İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

"Karalahana" ilgin için çok teşekkur ediyorum :).

Ben levent de oturuyorum ve levent civarında bi yerde epilasyon yaptırdım ancak çok aşırı şişme,kabuklanma oluyordu ve 2 ay geçmesine rağmen minik kahve lekeler geçmedi ..

Gittiğin yere en kısa zamanda inşallah gidicem ,iğneliden başka bi yontemle tuylerim gitmezmiş ama bari duzgun yapan yerlerde yaptırayım :).

Sende bendeki gibi şikayetler oluştumu hiç ?

Selam kızlar..
Şu kıllarımdan çok çekiyorum...Çok yoğun olmakla birlikte kalınlar..Ağdayla alıyorum ama jiletle alınmış gibi sert çıkıyorlar..Birde batık kıl dönmesi problemim çok var...
Kafaya koydum bu kriz zamanıda olsa kredi kartına taksitli ile tüm vücuduma yaptırmak istiyorum ama bu konuda tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var...İğneliyi mi önerirsiniz yoksa lazerimi...Yaniii paramın boşa gitmesinide istemiyorum...Lütfen fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..
Tşkler şimdiden:a015:..

şimdi kızlar biraz bilgilendireyim sizi.ilk önce iz ve şişlik konusuna değinelim.ben çene bölegeme gidiyorum demiştim.iğnenin geldiği yerlerde ister istemez tabiki izler oluyor.ama bu iki ay kadar süren şişlik ve kabuklanmayı anlamadım.bazen oda gerçekten nadiren küçük kabuklar oluyor ama zaten dökülüyor.oda iğne ucu kadar.ben o kıllarla insan içine çıkamamaktansa bu izleri umursamıyor ve takmıyorum.ama tesettürlüyüm ondanmı acaba.ama bu güne kadra aaaaaaaa çenen ne biçim izle dolu diyen görmedim.çünkü o kadar fark edilecek bişiy değil.

paraya ve süreye gelince.yüzüm ilk başlarda yani en yoğun zamnlarda bile en fazla taş çatlasa 20 dk sürüyordu.benim gittiğim yerdedki bayanın eli gayet iyi.yukarıda bir arkdaş bahsetmiş .bir favori ne yapsan etsen bir saat hayatta süremez.sanırım bir para tuzağı söz konusu.

il başta kendiniz için bir iğne alıyorsunuz.bu da on beş lira civari.sonra uzman sizin için iğneyi muhafaza ediyor.sürekli giince iğneneiz orada hazır oluyor.sonrada dk işte 750 850 o rivarda.başka bölgeleriniz için bişiy diyemem ama yüz için başka çaremiz yok.mesela koltuk altıma lazere başlayacağım pazar günü.çünkü o acıya asla dayanamam.

kızlar yaa hamilelere iğneli yapılmıyo muu...
hamile deyilim ama hamile kalabilirimm...
7 ay lazer yaptırdım alex ile kalın tüyler gitti inceler kaldı hatta dahada çogaldı ince tüylerim şimdi iğneli yaptırcam ...
hamilelere yapılmıyomuş die duydum ne yapcam ben yaaa

iğneli epilasyon sonrası bioder yada karınca yağı kullanılmasının yan etkisi yada çabuk yok olmasında etkilimidir?

hamilelere iğneli yada lazer epilasyon önerilmez yapılmaz.
sert ve koyu renkli kalın kıllarda lazer daha başarılı onlar inceldikten sonra iğneliye geçebilir
yüz bölgesi her zaman inatçı bölgedir.
herkezin bünyesi kalıtsal özellikleri-hormon düzeylei işleyişleri farklıdır
dolayısıyla seanslarda farklı sürebilir.
kendi araştırdıgınız ve gerçekten güvendiğiniz hijyene önem veren uzun yıllarda bu işi yapan klinikleri ve merkezleri tercih edin.
lazerde önce o bölge için test yaptırın sonra başlayın
iğnelide buna pek gerek yoktur iğneli sadece zaman ister

