- 30 Kasım 2015
- 404
- 247
Ne kadar da bir gidiyorsunuz pekiBende ekimde başladım yoğunluk azaldı ama bir buçuk sene sonra biter dedi epilasyon yapan uzman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar da bir gidiyorsunuz pekiBende ekimde başladım yoğunluk azaldı ama bir buçuk sene sonra biter dedi epilasyon yapan uzman
İlk zamanlar 2 haftada bir gidiyordum şimdi ayda birNe kadar da bir gidiyorsunuz peki
İlk zamanlar 2 haftada bir gidiyordum şimdi ayda bir
Haftada bir gidiyorum hiç uzatmiyorum ama benim tüm yüz ve boyun sizin nasilİlk zamanlar 2 haftada bir gidiyordum şimdi ayda bir
Ve eylülde beri öyle gidiyorum hiç aksatmadanHaftada bir gidiyorum hiç uzatmiyorum ama benim tüm yüz ve boyun sizin nasil
Benim tüm yüz... Hassas cildim... Ve azaldı en az 3 hafta bekletiyorumVe eylülde beri öyle gidiyorum hiç aksatmadan
Hiç uzamiyor mu peki yada rahatsız mi etmiyorBenim tüm yüz... Hassas cildim... Ve azaldı en az 3 hafta bekletiyorum
ne kadar çalışıyorsunuz pekiİnceldiği için rahatsız etmiyor
Benn yüz bölgesine yaptırıyorum 3 seans yaptırdım %70 çıkmıyor 15 gün oldu sanırım en son yaptıralı henüz çıkmadıne kadar suredir hangi bolgeye gidiyosun, cok canin yaniyor mu?
Bence iğneli epilasyon yaptır kurtul gitsin ömürlük sonuçta kıl köküne akım verdiği için dağılma riski yokkiMerhaba bayanlar size bi sorum olacak. Benim yuzumde sapsari tuyler var esmerim ama kilkoklerim sari. Ben bi ka kere faul bolgemi aldim doktor eldiveniyle. Sonra baktim sari olanlar resmen siyahlasmis. Yayilmis yani kulaklarima dogru. Bi tanede cenemden cektim sari kil simsiyah oldu. Simdi igneliye gitmek istiyorum faul bolgeme sadece siyah olanlara calissin diye. Ama onlari cekerken daha da yayilir mi asagilara sarilar siyahlasir mi? Napiyim ben hic dokunmayim mi yardim edin lutfen
Bence iğneli epilasyon yaptır kurtul gitsin ömürlük sonuçta kıl köküne akım verdiği için dağılma riski yokki
Akım verdikten sonra cımbızla kılı kökünden çekiyo ama zaten kıl kökü yandığı için kılı cımbızla aldığını hissetmiyorsun bile kıl kökünde kolayca çıkıyoKil kokune akim verdikten sonra cimbizla cekiyor mu
Bundan 1 ay once deneme amacli ufak bi bolgeye igneli epilasyon yaptirdim. Aci esigime gore paket alacaktim. Izler 1 ay oldu hala gecmedi. Ufak bi bolge oldugu icin cok uzulucek bir sey yok ama sanirim normal degil bu durum. Normalde bu gecme suresi ne kadar suruyor? Bir de mecidiyekoydeki zeynep hanimi onerir misiniz?
iyileşme süresi bölgelere göre değişiyor göbek bel kollar bu bölgelerin kabukları 3 haftaya kadar sürebiliyor krem kullamak lazım düzenli olarak mediccassol çok iyi geliyor ben çok memnunumBundan 1 ay once deneme amacli ufak bi bolgeye igneli epilasyon yaptirdim. Aci esigime gore paket alacaktim. Izler 1 ay oldu hala gecmedi. Ufak bi bolge oldugu icin cok uzulucek bir sey yok ama sanirim normal degil bu durum. Normalde bu gecme suresi ne kadar suruyor? Bir de mecidiyekoydeki zeynep hanimi onerir misiniz?
iyileşme süresi bölgelere göre değişiyor göbek bel kollar bu bölgelerin kabukları 3 haftaya kadar sürebiliyor krem kullamak lazım düzenli olarak mediccassol çok iyi geliyor ben çok memnunum
Bana da ayni kremi onerdi. Ben de kullandim hatta ama sorun kabuk degil, kabuk gittikten sonra kalan kirmizimsi morumsu noktalar. Bunlar normal mi?