- 25 Mayıs 2011
- 680
- 6
merhaba bende iğneye 20 tl vermiştim normal fiyatı bu. bir kere alıyorsun uzun süre kullanılıyor zaten :)
3 epilasyon merkezi değiştirdim hepsi 10 tl. almıştı. neye göre normal diyorsunuz? 2 misli bu fiyat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende iğneye 20 tl vermiştim normal fiyatı bu. bir kere alıyorsun uzun süre kullanılıyor zaten :)
Umayuma. senin için çok üzüldüm bence hiç denemediğimiz bir yerden paket almamalıyız. ben 4 yıldır aynı yere gidiyorum. ve yaptırdığım yerlerde kesinlikle bir iz kalmadı.göbek,bel,favori ve ensemi yaptırdım uzun yıllardır bu işi yapan bir hanımefendi zaten. bir arkadaşımın önerisiyle gitmiştim. iyiki de gitmişim:) sana orayı rahatlıkla önerebilirim bir kez daha magdur olmanı istemem. Bakırköyde capacitynin karşısındaki binada neka epilasyon merkezi var. esin hanım diye bir hanımefendi yapıyor...
arkadaşlar ne olur sesimi duyun, bana bir yardım eli uzatın!
cindy güzellik merkezindeki yetkili hanımın ettiği yeminlere güvenerek yüz bölgesi için lazer paketi aldım. bitirme garantisi verdi ve maalesef parayı da peşin ödemiş bulundum. sadece 4 seans gitmeme rağmen favori kısmında sakallar oluşmaya başladı, üstelik nispeten daha ince olan tüylerim de siyahlaştı.
psikolojim alt üst olmuş durumda. yaklaşık 4 senedir her hafta yüzümü sir ağda ile alıyorum ve çıkmaları taş çatlasa 4 günü buluyor. bütün hayatımı yüzümdeki kıllar yönetiyor, bütün planlarım programlarımı sakallarımın çıkış gününe göre yapıyorum.
sizden ricam, istanbul sınırları içerisinde yüzde kalıcı iz bırakmayan bir iğneli eğilasyon uzmanı önermeniz. leke kalmasından ve gözenek genişlemesinden çok korkuyorum. ne olur reklam telaşına düşmeyin ve bana yardım edin! yeni üye olduğum için mesaj atarsanız çok sevinirim. mecidiyeköy'deki zeynep hanım hakkında da gidenlerden yorum bekliyorum. çok ama çok madurum. ağlayasım geliyor.
umayumu merhaba
bende senin gittiğin yere lazer için gidiyorum bende netten bi paket almıştım ama yüz bölgesi için değil banada yüzüne yapalım demişlerdi ama ben öle olacağını bildiğim için yaptırmadım çünkü başıma gelmişti ama bence orası zaten kötü biyer lazerde de başarılı değiller bu benim fikrim paket bikaç seans sonra bitecek ve sadece tamamlamak için gidiyorum şuan hiç memnun kalmadım ve bunuda söledim çalışanlarıda çok ilgisiz neyse ben de yüzüm için handan hanıma gidiyorum ceylin önermişti ben memnunum tabi bunlar göreceli şeler istersen bi deneyebilirsin
bende kabuklanma oldu ama hemen geçiyor artı çok kötüde bir görüntüsü yok izde kalmadı şuan yüzümde bayağa azalma var ben hiç beklemeden iyi iğneli epilasyon yapan birine başla ben erkenden başlamadığıma çok pişman oldum hep çok acıyor diye gözümü korkuttular acıyor ama abartıldığı gibi değil
inşallah kurtulursun kısa sürede
cocoon benim de tiroid sorunum var okadar da doktora gittim tüylenme konusunda bir şey diyen olmadı ki tüylenme sorunum da var :S
şimdi de lazere iğneliye başladım kadın doğuma da sordum sorun yok dendi gerçi kaç yıldır kullanıyorum ilaç normal durumda tirodim ama tüylenme etkisini ilkkez duyuyorum senden
cindy güzellik merkezi'nin müşterilerine gösterdiği ilgi, ancak parasını alıncaya kadardır. daha sonra randevu alabilmek için bile bin dereden su getirebilecek duruma düşersiniz. işlemi uygulayan hanımları da çok yoğun olarak çalıştırdıklarından, kimsenin nazını çekemez konumdalar. bir tanesi bana '15 dakika boşluğumuz olursa o esnada yemek yiyebiliyoruz. onun dışında yemek molamız bile yok.' demişti. bilemiyorum artık, ben hanımın yalancısıyım. bir allah'ın kulu beni uyarmadı 'yüzünüze lazer değdirmeyin' diye. sanırım kullandıkları teknoloji de lazer değil ayrıca. şu IPL miydi neydi, ondan yapıyorlar yanlış anlamamışsam.
bugün hem cemile hanım ile hem de handan hanım ile görüştüm. ikisi de son derece güven verici geldiler bana. handan hanım 'yüzünü bir seansta bitirebiliriz eğer dayanabilirsen' dedi. (tabii burda bir seanstan kastım, bir tur: yani yüzdeki tüm kılları bir seansta epile etme işlemi.) özlem8381, sen de öyle bir seferde tüm yüzünü mü yaptırıyorsun? öyle yaptırırsam çok kabuklanma olmaz mı? senin ilk seansından kaç gün sonra tüylerin çıkmaya başlıyordu?