iğneli epilasyonu yüzüme yaptırdım.favori bölgesi,çene bölgesi,bıyık bölgesi için.kesinlikle çok etkili bir yöntem ancak acıya dayanbiliyorsanız..inanın çok dayanıklı bir yapım vardır fakat iş bıyık bölgesine gelince çok zor dayandım.çalıştığım için seansları tamamlayamadım düzenli gidemediğim için.ancak hiç alınmamış olan favori bölgemdeki tüyler tamamen bitti.bıyık ve çene bölgesi de çok seyreldi.keşke tamamlayabilseydim.onlardan da kurtulurdum.tek diyeceğim acıya dayanabiliyorsanız inanın kesin çözüm iğneli epilasyon.

iğneli epilasyonda ağda yada lazer le daha once hiç işlem gormemiş bi bolge (favoriler mesela) kaç seans yada ne kadar surede biter ?

regl dönemlerinde hormon düzeyinden dolayı beden daha hassas olur ve acıyı daha fazla hisseder.
daha önce alınmamış tüylerin çıkma olasılıgı daha azdır.

ya burda yazılanları okuyunca şaşırıyorum kimi 2 günde izler geçer demiş kimi 2 ayda benim izlerim neden ancak 1,5 senede filan geçiyor bunun sebebi nedir kabuklanma 2 ay içinde geçiyor fakat izler kalıyor 2 seneyi bile bulabiliyor of

gözüken biyerimde değil ama yinede rahatsız edici kırmızılı kahverengi lekeler bir çok kişi yüzüne iğneli yaptırdığından bahsetmiş bendeki gibi izler kalsa yaptıramazlardı sorun gittiğim yerlemi alakalı yoksa benim cildimlemi ilgili

Bence farklı yerlerde deneyebilirsin. Benim ilkk gittiğim yerdende boyle şikayetlerim oluyordu ancak şimdi farklı bi yere gidiyorum ve kabuklanma bile çok az oluyor, 4-5 gunde cilt kendini toparlıyor hemen . Ben yuzume yaptırdıgım için onceki gittiğim yerde kabuklanmalar 2 hafta içinde ancak geçiyordu.

Bence pes etme benim cildim boyledir de deme iğneli epilasyonda lazer gibi kullanılan makinaya ve ozellikle yapan kişinin tecrubesine çok bağlı.

Sonra bide lekelerle uğraşmayalım :)

Merhabalar herkese.. Ben tüm vücudumdaki tüylerden kurtulmak için iğneli epilasyon yaparak kurtulmak niyetindeyim . Lazer düşünmüyorum çünkü yaptıran arkadaşlarım pek hatta hiç memnun değiller. valla iğnelinin acısını filan da pek takmıyorum.kıllarım gitsin başka bişi istemiyorum ..sormak istediğim bir seansa gittiğimde en fazla ne kadar yapıyorlar ( bölge olarak ) yani bir arkadaş bacağın tamamını tek seansta bitirmezler her hafta gitmen lazım falan demiş de.. gerçi ben her hafta giderim :) bir seansta koltuk altı kollar bacak göbek ve sırt buraların ne kadarını yaparlar ortalama.. yine ortalama olarak süresini de verebilir misiniz acaba ?.. çok saolun şimdiden

n_iyan sanada merhaba :) ben mesela sadece yüz bölgemi yaptırıyorum,yüzümden 30 dakika kadar çalışıyor en fazla son gittiğimde 23 dakika çalıştı.Tüm vücudundaki tüğlerden kurtulmak baya uzun sürebilir.mesela kollarındaki tüğleri alırken sadece tek bi yer,bölge olarak çalışmıyor ara ara gidiyor yani zamanla ancak azaldığını fark edersin.ben kollarımı iğneli yaptıracaktım ancak çok uzun sürer diye bıraktım gerçi söz vermişti bu sene içinde yaza kadar tek tük tüğün kalır diye ama işte o kadar uzun beklemek istemedim sonucu anında görmek istiyorum ^.^ sen bir seansa gitsen farklı bölgelere geçerek 1 saat kadar bir süre ayırabilir ertesi gün çağrıp sadece bacak bölgende de çalışabilir.Epilasyonu yapıcak kişiye bağlıdır :)

