- 26 Aralık 2015
- 50
- 4
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyileşme süresi bölgelere göre değişiyor göbek bel kollar bu bölgelerin kabukları 3 haftaya kadar sürebiliyor krem kullamak lazım düzenli olarak mediccassol çok iyi geliyor ben çok memnunum
ben ikisinide kullandım başta emla aldım emlayı aldığım zamanlar fiyatı 50 tl ydi kullandım ve çok memnun kaldım ama kişiden kişiye değişiyor herhalde bazı yorumları gördüm hiç bir işe yaramadığını söylemişler her eyse bide genellikle yanlış kullanımdan dolayı işe yaramadığını söylüyorlar istenilen bölgeye sürdükten 20 -30 dk sonra etkisi görülüyor 20 dk ve sonrasında uyştuğunu kontrol ederek uyuştuğu zaman iğneli epi gerçekleştirin daha sonra emla 100 tl oldu ve ben artık başka ilaçlar peşine düştüm sonra fiyatı çok uygun olduğu için anestolu aldım yani aklımdanda geçmişti bu fiyyata kesin işe yaramaaz diye öylede oldu anestol daha çok açık yaralar için kullanılıyormuş zaten öyle yaniKızlar iğneli yaptırırken emla diye bir krem varmış kullanan varsa içeriğini atabilir misiniz ve bu krem pahalı Anestol kullansam olur mu onun yerine
yani anestol sürünce hiç mi acıyı dindirmedi ben almıştım bileben ikisinide kullandım başta emla aldım emlayı aldığım zamanlar fiyatı 50 tl ydi kullandım ve çok memnun kaldım ama kişiden kişiye değişiyor herhalde bazı yorumları gördüm hiç bir işe yaramadığını söylemişler her eyse bide genellikle yanlış kullanımdan dolayı işe yaramadığını söylüyorlar istenilen bölgeye sürdükten 20 -30 dk sonra etkisi görülüyor 20 dk ve sonrasında uyştuğunu kontrol ederek uyuştuğu zaman iğneli epi gerçekleştirin daha sonra emla 100 tl oldu ve ben artık başka ilaçlar peşine düştüm sonra fiyatı çok uygun olduğu için anestolu aldım yani aklımdanda geçmişti bu fiyyata kesin işe yaramaaz diye öylede oldu anestol daha çok açık yaralar için kullanılıyormuş zaten öyle yani
sen yinede dene kişiden kişiyede değişir yani senin için inşallah kullanışlı olur :)yani anestol sürünce hiç mi acıyı dindirmedi ben almıştım bile
Kıl yapın Nasıl acabaKızlar bende yaptırıyorum iğneli göğüs bölgeme 4 seans oldu hala cıkıyor lar normal mi acaba?
Baya kalın çıkıyorlardı iğneli den önce bir seans Alexander yaptrmstm çoğalmıştıKıl yapın Nasıl acaba
Mutlaka biter iğneli epilasyonla seansların süresi kısaysa birde ne kadar kıl var tabi bunlarda önemliBaya kalın çıkıyorlardı iğneli den önce bir seans Alexander yaptrmstm çoğalmıştı
hemen iğneliye başlayın.Merhabalar arkadaşlar ben 1 senedir yüzümdeki tüylere lazer yaptryorum yaklaşık 40 gün önce yaptrdm son lazerimi yüzümde sivilce olduğu için ara vereym ddm iyikidw vermşm arayı bu 40 günde yüzüm ormana döndü çok kötü şuan demek 1 ay gtmeynce tekrar çıkmakla beraber çoğaltıyor çok üzgünüm pskolojim bozuldu dışarı çıkamıyorum çok utanıyorum iğneliyi düşünüyorum yüzümde iz kalırmı dye düşünüyorum bir sürü para verdm birde yzüne iğneli epilasyon yaptranlar lütfen bilgilendrrmisinz ((((( çok kötüyüm
İz kalırmı acaba yüzümde zaten moralmen çok kötüyüm bide o iz bırakırsa çok üzülürüm (hemen iğneliye başlayın.
Tek çözüm iğneli maalesef, iz kalmıyor ama kabuk bağlıyor ve bir süre renk değişimi oluyor.İz kalırmı acaba yüzümde zaten moralmen çok kötüyüm bide o iz bırakırsa çok üzülürüm (
nasıl azalma var mı?İlk zamanlar 2 haftada bir gidiyordum şimdi ayda bir
Çokk teşekkür ederm hemen iğneliye başlıcam bılunduğum ilçede sadecw bir tane iğneli lazer yeri var umarım iyidir bu hüsranıda yaşamak istemiyorum siz yaptrdnzmı acabaTek çözüm iğneli maalesef, iz kalmıyor ama kabuk bağlıyor ve bir süre renk değişimi oluyor.
Hemen bitmiyor ama sabırlı olmak lazım, ben devam ediyorum 8 kere gittim, ama 8 seans olmadı sanırım parça parça çıkıyorlar. Önce iki haftada bir çıkıyorlar, sonra 3 hafta 1 ay oluyor, sanki azalma var gibi.Çokk teşekkür ederm hemen iğneliye başlıcam bılunduğum ilçede sadecw bir tane iğneli lazer yeri var umarım iyidir bu hüsranıda yaşamak istemiyorum siz yaptrdnzmı acaba
Kesinlikle lazer yaptırmayın. Lazerden sonra artıyor gibi de gelebiliyor iğnelide, çıkmaynlar çıkıyorlar sanırım ama devam edin.Çokk teşekkür ederm hemen iğneliye başlıcam bılunduğum ilçede sadecw bir tane iğneli lazer yeri var umarım iyidir bu hüsranıda yaşamak istemiyorum siz yaptrdnzmı acaba
Umarım hepsi biter sizinkide bnmkide lazerle zaman kaybettiğim resmen kandrıldm ( bnm tüylerim de çok azdı lazerden sonra resmen ormana döndüm ( hmn iğneliye başlayacam çok teşekkür edermHemen bitmiyor ama sabırlı olmak lazım, ben devam ediyorum 8 kere gittim, ama 8 seans olmadı sanırım parça parça çıkıyorlar. Önce iki haftada bir çıkıyorlar, sonra 3 hafta 1 ay oluyor, sanki azalma var gibi.