Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yüz için gittim. açıkçası ben çok düzenli gitmediğim için bitmedi yani çok aksattım bazen 2 ayda bir bazen ayda bir gittim.şimdiye kadar çoktan biterdi düzenli gitseydim eğer.hala çenemde beni rahatsız edenler var canım malesef amaa eskisine göre çok çok iyi.
özelden atarım sana bende bu forumdan ulaştım yardımcı olan arkadaşlara gerçekten çok teşekkür ediyorum
Nerede acaba gittiğiniz yer? Bir an önce başlamak istiyorum ben de ancak gerçekten memnun kalacağım bir yere gitmek istiyorum.
Boşuna zaman ve para kaybetmek istemiyorum.
Anormal derecede takıntı yaptım. Sanki herkes benimle konuşurken, çeneme bakıyor gibi geliyor.
Ben kadıköyde gidiyorum ,hangi yakadasın bilmiyorum ,ben memnunum ,iyi bir epilasyoncu,eli, çok hızlı ve yarada olmuyor ve azaldı
Caddede beyhan kurtuluşun güzellik salonunda yaptırıyorum en son sistem bir cihaz kullanıyor emla uyuşturucu kremini süremeden epilasyon yaptıramayan ben sürmeden bile rahatlıkla iğneli epilasyon yaptırabiliyorum.Çok az acıyor ve sadece iğneli kılda kesin çözüm..Ve hiç kabuklanma yapmadı bende, tavsiye ederim.
bu arada birşey sormak istiyorum, iğneli epilasyonda bacaklar için ortalama kaç seans gereklidir? yada belli bir süreye mi bağlı?
merhabalar bende yeni üyeyim ve geçen perşembe beyhan hanımda ilk seansımı yaptırdım yüz ve boyun bölgemde.Fakat boyun bölgemde hala izler geçmedi sende de böyle durumlar oluyor muydu kabukların ne kadar sürede düşüyordu? Ve son olarak senin bitti mi ? Şimdiden ilgine teşekkür ederim.
bu arada birşey sormak istiyorum, iğneli epilasyonda bacaklar için ortalama kaç seans gereklidir? yada belli bir süreye mi bağlı?
Kalıcı çözümlerdendir. İnce ve yumuşak iğnelerle kıl köküne girip zayıf akımlı elektrikle köklerin yakılması yöntemidir. Tahrip olan kıl daha sonra cımbızla çekilerek alınır. Elektrik akımı zayıf olduğu için pek acı duyulmasa da hassas bölgeler için lokal anestezi yapılabilir. Seansların sayısı, yapılan bölgedeki tüy yoğunluğuna ve tüylerin alınmaya uygun gelişmişlik evresine göre değişir.
Hamilelerin uygulamaması gereken bir yöntemdir.
Riskleri: - İğneler nedeniyle ciltte geçici küçük izler oluşur.
- Tüm tüylerin temizlenmesi için uzun süreli seanslara katılmak gerekir.
Uygulama önerileri:- Uzman kişilere yaptırılmalı.
- Uygulamanın yapılacağı yer ve iğneler hijyenik olmalı.
Ben kadıköyde gidiyorum ,hangi yakadasın bilmiyorum ,ben memnunum ,iyi bir epilasyoncu,eli, çok hızlı ve yarada olmuyor ve azaldı
.Willingness merhaba,
ben de yüzüme iğneli epilasyon yaptırıyorum. Ve başlamadan önce çok tedirgindim iyi bir uzman bulma konusunda.
Bağdat caddesindeki yeri bilmiyorum ama şuan gittiğim yerden çok memnunum. Ataşehir migrosa çok yakın. İsterseniz numarasını verebilirim.