İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

Merhaba ben yuzume iğneli epilasyon yaptırıyorum ama diğer bolgelere lazer yaptırıyorum..keşke yuzumdeki tuyler çok ince olmasaydıda orayada lazer yaptırabilsem..

Sana tavsiyem 4-5 seans lazer yaptırman %70-%80 i lazer götürtükten sonra geriye kalanlar için iğneliye gitmen..Lazer daha rahat ve zahmetsiz..Iğnelide seans sayısı çok fazla oldugundan butun seansları goz onune alınca para olarak lazerle eşit oluyor (hatta geçiyorda) .
Ayrıca iğnelide leke kalma olasılığıda çok yuksek..

cnm sen yuzune yabtırdıgın yerden memnunmusn pekı mrk ettım =)

Ya arkadaşlar iki kere attım bi mesajı size ama pek ilgilenen olmadı :KK43: Gittiğim yeri bıraktığımı söylemiştim yazdığımı bir okuyup yorum yapabilirseniz çok sevinirim.Siz de yaşadınız mı benzer sorunlar ?

cok acıyomu ıgnelı epılasyon bacaklar ve dıger bolgeler ıcın olurmu sızce yuzume dusunmuyorum onun dısında komple dusunuyorum ama kesın yok edermı bıde kaz seansta tamamen bıter lazerden daha etkılı ve acısızsa daha avantajlı cunku fıyatı daha uygun sanırım
....................

Son düzenleme:
Arkadaşlar daha önce ailemin de çok memnun olduğu bir uzmana iğneli yaptırdığımı ve şimdilik iz filan kalmadığı için çok memnun kaldığımı söylemiştim.Ancak bir kaç gün önce vazgeçtim kendisine gitmekten çünkü anladığım kadarıyla bu işi senelerce yapmış ancak şu anda cilt bakımına daha ağırlık vermiş ve pek istekli değil.Çeneme mesela 3seferdir gidiyorum ama tam anlamıyla tüm tüylere uygulama yapamadı hala, yanaklarımda var biraz tüy pek görünmüyorlar ama ben rahatsız oluyorum,sık tabi tüyler o bölgede biraz bir türlü yapamadı yapmak istemedi hemen yoruldu filan kısacası gidip iyi de para verdiğim halde çok ağırdan alıyor,bense bir an önce kurtulmak istiyorum haliyle acı ve para söz konusu yani.Haklıyım heralde değil mi ne dersiniz,başka bi yere geçmeye karar verdim..? :enbuyukkk:

:nazar: canım aynı sorunu bende yaşadım. bende çene bölgesine yapıtırıyorum iğneli epilasyon. ilk başladığımda aileminde tanıdığı bir bayana gidiyordum. ilk başlarda herşey iyi güzel.daha sonra bu salmaya başladı iyicekötükedihüso nede olsa ne yaparsa yapsın bu kız bana gelcek eli mahkum gibi düşünüyodu sanırım.( avucunu yalar olülülülülülü ) çenemide düzgün almıyodu..valla gitmemiştim bırakmıştım o kadını.sinir etmişti beni. daha sonra başka bir yer buldum ondan bin kat daha iyi. o ne oldum delisi olmuşlaelaelaelaelae

bence sen en kısa zamanda iyi bir yer bulmalısın canıma.s a.s böle tanıdık falan olunca, yakın olunca bir müddet sonra gevşiyo herşeyşakkıdı nasıl olsa iğnen vardır değişen birşey olmaz.para veriyoruz sonuçta, iyi bişey yapsın yapan. niye çekiyosun ki onu..inşallah iyi bir yer bulursun ve en kısa zamanda kurtulursuna.s.:nazar:

