- 16 Eylül 2008
- 1.296
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün bacaklarıma da iğneli epilasyon yaptırdım, biraz uzun sürdü tabi, yapan güzellik uzmanı bayana göre çok çabuk cevap verecekmiş bacaklarım, seans süresi de azalacakmış( dolayısıyla ücret de azalacak). Yüzüm önceleri nerdeyse 2 saate yakın sürüyordü şimdi yarım saatten az üstelik çene altı ile birlikte. Yani ben çok memnunm. Dakikası 0.75 kuruş.
Merhaba arkadaşlar benimde malesef yüzümde tüylenme var ve artik biktim.jelli epilasyon yaptirdim ama hiç işe yaramadi şidi iğneli yada lazer yaptirmak istiyorum acaba yüzüne yaptiran arkadaşlar ne kadar ücret ödüyorsunuz vede nekadar sürede çikmaya başliyor tüyle birde iz kaliyormu lütfen kizlar yardimlarinizi bekliyorum
Merhaba arkadaşlar benimde malesef yüzümde tüylenme var ve artik biktim.jelli epilasyon yaptirdim ama hiç işe yaramadi şidi iğneli yada lazer yaptirmak istiyorum acaba yüzüne yaptiran arkadaşlar ne kadar ücret ödüyorsunuz vede nekadar sürede çikmaya başliyor tüyle birde iz kaliyormu lütfen kizlar yardimlarinizi bekliyorum