Arkadaşlar ben 2.5 yıl kadar önce çene bölgeme 5-6 ay iğneli yaptırmıştım.
Ama acısına dayanamadığım için bırakmıştım.
Kadın 3te çalışıyorum diyordu ama inanılmaz acıyordu.
Bugün başka bir yerde yeniden başladım.
Kadın titiz çalışıyor.Dayanıklılığımı anlamak için ilk olarak 1le çalıştı canım yanmadı sonra 3e çıkardı.
40 dakika kadar çalıştı(biraz eli ağır) ama anlamıyorum acımıyo.
Akım verdiğini biliyorum ama 3te bile hiç acımadı.
Ve cımbızla çekerken ben kılı çektiğini hissettim.
Bana köklerin kalın o yüzden hissediyosun akımı yükselttikçe hissetmiceksin dedi.
Anlamadım normalde kılı çektiğinde hissetmemem gerekmez mi?
Bir de cildim çok hassas değil kabarma ya da fazla kızarma olmadı.
Bir dahaki seansta 5e çıkarıcam dedi.
Şimdi ben yatmadan duş alsam oraya su değse bi şey olur mu?
Bir de acımaması normal mi?

Size öncelikle geçmiş olsun :) ben gittiğim yerde bana ne kadar akım veriyorlar hiç sormadım gerekde duymadım aıkcası.Bende yüz bölgeme yaptırıyorum,ve acı hissetmiyorum en azından öyle dayanılmicak kadar değil ki çene bölgemde hiç acı hissetmiyorum ama yanaklarıma doğru acı artıyor :) .Zaten öyle fazla bir kabarma kızarma olmuyor benim cildim normalde hassastır ama belli olmicak derecede çok hafif bir kızarıklık oluyor o da zaten geçiyor ertesi güne.Bana söylenen epilasyon yapılan bölgeye 3 gün boyunca su deymicek. Normalde 2 günmüş ama sağlama almak için benim epilasyoncum öyle tavsiye etti.Bölgeye kesinlkle ilk günden su deydirme çünkü su deymesini istememelerinin sebebi su toplayabilmesi.Sonuçta kökünden çekiyor ve su toplarsa bu seferde yüzünüzde iz kalır Allah korsun.İkinci gün de su deydirirseniz eğer Baticon sürüp onu gülsuyuya temizleyip arkasından pudralarsanız iyi olur. :)

leyli cevabın için saol canım..
ben de uzun süreceğinii biliyorum ama lazer de pek iyi değil daha doğrusu güvenemiyorum ya.. bir de jilete falan vuruyorlar.. ya işe yaramazsa ooo şimdiki halimi aramak istemiyorum doğrusu ...

mesala sen yüzün için ne kadar zamandır gidiyorsun ve ne kadar daha devam edeceksin .. ben 1.5 yıl sonra yurtdışına gideceğim ve epilasyon işlerimin o zamana kadar bitmesini istiyorum .. sence ortalama tahmin olarak biter mi 2010 temmuza kadar ..

n_yani 2010 senesine kadar bence kesin biter eğer şimdiden başlarsan çünkü ben yüzüme başladıktan sonra kollarımıda istedim benim gittiğim epilasyoncu bayan : ben yaza kadar kollarını tertemiz yaparım demişti ama işte uzun sürer diye vazgeçtim.şuanda yüz bölgemde 5 seansımdı ve yüzündeki tüyler azaldığı için artık göremiyorum 3 hafta sonraya veriyorum birdahaki seansı dedi.Hazirana kadarda benim yüzüm tamamen bitmiş olacak. :) Ama tabiki epilasyonu yapıcak olan kişiyede bağlı gittiğin yerle bence önce bir konuş ve durumunu anlat ama yetiştirebileceklerini tahmin ediyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…