Herkese slm arkadaşlar,
Bir şey sormak istiyorum ve özellikle benimle aynı sorunu yaşamış olanlardan ve doktor olan sodi-certila nickli arkadaşımızdan cevap rica ediyorum:
Yaklaşık 2-3 yıldır kasıklarımda (bikini bölgemde) içi dolu, iri sivilce tarzı şeyler çıkıyordu, jinekoloğa gittim, jinekolog dermatoloğa yönlendirdi ve netice itibariyle bunların kıl kökü iltihabı olduğu ortaya çıktı. Çözüm ise epilasyonmuş. Ben de buradan okuduğum kadarıyla sorunumu giderecek şeyin iğneli epilasyon olduğunu düşünüyorum. Yalnız bir sorun var; bazı arkadaşlar iğneliden sonra bölgede bezeler çıktığını yazmışlar. Bende zaten daha önceden olmuş olan iltihaplı yumrunun izleri var hala. Şimdi, bir de epilasyon yaptırırsam o bölgeler tekrar azar ve ard arda yeniden iltihaplar ortaya çıkar mı diye korkuyorum ki bence kesin çıkar. Zaten izleri duruyor ve o izlerin olduğu yerlerden ayda 1, 2 ayda 1 tekrar çıkıyordu, doktora gitmeme neden olan da bu tekrarlayan iltihaplardı. Bu durumda ben bu iğneli epilasyonu nasıl yaptıracağım? Hem normal bir epilasyon yaptıran kişiye oranla çok daha fazla acı çekeceğim hem de o bölgelede çok büyük ihtimalle yeniden hastalık nüksedecek. Lütfen özellikle sodi-certila cevap yazarsanızçok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Herkese slm arkadaşlar,
Bir şey sormak istiyorum ve özellikle benimle aynı sorunu yaşamış olanlardan ve doktor olan sodi-certila nickli arkadaşımızdan cevap rica ediyorum:
Yaklaşık 2-3 yıldır kasıklarımda (bikini bölgemde) içi dolu, iri sivilce tarzı şeyler çıkıyordu, jinekoloğa gittim, jinekolog dermatoloğa yönlendirdi ve netice itibariyle bunların kıl kökü iltihabı olduğu ortaya çıktı. Çözüm ise epilasyonmuş. Ben de buradan okuduğum kadarıyla sorunumu giderecek şeyin iğneli epilasyon olduğunu düşünüyorum. Yalnız bir sorun var; bazı arkadaşlar iğneliden sonra bölgede bezeler çıktığını yazmışlar. Bende zaten daha önceden olmuş olan iltihaplı yumrunun izleri var hala. Şimdi, bir de epilasyon yaptırırsam o bölgeler tekrar azar ve ard arda yeniden iltihaplar ortaya çıkar mı diye korkuyorum ki bence kesin çıkar. Zaten izleri duruyor ve o izlerin olduğu yerlerden ayda 1, 2 ayda 1 tekrar çıkıyordu, doktora gitmeme neden olan da bu tekrarlayan iltihaplardı. Bu durumda ben bu iğneli epilasyonu nasıl yaptıracağım? Hem normal bir epilasyon yaptıran kişiye oranla çok daha fazla acı çekeceğim hem de o bölgelede çok büyük ihtimalle yeniden hastalık nüksedecek. Lütfen özellikle sodi-certila cevap yazarsanızçok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Bence tuylerin koyu renkli ise alexandrite lazer makinası ile lazer yapan yerlerde epilasyon yaptır, bu makina ile cild e herhangi bi cisim temas etmediğinde 3-4 cm mesafeden atış yaptıklarından hijyen olarak daha sağlıklı. Sonuçda o bolgelerde lenf benzleri bulunmakta

Tüylerim koyu sayılır, yani aslında beyaz tenli ve açık kumralım ama bahsettiğim bölgedeki tüyler pek açık renk değil. Peki bu alexandrite dediğiniz makinayla iğneli epilasyon da yapılıyo mu? Yani benim için lazer ep. değil iğneli ep. daha kalıcı bi çözüm olacak gibi...Bi de bu aletlerin araba gibi model yılı falan varmış, bu forumda duydum onu da, millet birbirine 2007 model alex. ile yaptır falan demiş...Ben epi. konusunda zırcahilim, okudukça ağzım açık kalıyo 4 gündür. Bu arada cvp için tşk, bi an cvp almaktan umudu kesmiştim...

