İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

Merhaba edlammm ben medecasool değil de bepanthol kullaniyordum igneli yapıldıktan hemen 1 sonraki gunden kullanmaya basliyorum gunde 1 defa sürüyorum bolgeye 1 hafta bu sekilde devam ediyorum sonra bırakıyorum kabuklar düşüyor falan zaten bunlara gerek de yok aslında ben son randevuya gittikten sonra sadece 2 gun pudraladım iyilesme sureci yine ayni kabuklar yine 1 hafta sonra düşüyor yani bence krem surup surmemek sureyi degistirmiyor
teşekkür ederim melonyy.hangi bölge için gidiyorsun kabuklar bir haftada düşüyor??

2 yıl yüzüme lazerden sonra benı rahatsız eden yuzumdekı tüğler kıllara dönüştüler iğneliye başladım 2.seans oldu allahımmmm inşallah kurtulurum. resmımı paylasıyorum

Eklentiler

• IMG_20170712_113023.jpg
    IMG_20170712_113023.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 320
istanbul göztepede yaptırıyorum 2.seansım ilki 15 dk yapıldı cildimin tepkisine baktılar ikinciyi 1 saat istedim resimde tam görünmüyor cenemın altı yanaklarımın alt kısmı komple yapıldı.

iğneliden ne zaman sonra tüyler kıllar cıkmaya başlıyor?benim iki hafta oldu cok cok az incecik cıktı.sevinmeli miyim?yoksa bi iki haftaya daha cıkar mı?kabuklarım düştü cünkü artik.

Benımde 10 gun oldu daha cıkmadı normalde cumartesı randevum var ama bıhafta daha ılerı atıcam. ne guzel ınce cıktıysa yuzemı yaptırıyorsunuz?

Benımde 10 gun oldu daha cıkmadı normalde cumartesı randevum var ama bıhafta daha ılerı atıcam. ne guzel ınce cıktıysa yuzemı yaptırıyorsunuz?
yok ben göbek ve cevresine yaptırdım.karna doğru genişleticem.ama iki saatte bile beklediğimden daha az yer temizlendi.umarim az az cikar da genişletirim her seansta.ince tüylerim benim birkaç kere ağda yaptırmiştim.

Fotoları ard arda koyayım aradaki fark belli olsun. Ben bakınca bile motive oluyorum sizler de olun istiyorum. Çünkü bu zorlu ve motive isteyen bir süreç. Çok kabuklu olan hali uygulamada 3 gün sonraki hali. Kabuğu azalmış hali dün akşam çektiğim hali. Üst taraftaki kabuklu kalan kısımı ise geçen hafta çalıştığımız için kabuklar hala çiğ. Ben çiğ terimini kullanmayı seviyorum çünkü tam anlamıyla ifade ediyor. Yani henüz dökülmek için kurumaya başlamamış bile anlamında. İşte tam bu safhada yani çiğken müdahale ederseniz iz kalıyor

tek seansta bitti mi ya da epey azaldı mı?

Arkadaşlar çene bölgemde göbek ben göğüs kısmında kıllar İçin en uygunu iğneli epilasyon mu? Bu konulara tamamen Fransız'ım ilk defa yaptıracağım ne önerirsiniz? "İstanbul Anadolu yakasında düzgün bi yet Öner'iniz var mı

sakın yüzüne lazer değdirme en iyi yerlerin lazerine gittim yapılırken ağda biri aa kıl yok bırakınca sakallar çıktı. Cilt doktoru dedıkı yuze lazer yapılmaz acıbademın doktoru dedı. ben iğnelide 3.senasıma gıttm dün. yaz oldugu ıcın gunesten cok sakınıyorum 50 faktor gunes koruyucu suruyorum. anadolu yakasında bıryere gıdıyorum 2 yıl arastırdım gıdenlerle konustum makınaları son cıkan makına sakın oyle nette şişirme isimlere aldanma almışlar makınalarını fi tarıhınde yapıyorlar. nette cok meshur bır kadın kendıne dükkan gıbı bır yer acmıs orda yapıyor dakıkasına 3 dedı benım gıttıgım merkezden daha cok ıstedı pesss

Ankara'da Aura'ya gidiyordum sonuç alamadığım için bıraktım. Net olmamakla beraber büyük ihtimal İstanbul'a tayin durumumuz var. Ankara'da kalırsam aklımda bir seçenek var ama İstanbul için aklımda hiçbir fikir yok. Bir çok isim geçiyor ama hepsini tek tek denemek cildimi riske atmak olur. Zeynep Polat ve Ayten Hanım hakkında olumsuz yazan olmamış, herhalde ikisi ile ön görüşme yaparım. İstanbula tayinimiz gerçekleşirse durumu paylaşırım. Kadınların birbirine deneyimlerini paylaşması gerçekten süreci çok kolaylaştırıyor.

kızlar bursada nur güzellik salonunu duydum iyiymiş ama telefonunu bulumadım bilen varmı rica ediyorum yazabilirmisiniz

benım gıttıgım merkezde 2 makına var apilus bırtanesı 2.75 otekı 3.75 ıkısıde aynı makına sadece bırtanesı son cıkan model otekı ondan oncekı model. gayet hıjyenık bır yer eldıvenlerı sıze ozel takıyorlar . bende forumlarda bır cok yapan kısı gordum ama ıgnelı epılasyon cıhazı fii tarıhınde ne zaman aldı acaba teknolojı ılerlıyor en son cıkan teknolojı bence en ıyısıdır birşey olsa karsımda muhattap alacagım klınık var otekıler hosuma gıtmedı gul abbasoglu bana 3 tl dedı burda son cıkan teknolojıye 3.75 verıyorum kıllarım 2 seansda ınceldı suan 3.seans oldu mınık yaralar var güneşten cok sakınıyorum aslında yazın tehlıkelı ama bıktım. ben dharmamed e gıdıyorum memnunum merdıven altı belgesız yerlere gıtmeyın bence. resım eklıyorum bu benım 2.seantakı yaralarım

Eklentiler

• IMG_20170712_113023.jpg
    IMG_20170712_113023.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 212
Birşey sormak istiyorum kol altlarım siyah benim yani kedimi bildim bileli rengi koyu. Bir olumsuzluk olurmu iğneli epilasyonda yada yapmayı kabul ederlermi

X