- 14 Mayıs 2011
- 599
- 62
Uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba kızlar. Yüzüm için iğneli epilasyona başlayalı yaklaşık 3 yıl olacak. 3 yılda çok yol katettim, yüzde 90'a varan bir azalma yaşadım. Öncelikle büyük sabır gerekiyor. İlk başladığınızda uzun ve ağrılı seanslarınız olacak. Her ay, bazen 20 günde bir düzenli olarak gitmeniz gerekecek ve ilk seanslarda maliyet kıl yoğunluğundan dolayı biraz külfetli olacak.
Bu arada özellikle belirtmek istediğim birşey var; yüzündeki kıllarla problemi olan arkadaşlar, sakın ama sakın lazer epilasyona başvurmayın. Bununla ilgili ne kadar sıkıntı çektiğimi daha önceki mesajlarımda paylaştım. Yüz için kesin tedavi yöntemi sadece iğneli epilasyon.
Ve son olarak iğneli epilasyon için gittiğim merkezi sizlerle paylaşmak istiyorum. Mecidiyeköy'de Zeynep Polat güzellik merkezi. Dakikası en son 1.5 TL'den işlem yapıyordu. Ben de en son 3 ay önce gittim. (Artık seans aralıklarım 3 aya kadar indi)
Bir de ricam olacak, vücudumdaki tüylerde çok sık ve yoğun. Lazer epilasyona gitmek istiyorum. Bu konuda olumlu tecrübeleri olanlar gittikleri merkez ve ücretle ilgili bilgi verirse çok sevirim.
Canım selam, Anadolu yakasında Cheri ye gidiyorum 6 seansım tamamlandı artık sadece çıkan yerlere lazeri uygulayacak Ben çok memnunum çok fazla yoğun olmayan ve ince olan kolumdaki tüylerden bile artık kurtuldum sayılır Kesinlikle burayı tavsiye ederim