Arkadaşlarrr iğneliyi yüzüme yaptırdım bugün ilk defa ilk seansım 20 dk sürdü.Ve ÇoooooooK memnun kaldım hem öyle acısı falanda yok :KK70: ben çok acıcak sandım ve o korkuyla gittim ancak epilasyona başlandığında beklediğimden Çoook çoook hemde çok daha az bir acıyla karşılaştım :KK70: HERKESE TAVSİYE EDİYORUM :d

herkese slm arkadaşlar,
bir şey sormak istiyorum ve özellikle benimle aynı sorunu yaşamış olanlardan ve doktor olan sodi-certila nickli arkadaşımızdan cevap rica ediyorum:
Yaklaşık 2-3 yıldır kasıklarımda (bikini bölgemde) içi dolu, iri sivilce tarzı şeyler çıkıyordu, jinekoloğa gittim, jinekolog dermatoloğa yönlendirdi ve netice itibariyle bunların kıl kökü iltihabı olduğu ortaya çıktı. çözüm ise epilasyonmuş. Ben de buradan okuduğum kadarıyla sorunumu giderecek şeyin iğneli epilasyon olduğunu düşünüyorum. Yalnız bir sorun var; bazı arkadaşlar iğneliden sonra bölgede bezeler çıktığını yazmışlar. Bende zaten daha önceden olmuş olan iltihaplı yumrunun izleri var hala. şimdi, bir de epilasyon yaptırırsam o bölgeler tekrar azar ve ard arda yeniden iltihaplar ortaya çıkar mı diye korkuyorum ki bence kesin çıkar. Zaten izleri duruyor ve o izlerin olduğu yerlerden ayda 1, 2 ayda 1 tekrar çıkıyordu, doktora gitmeme neden olan da bu tekrarlayan iltihaplardı. Bu durumda ben bu iğneli epilasyonu nasıl yaptıracağım? Hem normal bir epilasyon yaptıran kişiye oranla çok daha fazla acı çekeceğim hem de o bölgelede çok büyük ihtimalle yeniden hastalık nüksedecek. Lütfen özellikle sodi-certila cevap yazarsanızçok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

bende amelitaliydim yazinizi yeni okuyorum.
öncelikle iyi bir dermatologa gidin derim.
Araştirma hastanelerinde prof.lar var..
cadiarzu
Vazelin bazlı merhemler, nemlendiriciler, yapışkan bamtlar bazen herhanbi bir mikrobun bulunmadığı kıl kökü iltihabına neden olabilirler
Kıl kökü iltihabı folikülit infeksiyonlar, derinin uzun süre hava almayacak şekilde kaolaı kalması nedeniyle veya bazı hastalıklarda karşılaşılaşılan bir durumdur

Son düzenleme:
bende amelitaliydim yazinizi yeni okuyorum.
öncelikle iyi bir dermatologa gidin derim.
Araştirma hastanelerinde prof.lar var..
cadiarzu
Vazelin bazlı merhemler, nemlendiriciler, yapışkan bamtlar bazen herhanbi bir mikrobun bulunmadığı kıl kökü iltihabına neden olabilirler
Kıl kökü iltihabı folikülit infeksiyonlar, derinin uzun süre hava almayacak şekilde kaolaı kalması nedeniyle veya bazı hastalıklarda karşılaşılaşılan bir durumdur

