Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benim gittiğim yeri önerebilirim sana dakikası 2 tl ye yapıyorlar birde paket var 600 dakikası 1000 tl temiz güzel biryer Nişantaşı'nda epifirst iğneli epilasyon merkezi bi görüş istersenMerhaba janinin fiyatları çok yüksek geldi dakikası 3,75 daha uygun ve güvenilir bir yer biliyormusunuz iğneli epilasyon için
Merhaba benim gittiğim yeri önerebilirim sana dakikası 2 tl ye yapıyorlar birde paket var 600 dakikası 1000 tl temiz güzel biryer Nişantaşı'nda epifirst iğneli epilasyon merkezi bi görüş istersen[/QUOTE pardon kusuruma bakmayın ben izmir için sormuştum belirtmemişim acemilik işte teşekkürlerilginize
Peki siz de iz ya da sivilce kaldı mi ?Rica ederim
Peki siz de iz ya da sivilce kaldı mi ?
Çok teşekkürler ben simdi roaccutane kullanıyorum bitince başlıyacağım . Zaten sivilcelenme sorunum var bir de iğneli ile sivilcelenmek istemiyorum tedavim bitmişken.Bende iz kalmadı biraz kabuklanma oldu ama o da normal kısa Zaman'da kabuklanma da kalmıyor ben paket aldım 500 dakikasını yaptırdım bir sorun yok
Anladım iyi araştırmak lazımÇok teşekkürler ben simdi roaccutane kullanıyorum bitince başlıyacağım . Zaten sivilcelenme sorunum var bir de iğneli ile sivilcelenmek istemiyorum tedavim bitmişken.
Bende de bazı bölgelerde kabuklanma olmadıbugün ilk seansımı yaptırdım ya hiç kabuk yok.hiç acımadı da acı eşiğim mi yüksek ne?
Ya bir gün sonra yapar bekle dediler uyandım ne bir kızarıklık ne bir kabuk aynı duruyor hiç yaptırmamışım gibi ohh ne var böyle olcaksaBende de bazı bölgelerde kabuklanma olmadı
Ne güzel işteYa bir gün sonra yapar bekle dediler uyandım ne bir kızarıklık ne bir kabuk aynı duruyor hiç yaptırmamışım gibi ohh ne var böyle olcaksa
Nerede yaptırdınız peki? Hangi iğneyi kullandılar?Ya bir gün sonra yapar bekle dediler uyandım ne bir kızarıklık ne bir kabuk aynı duruyor hiç yaptırmamışım gibi ohh ne var böyle olcaksa
İzmir janine de yaptırdım canım iğneyi sorarsan iğne çeşitlerini bilmiyorumNerede yaptırdınız peki? Hangi iğneyi kullandılar?
Nasıl iz durumu?Sonunda diode mağduru olarak ben de başladım.sakın arkdaslar diode yok kılı tuyu arttrmaz falan laflarına aldanmayın (aleks zaten sakın sakın )bakın en ıyı markaya bır klınıkte gıttım yuzumdekı tuylerı ınanılmaz azdırdı.iğneli de 2 seansım artık tek derdım iz kalmaması.diode elimin üstünüde azdırdı inceltse ne ıncellıgı kadar fıskırdı herbyerımden ınce yerlere yaptrmayın dostlar ıgnelıde yenı oldugmdan ızıne ya da faydasını tam aktaramam ama biraz zaman gecsın onda da objektıf bır yorum
Teşekkürler :)İzmir janine de yaptırdım canım iğneyi sorarsan iğne çeşitlerini bilmiyorum