- 15 Ocak 2016
- 8
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende yüz bölgeme yaptırıyorum nişantaşı epifirst epilasyon merkezi çok memnunum siddetle tavsiye ediyorum çok memnunum dakikasını nakit 2 tl kredi kartıda 2.5 tl ye yapıyolar nişantaşına göre fiyatı çok iyiarkadaşlar ben istanbul'da yüz bölgeme iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. çok pahalı olmamakla birlikte iyi bir sonuç almak istiyorum. önerilerinizi bekliyorum
bende gidiyorum epifirst e nagihan hanım işinde gerçekten uzmanarkadaşlar ben istanbul'da yüz bölgeme iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. çok pahalı olmamakla birlikte iyi bir sonuç almak istiyorum. önerilerinizi bekliyorum
çok teşekkür ederim cevapladığınız için. kaç seansta bitiyor yüz? bir de iz kalıyor mu?Merhaba bende yüz bölgeme yaptırıyorum nişantaşı epifirst epilasyon merkezi çok memnunum siddetle tavsiye ediyorum çok memnunum dakikasını nakit 2 tl kredi kartıda 2.5 tl ye yapıyolar nişantaşına göre fiyatı çok iyi
çok teşekkür ederim cevapladığınız için. önerdiğiniz yeri araştırıcam sağolunbende gidiyorum epifirst e nagihan hanım işinde gerçekten uzman
Ben 3 seans yaptırdım yarısı bitti çıkmıyor çıkanlarda ince çıkıyor ince kılların daha çabuk bittiğini söylemişti tahminimce 2 seansta biter gibi geliyo banaçok teşekkür ederim cevapladığınız için. kaç seansta bitiyor yüz? bir de iz kalıyor mu?
sağolun. çok soru soruyorum ama bu önerdiğiniz merkezde uyuşturucu iğne yapılıyor mu acıyı hissetmemek için?Ben 3 seans yaptırdım yarısı bitti çıkmıyor çıkanlarda ince çıkıyor ince kılların daha çabuk bittiğini söylemişti tahminimce 2 seansta biter gibi geliyo bana
Hayır yapmıyorlar ama uyuşturucu emla krem varmış işe yarıyormuş genital bölgeme yaptıracağım zaman emlayı bende deneyeceğimsağolun. çok soru soruyorum ama bu önerdiğiniz merkezde uyuşturucu iğne yapılıyor mu acıyı hissetmemek için?
teşekkürler bilgi verdiğiniz için :)Hayır yapmıyorlar ama uyuşturucu emla krem varmış işe yarıyormuş genital bölgeme yaptıracağım zaman emlayı bende deneyeceğim
Daha önce lazer yapılmış bölgelere yapılıyor.Ben epifirst epilasyon merkezine gidiyorum apilus cihaz kullanıyorlar dadikası nakit 2 tl kredi kartı 2.5 tl ama ben paket proğram aldım 600 dakikası nakit 1000 tlKizlar igneli epilasyon fiyatlari ortalams ne kadar? Birde daha onceden lazer uygulanmamis bolgeye yaparlar mi
Yanı lazer uygulanmış olsun uygulanmamış olsun her kıl tipine uygulanabiliyorKizlar igneli epilasyon fiyatlari ortalams ne kadar? Birde daha onceden lazer uygulanmamis bolgeye yaparlar mi
Yanı lazer uygulanmış olsun uygulanmamış olsun her kıl tipine uygulanabiliyor
Bende ekimde başladım yoğunluk azaldı ama bir buçuk sene sonra biter dedi epilasyon yapan uzmanArkadaslar ben eylülden beri gidiyorum İğneli eilasyona tüm yüz boyun 3 defa geçtik bir kılın üzerinden temmuza kadar bitebilir mi