İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

Merhaba bayanlar size bi sorum olacak. Benim yuzumde sapsari tuyler var esmerim ama kilkoklerim sari. Ben bi ka kere faul bolgemi aldim doktor eldiveniyle. Sonra baktim sari olanlar resmen siyahlasmis. Yayilmis yani kulaklarima dogru. Bi tanede cenemden cektim sari kil simsiyah oldu. Simdi igneliye gitmek istiyorum faul bolgeme sadece siyah olanlara calissin diye. Ama onlari cekerken daha da yayilir mi asagilara sarilar siyahlasir mi? Napiyim ben hic dokunmayim mi yardim edin lutfen :KK43:

Merhaba bayanlar size bi sorum olacak. Benim yuzumde sapsari tuyler var esmerim ama kilkoklerim sari. Ben bi ka kere faul bolgemi aldim doktor eldiveniyle. Sonra baktim sari olanlar resmen siyahlasmis. Yayilmis yani kulaklarima dogru. Bi tanede cenemden cektim sari kil simsiyah oldu. Simdi igneliye gitmek istiyorum faul bolgeme sadece siyah olanlara calissin diye. Ama onlari cekerken daha da yayilir mi asagilara sarilar siyahlasir mi? Napiyim ben hic dokunmayim mi yardim edin lutfen :KK43:
Bence iğneli epilasyon yaptır kurtul gitsin ömürlük sonuçta kıl köküne akım verdiği için dağılma riski yokki

Bugün ilk kez yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptırdım. Favori bölgesi, elmacık kemiği üstü ve yanak-çene arasındaki bölgeye uyguladı ancak tüm tüylere değil. Çoğu duruyor. Ara ara uygulayacak sanırım. 25 dk sürdü. Şu anda kızarıklıktan çok kabarcık var. Önce madecassol sonra pudra sürmemi önerdi. 1 hafta sonra şu an çıkmamış olan tüyler çıktığında gidicem.
Daha önce yıllarca sir ağda yaptırıyordum tüm yüze. Aslında ilk günler tüysüz ve gerçekten temizlenmiş bir yüzüm oluyordu ancak özellikle favori bölgesindeki kıllar çıkmaya başlarken çok kötü görünüyordu. Bu sebeple kalıcı olarak kurtulmak istedim. Yaptırmışken de tüm yüz olsun istedim. Tek canımı sıkan şey tüm tüylere tek seferde uygulamaması.

Bundan 1 ay once deneme amacli ufak bi bolgeye igneli epilasyon yaptirdim. Aci esigime gore paket alacaktim. Izler 1 ay oldu hala gecmedi. Ufak bi bolge oldugu icin cok uzulucek bir sey yok ama sanirim normal degil bu durum. Normalde bu gecme suresi ne kadar suruyor? Bir de mecidiyekoydeki zeynep hanimi onerir misiniz?

Bundan 1 ay once deneme amacli ufak bi bolgeye igneli epilasyon yaptirdim. Aci esigime gore paket alacaktim. Izler 1 ay oldu hala gecmedi. Ufak bi bolge oldugu icin cok uzulucek bir sey yok ama sanirim normal degil bu durum. Normalde bu gecme suresi ne kadar suruyor? Bir de mecidiyekoydeki zeynep hanimi onerir misiniz?

iyileşme süresi bölgelere göre değişiyor göbek bel kollar bu bölgelerin kabukları 3 haftaya kadar sürebiliyor krem kullamak lazım düzenli olarak mediccassol çok iyi geliyor ben çok memnunum

iyileşme süresi bölgelere göre değişiyor göbek bel kollar bu bölgelerin kabukları 3 haftaya kadar sürebiliyor krem kullamak lazım düzenli olarak mediccassol çok iyi geliyor ben çok memnunum

Bana da ayni kremi onerdi. Ben de kullandim hatta ama sorun kabuk degil, kabuk gittikten sonra kalan kirmizimsi morumsu noktalar. Bunlar normal mi?

X