25 mesaja ulaşana kadar özelden yazamıyorum
Ben kaş ve erkeklerde favori olarak nitelendirğimiz yere yaptırdım
Yağlı bir cilde sahibim kıl köklerini de yağ tabakaları beslediği için öncelikle oradaki yağ tabakalarından arındırmıştı tabii cilt bakımına gidiyorum aynı yere Çene bölgemde tek tük vardı görmüş alırken kaşlarımı oraya da girmişti hatta yanağımda bile 2 3 tane aldı bende iz yok ilk yaptırınca acıyor bende kaşlar çok acıdı ama favori bölgesinde o kadar acı hissetmedim Acının en çok nerede olacağı da kişiden kişiye dğişiyormuş İlk seans sonrası kaşlar kızarık tek kaş gibi
ama ben eve gidinceye kadar geçmişti 2-3 saate tabii hassas ciltte daha uzun kızarıklık kalabilir, bir de krem var mutlaka onu seanstan sonra kendi sürüyor ve eczanelerde satılıyor onu sürmek lazım sabah akşam ki iz kalmasın İlk seanstan sonra ertesi gün kabuklanma oldu o da 2 3güne geçti bende tabii bu acıyı hissetme, kızarıklık ve kabuğun iyileşmesi kişiden kişiye değişiyor ama en önemlisi kremi aksatmamak ismi madecassol
Valla ben de favori bölgesinde kalan yok yüzüm açıldı diyorum her aynaya baktığımda ki 2 seans gittim biri kaşlarım için de 3 seans oldu
Çene bölgesine arkadaşım yaptırdı onda da herhangi bir sorun olmadı Yeniden çıkmıyorlar çünkü kılın köküne giriyor öyle yapmış olmak için işini yapmıyor dolayısıyla sonuç da mükemmel