Öncelikle geçmiş olsun size de, ve cvp için tşk. ederim...Gittiğim dermatolog iyiydi aslında, Başkent Üni.nde gerçi prof değil ama kuzenimin referansıyla gittim. Bendeki bu problem genellikle tüy alma işleminden sonra oluyor, ama ben bu acıdan dolayı tüylerimi aylarca almıyorum sırf tekrar çıkmasın diye. Tüylerimi almadığımda da çıkıyor ama biraz daha uzun aralarla çıkıyor en azından. Bahsettiğiniz merhem, nemlendirici vs hiçbirini kullanmıyorum. Herhangi bir hastalığım da yok bu illete neden olacak. Doktorun dediği şey, epilasyon yaptır, dar pantalon giyme -ki ben ergenliğimden beri dar pantalon giyerim, muhtemelen sebep bu- bacak bacak üstüne atma -bunu da hep yaparım-, gebe gibi otur, şort şeklindeki iç çamaşırlarından giy...Bunlara dikkat ettikten sonra geçmezse uzun süreli antibiyotik tedavisine başlarız dedi. Ben de ilk iş epilasyonu deneyeceğim, 10 gündür bacak bacak üstüne atmadan oturuyorum. Bakalım artık ne olacak...Şimdi yapmam gereken Ankarada iyi bir epilasyon merkezi bulmak, ama dediğim gibi benim önceki yaralar epilasyonla tekrar azacak diye endişeliyim. Epilasyona başlamadan önce ünlü bir doktorun bitkilerle tedavi yöntemini deneyeceğim, belki sonuç verir bilmiyorum, alternatif tıbba pek inanmasam da denemek zorundayım. Çünkü bu folikülitler çıktığında ne kadar acı çektiğimi anlatamam, yürüyemiyorum, daha doğrusu sünnetli gibi yürüyorum, oturup kalkamıyorum, eğilemiyorum bile...o kadar yani...Neyse tekrar tşkler, umarım bir çözüm bulurum...

Son düzenleme:
:nazar: canım aynı sorunu bende yaşadım. bende çene bölgesine yapıtırıyorum iğneli epilasyon. ilk başladığımda aileminde tanıdığı bir bayana gidiyordum. ilk başlarda herşey iyi güzel.daha sonra bu salmaya başladı iyicekötükedihüso nede olsa ne yaparsa yapsın bu kız bana gelcek eli mahkum gibi düşünüyodu sanırım.( avucunu yalar olülülülülülü ) çenemide düzgün almıyodu..valla gitmemiştim bırakmıştım o kadını.sinir etmişti beni. daha sonra başka bir yer buldum ondan bin kat daha iyi. o ne oldum delisi olmuşlaelaelaelaelae

bence sen en kısa zamanda iyi bir yer bulmalısın canıma.s a.s böle tanıdık falan olunca, yakın olunca bir müddet sonra gevşiyo herşeyşakkıdı nasıl olsa iğnen vardır değişen birşey olmaz.para veriyoruz sonuçta, iyi bişey yapsın yapan. niye çekiyosun ki onu..inşallah iyi bir yer bulursun ve en kısa zamanda kurtulursuna.s.:nazar:

Saol canm bıraktım zaten yeni bi yer bulmaya çalışıyorum =)

merhaba..:)
yazılanları okudum:)
annem ve teyzem güzellik uzmanı yıllarca çalıştılar iğneli epilasyonla izmir karşıyaka da iş yerleri vardı bi kaç sene oldu kapatalı izmirliler bilir:) iğneli epilasyon yaptırıorum anneme benim acıya dayanıklılığım çok olmadığı için ve annem den 3 yıldır uzkta olduğum için seansları bitiremedik:KK43:
şimdiyse lazer e başlamak istiorum ama annem pek istemio laser epilasyonun eğitimini almadığı için de pek bi bilgisi yok bu konuda ben yurt dışındayım ve burda foto epilasyon yapan bi yer buldum konuştuğum insanlar memnun ama ben hala tereddütlüyüm bu konuda bilgisi olan varsa bana cvp verebilir mi?

arakdaşlar lazerin başarılı olması için kıl renginizin çok koyu ten renginizinde açık olması lazım.
açık renkli ve ince tüylerde başarılı olmaz hatta bazı kıl köklerinide harekete geçirebilir.

"Lazer epilasyon, lazer ışınının kıl kökündeki boya maddesini tahrip etmesi temeline dayanır. Bu nedenle
renksiz ve ince tüyleri lazerle etkilemek mümkün değildir. Koyu tenli kişiler, maalesef yeterince bu işlemden"
yarar görmezler.

