapmayı aynı gören site yönetimi ; herkesi mekanına çağıran iğneli epilasyon uzmanlarını neden engellemiyor. Kimsenin engellenmesini dilemiyorum sadece ADİL VE MANTIKLI olun. Sahte profil ifadesini yani yazdıklarımı sahte olarak lanse edilmesini asla kabul etmiyorum. Verdiğim tüm bilgiler aldığım eğitimin ve tecrümenim sonucudur. Evet hanımlar bana asla gelmeyin, ben asla buradan müşteri edinme derdinde değilim, ki istenilse de iletişim adresimi mesaj yoluyla dahi paylaşmadım. Bu kadar tepki vermemin sebebi ; yapılan bu çifte standart.
Bu üyeliğimi de iptal edebilirsiniz buyrun.

Merhaba bu yorumu yapmak durumunda kaldığım için yazıyorum. Ben yukarıdaki "GEOGRAPHY LOVE" isimli kullanıcıyım Dün yazdığım şeyden sonra hesabım engellenmiş. Burada kendine ait reklam içerikli başlıkları olan, profilinde internet adresi , iletişim adresi olan açıkca reklam yapan insanlar varken benim hesabımın " sahte profil" olarak kapatılmasını anlayamıyorum. Bana mesaj yoluyla ulaşıp size gelmek istiyoruz diyen hanımlara bile " kusura bakmayın uygun olmaz" yazmış biriyim. Yazdıklarımın hepsine tekrar imzamı atarım. Reklam amaçlı üyelik dense bir nebze anlamaya çalışırım ama hiçbir iletişim adresini paylaşmamış birini " sahte profil" olarak engellemek profesyonel değil. Sayfalarca başlığı olan , iletişim adresi , internet sitesi profilinde olanlar var öyleyse demek ki bir ücretlendirme vardır diye irtibata geçmeye çalıştım cevap verilmedi. Evet beni reklam amaçlı üyelik diye engelleyin tekrar ama " sahte profil" şeklinde engellenmeyi kabul etmiyorum. Yazdıklarım ve yorumlarımın hiçbirinde tek bir sahtelik yoktur. Ki reklam amaçlı bir üyelik de değildir. Evimi açıyorum yazmakla, iletişim adresi paylaşmayı reklam yapmayı aynı gören site yönetimi ; herkesi mekanına çağıran iğneli epilasyon uzmanlarını neden engellemiyor. Kimsenin engellenmesini dilemiyorum sadece ADİL VE MANTIKLI olun. Sahte profil ifadesini yani yazdıklarımı sahte olarak lanse edilmesini asla kabul etmiyorum. Verdiğim tüm bilgiler aldığım eğitimin ve tecrümenim sonucudur. Evet hanımlar bana asla gelmeyin, ben asla buradan müşteri edinme derdinde değilim, ki istenilse de iletişim adresimi mesaj yoluyla dahi paylaşmadım. Bu kadar tepki vermemin sebebi ; yapılan bu çifte standart.
Bu üyeliğimi de iptal edebilirsiniz buyrun.

Şimdi sazı bir de ben elime alayım ....

ikbalepilasyon bu hesap size ait değil mi ? 2015 yılında aynı sebeple üyeliğinize son vermedik mi ?
_reyhan34_ peki ya bu hesap ? Bunu da kendiniz iptal ettiniz.

Geography Love bu bir reklam bir de üyelik iptalinden sonra alınan hesap değil mi ?

Evet öyle şimdi neyin adaletinden bahsediyorsunuz ? Bu sebeple sakın mağdurum da mağdurum mesajı ile kendinizi temize çıkarmayın. Tabi geçmişe ait bu hesapları bildiğimizi hesap edemediğiniz için esip gürlemişsiniz.

Çok net evinizde böyle bir çalışma yapamazsınız, site kuralları da bu tür bilgilendirme mesajlarına izin vermemektedir.

eğitimini stajını yapmış sertifikasını almış 4 senelik bir iğneli epilasyon uzmanıyım

Bu duruma göre 2015 yılında uzmandınız. 2. üyeliklerden yazdıklarınıza baktığım da 2015 yılında adını vermeyeceğim bir kadına yönlendirme yapıyordunuz ?

El insaf, söz uçar yazı kalır....

X