İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

epilasyondan sonra ilk 2 gün bence.yağli oldukalri için kil kökünü besleyebiliyor.bepantende kullanilabilir.ilk 2 gün zaten cilt çok kötü oluyor

anladim canim.yalnız ilk 2 gün çok kötü oluyor cilt demişsin. bu cilt tipine göre değişen birşey olabilir mi? çünkü benim cildimde yaptırdıktan 2 saat sonra kızarılık falan kalmıyo.güneş kremi sür falan diyo dışarı çıkarken sürüyorum bende.

bazı ciltler daha yağlı oldukları için kendilerini daha kolay tolere edip daha erken iyileşebiliyor.kişinin yaşı gençse iyi besleniyorsa cilt üzerindeki yaralar-yanıklar daha erken kapanır ve iyileşir.

Evet benim cildim yağlı.21 yaşındayım.dediğiniz gibidir.çünkü çok şükür öyle bir problemle karşılaşmadım ben:) Güzellik uzmanı mısınız? çok güzel açıklıyosunuzda merak ettim:)

ince tüylerde iğneli sonrası şişme ve yanık daha fazla olması normaldir..
ayrıca cildinde yapısı önemli hassas ciltlerde cildin iğleşmesi daha uzun sürebiliyor ama ortalama 15-20 günde oda kendini tolere edip iğleşiyor..

ince tüylerde iğneli sonrası şişme ve yanık daha fazla olması normaldir..
ayrıca cildinde yapısı önemli hassas ciltlerde cildin iğleşmesi daha uzun sürebiliyor ama ortalama 15-20 günde oda kendini tolere edip iğleşiyor..

BEN GÜZELLİK UZMANI DEĞİLİM AMA BU TİP PROBLEMLERDE BİR DERMATOLOG DAHA SAĞLIKLI BİLGİ VERİR UNUTMAYIN

oluşan kahverengi minik lekeler zaten en fazla 6 ay içinde açılır ve kaybolur.yaralar iyileştikten sonra limon ile o lekeleri fazla tahriş etmeden ovabilrsin.Madecassol yağ içerigi fazla olan bir krem.2-3 günden fazla sürme kıl fölikülünü besleyebiliyor.

Daha önceleri de belirttiğim gibi ben iğneli epilasyondan kesinlikle çok memnunum, sabır gerektiriyor ama sonuçları görünce kesinlikle insan devam etmek istiyor.

epilasyona gitmeden evvel yüzünü iyice temizleyin ve yapan kişininde hijyen olmasına dikkat edin derim.epilasyon sonrası en uygunu 1 kaç saat bir şey kullanmamak ve 24 saat su değdirmemek.ilk 2 gün bepanten krem sürülebilir...zaten iyileşmek zaman ister

Bugün bacaklarıma da iğneli epilasyon yaptırdım, biraz uzun sürdü tabi, yapan güzellik uzmanı bayana göre çok çabuk cevap verecekmiş bacaklarım, seans süresi de azalacakmış( dolayısıyla ücret de azalacak). Yüzüm önceleri nerdeyse 2 saate yakın sürüyordü şimdi yarım saatten az üstelik çene altı ile birlikte. Yani ben çok memnunm. Dakikası 0.75 kuruş.

Arkadaşlar daha önce ailemin de çok memnun olduğu bir uzmana iğneli yaptırdığımı ve şimdilik iz filan kalmadığı için çok memnun kaldığımı söylemiştim.Ancak bir kaç gün önce vazgeçtim kendisine gitmekten çünkü anladığım kadarıyla bu işi senelerce yapmış ancak şu anda cilt bakımına daha ağırlık vermiş ve pek istekli değil.Çeneme mesela 3seferdir gidiyorum ama tam anlamıyla tüm tüylere uygulama yapamadı hala, yanaklarımda var biraz tüy pek görünmüyorlar ama ben rahatsız oluyorum,sık tabi tüyler o bölgede biraz bir türlü yapamadı yapmak istemedi hemen yoruldu filan kısacası gidip iyi de para verdiğim halde çok ağırdan alıyor,bense bir an önce kurtulmak istiyorum haliyle acı ve para söz konusu yani.Haklıyım heralde değil mi ne dersiniz,başka bi yere geçmeye karar verdim..?:hooray:

