amphrıte dedıgın gıbı sertlıkler gectı:) artık elıme beze beze gelmıyor. ama su lekelr hala gecmedı .. kahve kahvecok morwalımı bozuyor onlar da gecer mı dersın ? ne kadar surer ki ?
ben yüzüme önce lazer yaptırdım,lazerin etki etmeyeği kıllara da iğneli epilasyon yaptırıyorum,gayet memnunum,şu anda genital bölge,bıyık ve koltuk altına da lazer yaptırıyorum. lazerin cinsine göre acı değişir. yüzüme yaptırdığım lazer canımı çok az yakıyodu ama ona da 15 seans gidip çok para vermek gerekiyordu,şimdiki gittiğim lazer daha çok acıtıyor ama çok daha etkili. özellikle kalın kıllarda gayet etkili. bacaklara lazerde 800 diyorlar,keşke istanbulda,ankarada olsaydım tüm vucudu 600e yapan kampanyaları var oraların.bıyıklara iğneli epilasyonu doktorlar da önermiyor,o yüzden 3 ayda bir 30ytlye lazer yaptırıyorum,kılları ince olduğundan çok etki etmiyor ama en azından 3 ay boyunca rahat geziyorum. kararlıyım,kaş,saç ve kirpik dışındaki kılları yok edicem :))) kaşlarınız inceyse aldırmanızı öneririm,kaş modası değişiyor sürekli,kılların geç çıkmasını istiyorsanız bioder sürebilirsiniz kaşlarınıza çok değdirmeden,etrafına sürebilirsiniz. lazer ve iğneli yaptırırken sakın boder vb ürünler kullanmayın o bölgelere.
forum kıldan sorumlu bakanı
tutuklu :)
nasıl alınıyo ıple anlatabılır msıın . ben de ogrenmek ıstıyorum
merhaba ,uzun süredir forumu takip ediyorum.ben de kendi tecrübelerimi paylaşmak istedim. ben yüz bölgeme 1 yıldır sir ağda yaptırıp ardından krem bioder sürdüm. çok düzenli kullanmama rağmen kısmi fayda gördüm.mesela favori bölgemdeki tüyler oldukça kuvvetli olduğu için pek bir sonuç alamadım.yanak ,alın ,bıyık gayet başarılı ama kuvvetli tüylerde öyle reklamda söylendiği gibi 8 ayda kesin çözüm filan yok.şimdi karınca yumurtası yağı aldım ama yüzüme sürmeye cesaret edemiyorum.önce bacaklarımda deniyorum. ama sanki bu da kıl dönmesi yaptı gibi ama epilatörden mi kyy'den mi bilemedim.bacaklarımı yıllardır epilatörle alırım ama kyy kullandığımdan beri tavuk derisi gibi oldu.biraz faydası oldu gibi 3 ay daha sabredicem bakalım .arkadaşlarım da benden haber bekliyo.kobay oldum resmen. iğneli epilasyonu deneyen arkadaşlardan bir ricam var.favori bölgesinin toplam maliyeti ne oluyor? lazere nisbeten ucuz ise katlanmaya değer ama pek bir fark yoksa.favori bölgesi için görüştüğüm lazer merkezi toplamda 300 ytl dedi.uygun mu sizce? Son olarak da yine KK forumlarında rastladığım bir bitki var.kantaron .burada yağının tüm yara ve izlere iyi geldiği söyleniyor.güneş lekesi,sivilce izi,ameliyat yara ve izleri vs.ben sivilceler için kullanmaya başladım.kurutuyor.bir ay zarfında da izleri geçiriyormuş. iğneli epilasyon mağduru arkadaşlar belki deneyebilirler.selamlar
kızlar bende göbek bölgesinde var ben gaziantepde oturuyorum.bildiğiniz bir yer var mı?resmen psikolojim bozuldu ne yapmalıyım lütfen cvp yazın utancıdan bikini giyemiyorum bu yüzden denize giremiyorum ba
na yardım edin parası önemli değil.yeteki kurtuluym.lazere mi gideyim yoksa iğneli epilasyonamı kesin cözüm hangisi?cok bunaldım ne olur