- 4 Aralık 2012
- 105
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar
Lazer epilasyona 9. kez gidiyorum ancak hala yarısı bile azalmadı tüylerimin. iğneli içinde göbek bölgeme başladım sadece 2 seans gitmeme rağmen o kadar azaldı ki. evden çıkmadan emla krem sürüp göbeğimi serayla sarıyorum ve hiç acımıyor... baştan tüm bunları bilseydim kesinlikle iğneliye giderdim.
Selam canım ,ben kadıköy de Zeynep hanıma gidiyorum çok memnunum ,4.seansım ve çok azaldı yüzümdeki kılllar,makinası da çok farklı daha az acıtıyor ve kabuklanma olmuyor,daha önce de deneyimim olduğu için farkı anlayabiliyorum,tavsiye ederim tel:XXXXX byyy,
selam canım seni uyarmak istedim gittiğin yerin lazer yaptıgından emın misin...eğer ipl yapıyorlarsa sana tüylerin devamlı çıkmaya devam eder asla bitmez çünkü ipl in diğer adı modern agda...lazerde ilk 2 seansta bile ciddi bir dökülme görürsün ve bir kere dökülen yere bir daha asla çıkmaz... bazı ahlaksızlar lazer yapıyoruz diye insanları kandırıp paket programlar altında sözleşme imzalatıyorlar ki sonra vaz geçemeyesın diye ama maalesef yaptıkları ipl oluyor...lazerde 9 seansta yarısı bile azalmadı diyorsan yazdıklarım üzerine bir düşün derim
nereye gidiyor ...... eger yazabiliyorsan gittiği yerin adı nedir yazar mısın canım
arkadaşlar iğnelimi,lazer mi sizce bende düşünüyorum ama karar veremedim lazerde lekelenme oluyormuş doğrumu
merhaba
zeynep hnm tlf veya adresını verirmisn
çenem için gitmek istiyorum
Selam canım ,ben kadıköy de Zeynep hanıma gidiyorum çok memnunum ,4.seansım ve çok azaldı yüzümdeki kılllar,makinası da çok farklı daha az acıtıyor ve kabuklanma olmuyor,daha önce de deneyimim olduğu için farkı anlayabiliyorum,tavsiye ederim tel:XXXXX byyy,
ben de aynı dertten muzdaribim özele adres ve teli yazar mısınız bir de fiyatını dakikası 2 liraysa çok gelir bana maalesef öğrencilik
Ben bugün Zeynep Polat'a başladım yüzüm için iğneli epilasyona, forumda yazılanları okuyordum ve gözüm korkmuştu ama hiç korkulacak bir şey yokmuş. İlk 2-3 saat kızarıklık oldu sonra o kızarıklık geçti, şu an hiçbir şey yok, ne delik ne kabuk.. Bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak:)
ben sana yazıyım cnm ozelden telini cemıle urala gıden benım
uskudarda calısıyor
Allah rızası için cemile uralın telefonunu bana da yazar mısınız ne olurrrrrrr