.
Merhaba bana ataşehirdeki epilasyon merkezinin iletişim bilgilerini verebilirmisin? Siz sonuçtan memnunmusunuz?
Merhaba, ben de ataşehirdeki epilasyon merkezinin bilgisini alabilir miyim?
Teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.
Merhaba bana ataşehirdeki epilasyon merkezinin iletişim bilgilerini verebilirmisin? Siz sonuçtan memnunmusunuz?
aylardır yapılan yorumları okuduktan sonra burada reklam amaçlı yorumlara aldanarak yaklaşık 4 ay önce gül abbasoğluna yüzüm için epilasyona başladım işe yaramadığı gibi yüzümde lekeler oluştu üstelik o kadar parada boşuna gitti lekelerde cabası kimse reklam amaçlı yorum yapmasın yazık insanlarla oyun oynamayın neyseki ordan kurtulup başka bir yere başladım inşallah kurtulacağım
çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce istediğin gibi olur yüzün,ben vücudum için lazere başladım .1 seans gittim henüz,gittiğim yerde yüzüm içinde sordum .iğneli epilasyon olması gerekiyor dedi. sen normal lazer mi yaptırdın
teşekkür ederim ben vucuduma lazer yaptırdım şükür bitti yüzüm için iğneliye gidiyorum şu an memnunum bakalım bitecek inşallah
iğneli epilasyon yaptırdıktan sonra o alınan bölgelerdek ikızarıklık tahriş ne kadar sürede geçiyor , sivilce yada yara oldumu oralarda, birde gitmeden önce ilk seans için oraları jiletlemek mi gerekiyor. bana kısaca bilgi verebilirmisiniz zahmet olmazsa.
Ben de çene bölgem için bir seans iğneli epilasyona gittim. Jiletlemek gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil.
Lazerde dediğiniz gibiymiş sanırım, kılların sert ve siyah olması için jiletletiyorlarmış.
Ben çenemdeki tüyleri daha önce hiç almamıştım, dokunulmamıştı yani. Direkt aldırdım iğneli epilasyonla.
Beklediğimden çok daha az acıdı. Aynı gün biraz kızarıklık oldu. Zaten antibakteriyel pudra falan sürmek gerekiyor üç gün boyunca. Sonra biraz kızarıklık ve çok hafif kabuklanma oldu. Ama 3-4 güne kadar geçti onlar da.
içimi rahatlattınız yüz bölgesi için lazere gitmeyi düşümüyorum çene altı özllikle ama o kadar çok farklı yorum var ki insan endişe ediyor.
aylardır yapılan yorumları okuduktan sonra burada reklam amaçlı yorumlara aldanarak yaklaşık 4 ay önce gül abbasoğluna yüzüm için epilasyona başladım işe yaramadığı gibi yüzümde lekeler oluştu üstelik o kadar parada boşuna gitti lekelerde cabası kimse reklam amaçlı yorum yapmasın yazık insanlarla oyun oynamayın neyseki ordan kurtulup başka bir yere başladım inşallah kurtulacağım
içimi rahatlattınız yüz bölgesi için lazere gitmeyi düşümüyorum çene altı özllikle ama o kadar çok farklı yorum var ki insan endişe ediyor.