"Lazer epilasyonda, kadınlarda yüz, erkeklerde sırt ve omuz bölgeleri en dirençli alanlardır. Bu tip durumlarda
daha uzun seanslar ve farklı lazer kombinasyonları gerekebilir.
Lazer işlemi, sadece ruhsatlı güzellik merkezlerinde uygulanabilir. Bazı kuaför ve salonlarda yapılan işlemler
yasadışı olup, aynı zamanda doktor gözetiminden uzak olması sebebiyle olumsuz sonuçlara yol açıktır.
İşlemlerin küçük bir alanda test atışıyla başlatılması, yan etki riskini azaltmaktadır.
Lazer epilasyon, sıfır sorunlu bir işlem değildir. Yanlış uygulamalar sonucu ciltte leke ve iz oluşturabilir. Deneyimli
dermatolog ve plastik cerrahların belirlediği doz ve cihazlarla çalışılması, oluşabilecek problemleri azaltabilir."

"İşlemden beklenti, tüylerin azalması ve incelmesi yönünde olmalıdır. Mevcut cihazlarla %80 temizlenme oranlarına ulaşmak
mümkündür.Bazı ilanlarda görülen "Bitene kadar" vaadine itibar edilmemelidir. Bireysel cevaplar farklı olabileceği için, işlem
herkeste aynı sonucu vermeyebilir."

ben çene altı bölgeme yaptırıyorum.3 seans oldu şimdiye kadar hala çıkıyorlar ama tüylerim inceldi.

merhaba :) 2. seansım bitti ve daha az kabarma oldu bu sefer yüzümde:) ilk seansımda baya kabarmıştı.okula gittiğim halde kimse birşey fark etmedi o yüzden çok mutluyum epilasyonumuda yaptırıyorum rahatsızda olmuyorum :KK70:

kızlar bende gdiyorum iğneli epilasyna.yüz bölgeme.geçen sene yaz başıydı sanırım başlamam.favorilerim ve çene altımda çok yoğundu.şimdi favorilerimde tek tük çıkıyor.aynısı çenem içinde geçerli.ama sakın dört beş seansta iğneli epilasyonda bitmesini beklemeyin.genelde böle uzun sürüyor.sadece gittiğiniz yerin uzamn olup olmadığını tüylerinizin azalmasından anlayabilirsiniz.lazer kadar kısa sürmesini sakın umut etmeyin.ben iki üç sene önce bitmiyor deyip bırakmıştım ama iğneliden daha başka bir çare yok yüz bölgesi için.

ilk önce herkese selamlar şu tüylerden benim kadar çeken yoktur.17 yaşında lazere gitmiştim dudak üstüm için 8 seans sonunda sonuç nerdeyse hiç sadece %25 azalma daha sonra yüzüme ağda yaptırmaya başladım sonuç lazerden ii tüylerimde incelme oldu ama tabiki kesin çözüm olmadı.Tanıdık bir doktora tekrar lazere gitmeye karar verdim ve ii ki de ÖYLE YAPMIŞIM.Doktorum yüzümdeki tüylerin ince olduğunu söyledi lazere başlasak bunlar ilk önce kalınlaşır sonra çözüm alırız dedi o da nerden baksak 15 seans alırmış karnımdaki kıllar içinse kısmı çözüm olur dedi ince olanlar alınmaz dedi.(bu arada kıllarım çok ama ince ince gibi yani aslında görünüyor nasıl ince oluyorlar anlamıyorumCADIARZU:sm_confused: ) doktorum bana acıya dayanıklıysan iğneliye git dedi o kesin çözüm bunu söyleyen lazer yapıyor bu arada:uhm: şimdi tek sorunum var ankara da ii iğneli epilasyon yapan bir yer bildiğiniz bir yer varsa lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim :Saruboceq:şimdiden teşekkür ederim

X