- 20 Kasım 2013
- 138
- 16
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel msj hakkım olmadığı için bu şekilde yazıyorum sana sevgili simlayla.Ben daha yeni başladım bir süre ara vermek durumunda kaldım.Memnunum iğneli seans olarak değilde senin yapmak istediğin alandaki kıl/tüy yoğunluğuna ve yaptırdğın süreye göre değişir canım.Çünkü tek tek tüylere müdahale yapılıyor.Gidiceğin aralıkları kendin belirleyebilirsin.Çabuk kurtulmak istiyorsan sık sık ve uzun zaman diliminde çalışırsın ya da pahalı oluyorsa kısa kısa gidersin.Benim yazımı görmüşsün.Dediğim gibi gittiğim yerden çok memnunum ben şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.Tavsiye ederim sanadasimlayla .!.:merhaba _PETUNYA_ , iğneli epilasyonla ilgili yorumunu gördüm.yardımcı olursan çok sevinirim. bende düşünüyorum memnun kaldınız mı ve kaç seansta sonuç aldınız?
Özel msj hakkım olmadığı için bu şekilde yazıyorum sana sevgili simlayla.Ben daha yeni başladım bir süre ara vermek durumunda kaldım.Memnunum iğneli seans olarak değilde senin yapmak istediğin alandaki kıl/tüy yoğunluğuna ve yaptırdğın süreye göre değişir canım.Çünkü tek tek tüylere müdahale yapılıyor.Gidiceğin aralıkları kendin belirleyebilirsin.Çabuk kurtulmak istiyorsan sık sık ve uzun zaman diliminde çalışırsın ya da pahalı oluyorsa kısa kısa gidersin.Benim yazımı görmüşsün.Dediğim gibi gittiğim yerden çok memnunum ben şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.Tavsiye ederim sanada
Dharma Med güzellik merkezine gidiyorum.Göztepe ve Kozyatağında şubeleri var.Ben Göztepedekine gidiyorum.Dakikası 2.25 TL, iğne ücreti 5 TL.İnternette aratırsan dharma med diye çıkar.teşekkürler petunya, gittiğin yer ve isim neydi onuda söyler misin rica etsem
kızlar bende beylikdüzünde iğneli epilasyon yaptıracak güzel bir yer arıyorum varmı bildiğiniz yerler
Beylikdüzün de bir yere gidiyorum. Dakikası 1.25 kuruş, bir saat ve üzeri uygulamalarda 60 tl alıyor. Bu gittiğim yerde Sevnur Hanım var çok ilgili, bazı yerler gibi kesinlikle olsada bitse modunda değil, 10 yıldır bu işle uğraşıyor :) iğnesi 5 tl oluyor. Yüzüm çok fazla tüylüydü oldukça azaldı, koltuk altıma da başladım, yakında genitale başlayacağım, uyuşturuyormuş hemde. Kısacası bu tüylerden bıktım ve uygun fiyatlı bir yer bulduğum içinde mutluyum. Cildim çok hassas hemen iğneliden sonra fucicort krem de sürüyorum şiş falan kalmıyor. :)
Dermastar canım:) bizimkentte efor marketin üstünde :)
söylediklerinize katılıyorum bende 2 senedir rengin hanıma gidiyorum geçen sene çene bölgemi orada halletmiştim bu senede ekimden beri bıyık bölgesine gidiyorum 10 15 günde bir 15 dk gidiyorum yer yer azalmalar incelmeler var ama ben daha çabuk biter diye düşünmüştüm biteceğini biliyorum ama inşallah hazirana kadar biter:) siz hangi bölge için gidiyordunuz?
merhaba
bende handan hanıma gidiyorum daha öncede yazmıştım ben 2. senansına gittim yüzümde hiçbir iz kalmadı akımı azda vermiyor hatta daha önce gittiğim yerden daha fazla acıdı 10 gün kabuklanma dökülme vs sürüyor ben yüz bölgeme gidiyorum benim de reklam gibi bir amacım yok çünkü bende çok çektim yüzüme lazer yaptırmıştım ve mahvettim heryere dağıldı
ceylin hanım ın tavsiyesi üzerine gittim zaten kendisi çok tatlı bir bayan evde çalışıyor o nedenle uyguna yapıyor ben yeni başladığım için bende çok kabuklanma oldu tabi ama daha sonraları azalacağını sölediler
iğneye gelince ben altın iğnemle gittim daha önce gittiğim yerden almıştım o yüzden kendi iğnelerimle yaptırıyorum kendisi iğnelerimin iyi olduğunu söledi ayrıca o hangi iğneyi kullanıyor onu bilmiyorum
bende kendisi tavsiye ederim ama evde yapıyor ben gitmem derseniz eski gittiğim merkezide tavsiye ederim ben orayı pahalı diye bıraktım ve handan hanım onlardan hiçbir farkı yok,hamile kalana kadar seansalara devam edeceğim ilerleyen günlerde yine yazarım bi aksilik görürsem yine bildiririm handan hanıma gitmek isteyenler benide takip edebilir
herkese iyi günler
kızlar izmirde iğneli epilasyon yapan iyi bir yer arıyorum yardım edin lütfen.yüz bölgesi için,daha önce lazerle yaptırıyordum azalır gibi oldu ama coştu yine belli ki sonuç alamayacağım,kaç seans olduğunu unuttum artık bezdim.
epilasyon randevuma daha iki hafta var ama yüzümde çok fazla kıl var ve randevuya erken gitme şansım yok. onları makasla kessem sorun olur mu veya başka bir şey yapma şansım var mı ?