n_yani 2010 senesine kadar bence kesin biter eğer şimdiden başlarsan çünkü ben yüzüme başladıktan sonra kollarımıda istedim benim gittiğim epilasyoncu bayan : ben yaza kadar kollarını tertemiz yaparım demişti ama işte uzun sürer diye vazgeçtim.şuanda yüz bölgemde 5 seansımdı ve yüzündeki tüyler azaldığı için artık göremiyorum 3 hafta sonraya veriyorum birdahaki seansı dedi.Hazirana kadarda benim yüzüm tamamen bitmiş olacak. :) Ama tabiki epilasyonu yapıcak olan kişiyede bağlı gittiğin yerle bence önce bir konuş ve durumunu anlat ama yetiştirebileceklerini tahmin ediyorum ben.
kızlar iğneli epilasyona giderken tüylerin görünür olması gerekiyormu ?
azbulutlu iğnelinin herhangi bir zararı olduğunu duymadım hiç güneşe çıkmadığın ve verilen süre içinde su deydirmediğin sürece ama zaten soracakmışsın doktoruna :) valla yüz bölgesi fazla acımıyor dediğim gibi ama göğüs ucuna yaptırıken acırmı acımazmı onu tahmin edemeyeceğim ama dayanılmayacak bir acı olduğunu sanmıyorum :)
selma kızlar , roaccutane kullanıldıgı zaman ozellikle yüze iğneli epilasyon yapılabilirmi ? roaccutane kullanıldıgı zaman lazer yapılmamalıdır deniliyor ama roaccutane ile yuz daha hassas oldugundna iğneli ile iz kalırmı ?
selma kızlar , roaccutane kullanıldıgı zaman ozellikle yüze iğneli epilasyon yapılabilirmi ? roaccutane kullanıldıgı zaman lazer yapılmamalıdır deniliyor ama roaccutane ile yuz daha hassas oldugundna iğneli ile iz kalırmı ?