- 20 Ocak 2013
- 1
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar. ben beyaz tenli kızıl biriyim. tüylerim de kahverengi kızıl arası bu yüzden lazer düşünmüyorum. çevremde hiç iğneli epilasyon yaptıran birileri de yok danışabileceğim. acaba sadece alt bacak 1 seans maliyeti ortalama ne kadar olur?
merhabalar. ben beyaz tenli kızıl biriyim. tüylerim de kahverengi kızıl arası bu yüzden lazer düşünmüyorum. çevremde hiç iğneli epilasyon yaptıran birileri de yok danışabileceğim. acaba sadece alt bacak 1 seans maliyeti ortalama ne kadar olur?
tekrar merhaba. iğneli epilasyon fiyatı şu anda dakikası 1 tl. ama kesinlikle güvenilir bi yere yaptır. ben tanıdık önerisiyle bi yere başladım. memnunum şimdilik. ama iğneli epilasyon yapan kadın. bacaklara tavsiye etmedi.zaten çook uzun sürer. bence sana tavsiyem. kol altıyla veya göbekte varsa onlarla başla.memnun kalırsan devam edersin zaten.
kızlar bana cemile uralın numarasını verene dua edicem bulamıorum ne olur yardım edinnnnnnnnnnnn
balıkesir veya izmirde önerebılecegınız kalıtelı ıgnelı epılasyon yapan yerler nerelerı sımdıden tesekkur ederım
balıkesirde defne güzellik salonu var canım.. arkadaşalrım oraya yaptırıoo hep..
canım seni bana Allah gonderdı Defne guzellık salonunun iletişim bılgılrını alabılırmıyım.. arkadasların memnunlar mı ?
ankarada iğneli epilasyon yaptırıp da memnun kalan kişiler var mı kızlar nereye gittiniz,ücret ne kadar,sonuç iyi mi, iz vs bişey kaldı mııı.......cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
arkadaşlar merhaba
bende haftasonu aysel hanıma gittim.daha önce ankarada da 4 seans gitmiştim azalma ve yavaşlama olmuştu.fakat aysel hanımda canım daha az yandı ve o elektrik akımının yayılımını hissettim.ankarada sadece 15 dak çalışıyordu ve ben ne zaman bittecek şu işkence diyordum.oysa şimdi yarım saate gayet iyi dayandım.baakalım şimdilik iyi ama net birşey söyleyemeyeceğim.inanıyorum ama hepsinden kurtulacağım
ölsün bu kıllar
kıllara ölüüümmm
benim teyzemve kuzenlerim ankarada sultan hanım diye biri yanılmıyorsam çok memnunlar teyzem 11yılfalan oldu tüylerinden kurtulalı bana da çok soylemişti iğneliye git kurtul diye istersentelefonunu alır sana veririmyıllardır temiz pak deniz havuz sefası yapıyordu bizde izliyorduk ben istanbulda oturduğum için burada başladım
arkadaşlar merhaba
bende haftasonu aysel hanıma gittim.daha önce ankarada da 4 seans gitmiştim azalma ve yavaşlama olmuştu.fakat aysel hanımda canım daha az yandı ve o elektrik akımının yayılımını hissettim.ankarada sadece 15 dak çalışıyordu ve ben ne zaman bittecek şu işkence diyordum.oysa şimdi yarım saate gayet iyi dayandım.baakalım şimdilik iyi ama net birşey söyleyemeyeceğim.inanıyorum ama hepsinden kurtulacağım
ölsün bu kıllar
kıllara ölüüümmm
merhaba arkadaşlar.. yüz için iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum.. daha önce bıyık ve çene altındaki bazı kıllar hariç yüzümden tüy aldırmadım.. hem şakaklarım hem yanaklarım çok tüylü.. istanbul anadolu yakasında mümkünse kartal maltepe civarında güvenilir birini arıyorum..
gül hanım varmış bostancıda ona iyi diyor burda pek çok kişi ama beğenmeyenler de var.. bana bostancıya gitmek zor olur ikiz bebeklerim var.. yolu bana yakın güvenilir birini biliyorsanız lütfen yardımcı olur musunuz... işe başlamadan bu sorundan kurtulmak istiyorum ((