Herkese slm arkadaşlar,
Bir şey sormak istiyorum ve özellikle benimle aynı sorunu yaşamış olanlardan ve doktor olan sodi-certila nickli arkadaşımızdan cevap rica ediyorum:
Yaklaşık 2-3 yıldır kasıklarımda (bikini bölgemde) içi dolu, iri sivilce tarzı şeyler çıkıyordu, jinekoloğa gittim, jinekolog dermatoloğa yönlendirdi ve netice itibariyle bunların kıl kökü iltihabı olduğu ortaya çıktı. Çözüm ise epilasyonmuş. Ben de buradan okuduğum kadarıyla sorunumu giderecek şeyin iğneli epilasyon olduğunu düşünüyorum. Yalnız bir sorun var; bazı arkadaşlar iğneliden sonra bölgede bezeler çıktığını yazmışlar. Bende zaten daha önceden olmuş olan iltihaplı yumrunun izleri var hala. Şimdi, bir de epilasyon yaptırırsam o bölgeler tekrar azar ve ard arda yeniden iltihaplar ortaya çıkar mı diye korkuyorum ki bence kesin çıkar. Zaten izleri duruyor ve o izlerin olduğu yerlerden ayda 1, 2 ayda 1 tekrar çıkıyordu, doktora gitmeme neden olan da bu tekrarlayan iltihaplardı. Bu durumda ben bu iğneli epilasyonu nasıl yaptıracağım? Hem normal bir epilasyon yaptıran kişiye oranla çok daha fazla acı çekeceğim hem de o bölgelede çok büyük ihtimalle yeniden hastalık nüksedecek. Lütfen özellikle sodi-certila cevap yazarsanızçok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.