özelden atarım sana bende bu forumdan ulaştım yardımcı olan arkadaşlara gerçekten çok teşekkür ediyorum
banada özelden atarmısnız lütfen benim gittğm yer istedğm her bölgeye iğneli yapmıyor lütfen yardımcı olun teşşekkürler şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özelden atarım sana bende bu forumdan ulaştım yardımcı olan arkadaşlara gerçekten çok teşekkür ediyorum
Slm ,Ben şu an özelden msj atamıyorum ,buradan vermek reklam sayılıyor ,ama sen mail adresini bana yazarsan sana gönderirim iletişim bilgilerini ,insan bu dertten çok madur olunca ve doğru adresi bulunca herkes faydalansın istiyor
arkadaşlar ben bi yere iğneli yaptırıyorum kolaltı göbek ve göğüs memnunum ama kadın diğer yerlerime istememe rağmen yapmıyorrr. ben de genitalden çok şikayetciyim. lazerden fayda görmedim iğneli istiyorum. lütfen iğneli yaptırabileceğim bilen biriniz varsa özelden adını telefonunu yazsın lütfen yardımcı olun bıktım artık yaaaaaaaaaaaaaa =((((
benim epilasyoncu zeynep hanım çok memnunum,yapıyor her bölgeyede,özelden msj hakkım yok ,sen yollarsan mail adresine yazabilirim
sevgi--sever@hotmail.com çoook teşekkür ederimm
Merhaba Avrupa yakasında forumda okuduğum kadarıyla onun ismi geçiyor. Nasıl biryer acaba? Benimde gözüm korkuyor. ücret olarak nekadar ?
Merhaba. Benim de çene bölgemdeki tüyler son zamanlarda inanılmaz rahatsız etmeye başladı.
İğneli epilasyon yaptırmaya karar verdim.
Anadolu yakasında Üsküdar-Kadıköy-Ümraniye çevresinde gidebileceğim güvenilir yerler var mı?
Ümraniye'de bir yerden fiyat almıştım, dakikası 2 TL dediler. Ancak forumu biraz okudum ve dakikası 1 TL olan yerler olduğunu gördüm.
Bu konuda da bilgi verebilirseniz sevinirim.
Yüzünü fiyata göre mi emanet edeceksin güzellik uzmanıyım diye geçinen ama hiç tecrübesi olmayan birine? 1 TL kar edeceksin diye bu riske değer mi?
Fiyata göre değil uzmanın deneyimine göre yap bence araştırmanı..
diode lazer yaptırmak istiyorsanız benim gittiğim yer çok iyi özelden yazdım çünkü çok yer değiştirdim epilasyon için o kadar memnunumki ve o kadar minnettarım dilara hanıma o yuzdne yazmak istedim. internetten araştırın bakın dilara özdil güzellik salonu.. sende eminimki güveneceksiniz kalitleli ve temiz bir yer.
Yüzünü fiyata göre mi emanet edeceksin güzellik uzmanıyım diye geçinen ama hiç tecrübesi olmayan birine? 1 TL kar edeceksin diye bu riske değer mi?
Fiyata göre değil uzmanın deneyimine göre yap bence araştırmanı..
! tl veya 1,25 tl gayet makul bencede 2tl pahalı ve iyi olacağınında garantisi yok ,bence önemli olan doğru kişiye rastlamak ,benim gittiğim epilasyoncu da 1 25 tl ama iz falan olmuyor kabuk bile tutmuyor yüzüm çok memnunum ,
arkadaşlar ben zeynep polata gidiyorum açıkçası 1 senedir falan gayet memnunum fakat taşındıgım için su an kendime daha yakın bir yer arıyorum.cemile hanımında iyi oldugunu duydum acaba bana numarasını bilen arkadaşlar özelden atabilirlermii?cemile hanımdan memnunmu giden arkadaşlarr