merhaba arkadaşlar sizlere çok kısa epilasyon geçmişimden bahsetemek istiyorum. 2007den bu yana yaklaşık 6 yıldır bitiremediğim kıllarım tüylerim sayısız poliklinik güzellik merkezi deneyimim kıl profu oldum:) şimdiye kadar gittiğim hiç bir yere araştırmadan referanssız gitmememe rağmen tabiri yerindeyse başıma gelmeyen kalmadı. bakırköy, etiler, bostanlı hatta şehir dışı... bu saydığım yerlerde ki en ama en iyi merkezlere gittim. lazere. öncelikle IPL den uzak durun acıdan başka birşey değil. bizzat kendi teyzem görev yaptığı iç anadolunun bir ilçesinde IPL ile en sorunlu bölge yüzündeki kolundaki tüylerinden kurtuldu. peki nasıl oldu? aradım teyzeme işlem yapan hanımefendiyi radyo frekanslı IPL kullandığını söyledi üretiçi firmanın numarasını aldım istanbulda o cihazın bulunduğu merkeze başadım. 2 yıl tam 2 yıl! acılarımla kalakaldım sadece. üretici firmayı tekrar aradım cihaz kadar cihazının bakımınında çok önemli olduğunu anlattılar. her cihazın bir atış ömrü var atış sayısı çoğaldıkça cihazın etkisi azalıyor düzenli bir şekilde bazı parçaların yenilenmesi gerekiyor. en iyiyim diyen merkezler bile bunu zamanında yapmıyor maalsef. bunları düşünmek zorunda değiliz elbette o yüzden IPL den uzak durun.
asla ama asla yüzünüzde tüyler eğer çok kalın değilse lazer yaptırmayın! tek bir tane kalın mı var ona da yaptırmayın. çenemdeki tek bir tüyün lazerli işlem sonraki halini sizlerle paylaşabilseydim keşke. lazer alex olduğu sürece bacak, genital ve koltuk altı için biçilmiş kaftan. paket program bitiş garantili kampanya vs.. alırken kullanacakları cihazı mutlaka sorun. bu forum bir derya kadınlar için bütün kadınların deneyimleri ve yaşadıkları ortada foruma danışmadan sözleşme yapmayın :)
: gelelim iğneli ipilasyonla olan sınavıma. evet lazer den sonra yüzümde artık siyah kıllarım vardı tek çare iğneliydi. bende ödevime iyi çalıştım en iyi merkeze gittim bakırköyde. yanlış hatırlıyor olabilirim ama fazlası var eksiği yok 1 saat 130 lira verdim altın iğne 20 lira. 2 yıl önce. gene de olsun yeter ki kurtulayım hijyen ok güleryüz ok başlıyor hanımefendi işleme daha ne kadar yavaş olunabilir bilmiyorum. kapı açık bana işlem yaparken biriler geliyor içeri kadın susuyor, kadın telefonla konuşuyor, kadın müşteriyle ilgileniyor veee evet bir saat doldu. çakallıkları midemi bulandırıyor ve bir daha gitmiyorum o salona! iyi yaptı hiç kabuklanmadı sadece birazcık kızardım ama olsun çakallara yem olmayacağım! aradan epey bi zaman geçiyor taksimde meşhur o herkesin övgüyle bahsettiği sadece iğneli epilasyon yapan kadının yanına gidiyorum. evden bozma bi yer öyle ne poliklinik havası var ne güzellik merkezi havası var.resmi bir işletme olduğundan bile şüpheliyim. altın iğnemi gösteriyorum bu olmaz diyor kendi iğnesi zaten 3 liramı 5 liramı ne... fiyat beni bi şok ediyor zaten başta nasıl bu kadar ucuz olabilir! bi şok daha nasıl bu kadar hızlı olabilir!? canım felaket acıyor ağlıyorum ama olsu bitcek ya... 40 lira veriyorum. her hafta gelsem koymaz o para yani acısı da olmazsa keşke diye diye 3 ay 2 haftada bir gittim oraya. yüzüm harita gibi her gittiğimde yara ve o kadar çirkin bir yara ki nokta nokta nokta bıyıklarım var her yanım delik deşik sivilceleri anlatmıyorum bile... kendime neden bu kadar kötü davrandım bilmiyorum ve çok kızıyorum kendime. bu arada keşke tek bir tüyüm etkilenseydi. neden aylarca gittim bilmiyorum ama bırakmamın nedenini bu saçmalığın farkına varmam yani işlemi yapan kadının kızı d ya da çok yakınıyla tanışmamla gerçekleşti. bildiğiz saçlı sakallı bıyıklı bir kızcağızdı. kendi kızına bile yapmıyor yani! asla ama asla tavsiye etmiyorum o merkezi! bi gün dahi öyle kabuk bağlacaksa gitmeyin o merkeze. güzelleşeyim derken rezil olmanın anlamı yok sanırım.
diot!!! tavsiye üzerine diotla tanışıyoruz mucize diyor herkes ince tüyleri görüyo bla bla bla... deneyelim bakalım diyorum 5 seans kolumda kalan ince tüyler ve yüzüm için gidiyorum diot a. 6 haftada bir randevu veriyorlar. hiç aksatmadan gittim. büyük rahatlık neredeyse 2 ay hiç çıkmıyor tüyler. ama o 6 hafta 8 hafta olsun bakalım 8 haftayı bi geçsin bakalım kocaman bir suprize size! tek bi tüyüm yok olsaydı bari... hepsi yerli yerinde duruyor, hem kolumda hem yüzümde.. diot zaten başlı başına mantığı saçma bi alet. ince tüyleri görmez kalınları hiç görmez orta kalınlıktakiler görüyor sadece eee onları artık alex de görüyor. hemde etkili! diot dan da uzak duruyoruz analayacağınız. zaman ve para kaybı.
tekrar iğneliye dönelim. işinde tecrübeli (gittiğim bütün merkezlerde ki gibi :)) birini buldum ortam güzel hizmet güzel asla kabuk yok fiyat 1 tl!!!! ve memnunum! azalıyor artık tüylerim. bence böyle merkezi bulmak hiç de zor değil. altın iğne kullanması önemli deneme seansında bile anlaşılır neyin nasıl olduğu. çok uzaklara büyük merkezlere gitmenize gerek yok.
hoşçakalın sevgiyle tüysüz kalın :80: