İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

Cok sevindim canım sonuc almana insallah bendede sorun çıkmaz gittiğin merkez kafama yattı peki adet döneminde gitsem sorun olur mu bilgin var mı? :)

Yok canım adet döneminde olsa bir sıkıntı olmuyor :KK66:Şahsen ben adet döneminde de gittim:)gittiğim merkezi tavsiye edierim canım,yeri falan sana uygun ise gönül rahatlığı ile gidebilirsin:KK66:zaten önce deneme seansı yapıyorlar,gidip deneme yaptır, eğrisini doğrusunu kendi gözünle gör için rahat etsin, sonuçlarından memnun kalırsan da randevunu alırsın:KK66:

Yok canım adet döneminde olsa bir sıkıntı olmuyor :KK66:Şahsen ben adet döneminde de gittim:)gittiğim merkezi tavsiye edierim canım,yeri falan sana uygun ise gönül rahatlığı ile gidebilirsin:KK66:zaten önce deneme seansı yapıyorlar,gidip deneme yaptır, eğrisini doğrusunu kendi gözünle gör için rahat etsin, sonuçlarından memnun kalırsan da randevunu alırsın:KK66:

Canım tesekkür ederim yardımların için :)

Hanımlar istanbul anadolu yakasında Cheri güzellik merkezine gidiyorum Muazzez hanım her konuda çok becerikli hemiğleniye hem lazer epilasyona gidiyorum Ayda 1 de cilt bakımı yaptırıyorum Ben çok memnunum Kesinlikle öneririm :KK16: :KK16: :KK9:

Bende yeniyim buralarda. iğneli epilasyon düşünüyorum bende. İstanbuldayım. Okuduklarımın içinde Göztepedeki Handan hanım söylenmiş birde Maya hanım övülüyor diye gördüm. Acaba irtibat için numarasını verebilecek olan var mı? :KK61:

roxett .!.:
evet her kıl köküne tek tek batırp elektrik akımı vererek yakıyorlra ve çok ama çok canım yanıyor benim:dead: okumadığım dua kalmıuyor nerdeyse[/QUOTE

Canım ne gereği var bu acıyı çekmene. Lazer epilasyon diye bir şey var. Hem bu kadar acı çekmiyorsun. Hem de kalıcı sonuç alıyorsun. Tavsiye edebilirim. Ben ikisinide denedim. İğneli epilasyon kadar insanın canını acıtan bir şey daha yok inanki.[/Q

Lazer yüz bölgesinde sonuç vermiyor.O yüzden yüz için iğneliden başka çare yok canım,acısa da öldürmez :)

Bende yeniyim buralarda. iğneli epilasyon düşünüyorum bende. İstanbuldayım. Okuduklarımın içinde Göztepedeki Handan hanım söylenmiş birde Maya hanım övülüyor diye gördüm. Acaba irtibat için numarasını verebilecek olan var mı? :KK61:

Neka Epilasyon bu işi Türkiye de ilk yapan yer,ben geçen hafta başladım çok da memnunum.

Aa ben de göztepede oturuyorum ve iğne epilaston yapan bi yer arıyorum bu handan hnm maya hnm fln kimmiş klinikte mi çalışıyorlar?

Bursada bildiğiniz iğneli epilasyı-on yapan iyi bir yer varmı gidipte memnun kalan. Ben yüz bölgeme ve özellkle çene bölgeme yaptırmak istiyorum.Bide bazıları 4-5 seansta bitti diyor bazıarı 1,5 yıl oldu azalma yok diyor bunun ortalama bir süresi yokmu kızlar :KK43:

yüzüme lazer yaptırıyorum alex le ilk yqptırdım şimdi nd yak yaatıroyorum hala çıkıuo ve dagıldı igneli ii diyorlar ist avrupada önerebileceginiz uygun ve güvenilir bi yerr varmı igneli için:KK43:

X