Merhaba ben yuzume iğneli epilasyon yaptırıyorum ama diğer bolgelere lazer yaptırıyorum..keşke yuzumdeki tuyler çok ince olmasaydıda orayada lazer yaptırabilsem..
Sana tavsiyem 4-5 seans lazer yaptırman %70-%80 i lazer götürtükten sonra geriye kalanlar için iğneliye gitmen..Lazer daha rahat ve zahmetsiz..Iğnelide seans sayısı çok fazla oldugundan butun seansları goz onune alınca para olarak lazerle eşit oluyor (hatta geçiyorda) .
Ayrıca iğnelide leke kalma olasılığıda çok yuksek..
....................cok acıyomu ıgnelı epılasyon bacaklar ve dıger bolgeler ıcın olurmu sızce yuzume dusunmuyorum onun dısında komple dusunuyorum ama kesın yok edermı bıde kaz seansta tamamen bıter lazerden daha etkılı ve acısızsa daha avantajlı cunku fıyatı daha uygun sanırım
Arkadaşlar daha önce ailemin de çok memnun olduğu bir uzmana iğneli yaptırdığımı ve şimdilik iz filan kalmadığı için çok memnun kaldığımı söylemiştim.Ancak bir kaç gün önce vazgeçtim kendisine gitmekten çünkü anladığım kadarıyla bu işi senelerce yapmış ancak şu anda cilt bakımına daha ağırlık vermiş ve pek istekli değil.Çeneme mesela 3seferdir gidiyorum ama tam anlamıyla tüm tüylere uygulama yapamadı hala, yanaklarımda var biraz tüy pek görünmüyorlar ama ben rahatsız oluyorum,sık tabi tüyler o bölgede biraz bir türlü yapamadı yapmak istemedi hemen yoruldu filan kısacası gidip iyi de para verdiğim halde çok ağırdan alıyor,bense bir an önce kurtulmak istiyorum haliyle acı ve para söz konusu yani.Haklıyım heralde değil mi ne dersiniz,başka bi yere geçmeye karar verdim..? :enbuyukkk:
Herkese slm arkadaşlar,
Bir şey sormak istiyorum ve özellikle benimle aynı sorunu yaşamış olanlardan ve doktor olan sodi-certila nickli arkadaşımızdan cevap rica ediyorum:
Yaklaşık 2-3 yıldır kasıklarımda (bikini bölgemde) içi dolu, iri sivilce tarzı şeyler çıkıyordu, jinekoloğa gittim, jinekolog dermatoloğa yönlendirdi ve netice itibariyle bunların kıl kökü iltihabı olduğu ortaya çıktı. Çözüm ise epilasyonmuş. Ben de buradan okuduğum kadarıyla sorunumu giderecek şeyin iğneli epilasyon olduğunu düşünüyorum. Yalnız bir sorun var; bazı arkadaşlar iğneliden sonra bölgede bezeler çıktığını yazmışlar. Bende zaten daha önceden olmuş olan iltihaplı yumrunun izleri var hala. Şimdi, bir de epilasyon yaptırırsam o bölgeler tekrar azar ve ard arda yeniden iltihaplar ortaya çıkar mı diye korkuyorum ki bence kesin çıkar. Zaten izleri duruyor ve o izlerin olduğu yerlerden ayda 1, 2 ayda 1 tekrar çıkıyordu, doktora gitmeme neden olan da bu tekrarlayan iltihaplardı. Bu durumda ben bu iğneli epilasyonu nasıl yaptıracağım? Hem normal bir epilasyon yaptıran kişiye oranla çok daha fazla acı çekeceğim hem de o bölgelede çok büyük ihtimalle yeniden hastalık nüksedecek. Lütfen özellikle sodi-certila cevap yazarsanızçok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
herkese slm arkadaşlar,
bir şey sormak istiyorum ve özellikle benimle aynı sorunu yaşamış olanlardan ve doktor olan sodi-certila nickli arkadaşımızdan cevap rica ediyorum:
Yaklaşık 2-3 yıldır kasıklarımda (bikini bölgemde) içi dolu, iri sivilce tarzı şeyler çıkıyordu, jinekoloğa gittim, jinekolog dermatoloğa yönlendirdi ve netice itibariyle bunların kıl kökü iltihabı olduğu ortaya çıktı. çözüm ise epilasyonmuş. Ben de buradan okuduğum kadarıyla sorunumu giderecek şeyin iğneli epilasyon olduğunu düşünüyorum. Yalnız bir sorun var; bazı arkadaşlar iğneliden sonra bölgede bezeler çıktığını yazmışlar. Bende zaten daha önceden olmuş olan iltihaplı yumrunun izleri var hala. şimdi, bir de epilasyon yaptırırsam o bölgeler tekrar azar ve ard arda yeniden iltihaplar ortaya çıkar mı diye korkuyorum ki bence kesin çıkar. Zaten izleri duruyor ve o izlerin olduğu yerlerden ayda 1, 2 ayda 1 tekrar çıkıyordu, doktora gitmeme neden olan da bu tekrarlayan iltihaplardı. Bu durumda ben bu iğneli epilasyonu nasıl yaptıracağım? Hem normal bir epilasyon yaptıran kişiye oranla çok daha fazla acı çekeceğim hem de o bölgelede çok büyük ihtimalle yeniden hastalık nüksedecek. Lütfen özellikle sodi-certila cevap yazarsanızçok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
bende amelitaliydim yazinizi yeni okuyorum.
öncelikle iyi bir dermatologa gidin derim.
Araştirma hastanelerinde prof.lar var..cadiarzu
Vazelin bazlı merhemler, nemlendiriciler, yapışkan bamtlar bazen herhanbi bir mikrobun bulunmadığı kıl kökü iltihabına neden olabilirler
Kıl kökü iltihabı folikülit infeksiyonlar, derinin uzun süre hava almayacak şekilde kaolaı kalması nedeniyle veya bazı hastalıklarda karşılaşılaşılan bir durumdur
canım aynı sorunu bende yaşadım. bende çene bölgesine yapıtırıyorum iğneli epilasyon. ilk başladığımda aileminde tanıdığı bir bayana gidiyordum. ilk başlarda herşey iyi güzel.daha sonra bu salmaya başladı iyicekötükedihüso nede olsa ne yaparsa yapsın bu kız bana gelcek eli mahkum gibi düşünüyodu sanırım.( avucunu yalar olülülülülülü ) çenemide düzgün almıyodu..valla gitmemiştim bırakmıştım o kadını.sinir etmişti beni. daha sonra başka bir yer buldum ondan bin kat daha iyi. o ne oldum delisi olmuşlaelaelaelaelae
bence sen en kısa zamanda iyi bir yer bulmalısın canıma.s a.s böle tanıdık falan olunca, yakın olunca bir müddet sonra gevşiyo herşeyşakkıdı nasıl olsa iğnen vardır değişen birşey olmaz.para veriyoruz sonuçta, iyi bişey yapsın yapan. niye çekiyosun ki onu..inşallah iyi bir yer bulursun ve en kısa zamanda kurtulursuna.s.