kızlar bende iğneliye başlıycam. hatta kayıt oldum. bi kaç vuruş yaptı acısına bakmam için. çok fazla acısı yok. yanlız yara oldu yani 3 5 tüy aldı bayan yara bariz belli. yüzümde komple öyle yara olcak sanıyorum. ne yapabiliriim yaraların kısa sürmesi için. 2 güne geçer dedi ama geçmedi ki bu. ya ben çok utanırım o yaralardan herkes bakıp aaaa yüzündeki tüyleri aldırıyo demesin

ben olsam neticeye odaklanırım kim ne derse desin neticede de kılsız tüysüz bir ten

kızlar madecassol diye bi krem verdi iğneli epl. yapan kadın. netten aradım da bulamadım böyle bi krem. bunu bilen varmı yada kullanan

Seninkıde cok ıyıymıs cnm ya valla hem parasıda uygun maasallah tez zmnda kurtulman dılegıyle =)

Merhaba arkadaşlar benimde malesef yüzümde tüylenme var ve artik biktim.jelli epilasyon yaptirdim ama hiç işe yaramadi şidi iğneli yada lazer yaptirmak istiyorum acaba yüzüne yaptiran arkadaşlar ne kadar ücret ödüyorsunuz vede nekadar sürede çikmaya başliyor tüyle birde iz kaliyormu lütfen kizlar yardimlarinizi bekliyorum

canım,tüylerin ne kadar zamanda çıkacağı tamamen aldıracağın yerin kıl köküne bağlı bişey. ben çene bölgeme( ki en inatçı bölgedir) yaptırıyorum iğneli epilasyon, ilk yaptırdığım zamanlar bir haftaya kalmaz çıkardı şimdi 4 ay olcak yaptıralı, ve tüylerin çıkması yaklaşık 2.5 haftayı buluyor.düzenli gidersen eğer yavaş yavaş çıkma süreside uzayacaktır. ücret de ben 700ykr'a yaptırıyorum.

endişelenmene gerek yok canım iz kalmıyo.yani herhangi bir gözenek oluşmuyor.iğne o kadar inceki iz bırakması söz konusu değil.ama belki ilk böle sivilcelenebilir ki bende hiç olmadı cilt yapısına göre değişirmiş bu, ama olan arkadaşlarda var tabi..

LAZER hakkında bir bilgim yok nasıldır iz yaparmı falan:sm_confused: ama iyi araştır derim ben.ben Lazere cesaret edemedim.

canım,tüylerin ne kadar zamanda çıkacağı tamamen aldıracağın yerin kıl köküne bağlı bişey. ben çene bölgeme( ki en inatçı bölgedir) yaptırıyorum iğneli epilasyon, ilk yaptırdığım zamanlar bir haftaya kalmaz çıkardı şimdi 4 ay olcak yaptıralı, ve tüylerin çıkması yaklaşık 2.5 haftayı buluyor.düzenli gidersen eğer yavaş yavaş çıkma süreside uzayacaktır. ücret de ben 700ykr'a yaptırıyorum.

endişelenmene gerek yok canım iz kalmıyo.yani herhangi bir gözenek oluşmuyor.iğne o kadar inceki iz bırakması söz konusu değil.ama belki ilk böle sivilcelenebilir ki bende hiç olmadı cilt yapısına göre değişirmiş bu, ama olan arkadaşlarda var tabi..

LAZER hakkında bir bilgim yok nasıldır iz yaparmı falan:sm_confused: ama iyi araştır derim ben.ben Lazere cesaret edemedim.

Merhaba ben yuzume iğneli epilasyon yaptırıyorum ama diğer bolgelere lazer yaptırıyorum..keşke yuzumdeki tuyler çok ince olmasaydıda orayada lazer yaptırabilsem..

Sana tavsiyem 4-5 seans lazer yaptırman %70-%80 i lazer götürtükten sonra geriye kalanlar için iğneliye gitmen..Lazer daha rahat ve zahmetsiz..Iğnelide seans sayısı çok fazla oldugundan butun seansları goz onune alınca para olarak lazerle eşit oluyor (hatta geçiyorda) .
Ayrıca iğnelide leke kalma olasılığıda çok yuksek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…