- 25 Mayıs 2011
- 680
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kabuklanma olamaz.kabarıklıktır o. yeni ya ondan.
peki siz ilk yaptırdığınızda böyle benim anlattığım gibi olmuş muydu yüzünüz? imkan olsa özelden sorucam ama işte malum sebepten atamıyorum
kabarıklar 1 günde geçiyor benim. tabi olmazmı sonuçta elektrik yiyiyoruz bi kaç gün sonrada inceden kabuklanma başlıyor. bunlar olmazsa zaten sorun var demektir. akım falan gelmiyordur diye düşünüyorum ben. gerçi cemile hanım içinde iyi şeyler duydum. hiç şikayet duymadım. o nedenle hiç kıyaslamayacağım. tek 'iyi' yoktur diye düşünüyorum ben
bu arada cemile hanım'a da gidip deneme atışı yaptırdım. onun yaptığı tarafta böyle bir pütürlenme yok, sadece genel bir kızarıklık var.
lakin cemile hanım da 5-6 tel kıl çekti ve iğne parası olarak 20tl talep etti. bu bana çok geldi açıkcası. halbuki handan hanım hiç para almadan deneme yapmıştı (15-16 kök çalıştı) ve iğneyi de bana hediye etmişti. bu arada her ikisi de izole iğne dedikleri bir şey kullanıyorlar. aynı iğne yani. altın ya da gümüş değil.
bunun dışında ikisi de son derece güvenilir hanımlar ve epilasyon yaptıkları yer de gayet hijyenik.
20lira iğne parası çokmuş ya. hem de deneme atışına gelmiş insan iğneyi neden alsın. enteresan geldi bu bana. ve biraz son dakika golü gibi oldu kendisinden başkasını düşünmüyordum çünkü. yazman çok iyi oldu orda karşılaşsam bilemezdim ne yapacağımı.
biliyor musun 20 tl değil, 2 kuruş da dese benim için aynı olacaktı. ve bu sayfalarda 10liranın daha uygun olduğunu da okudum. benim ticarete kafam basmaz kimin gönlünü büyük görürsem ona yönelirim. içim de rahat olur.:)
tabii ki size daha çok güven veren bir uzmandan hizmet almak hakkınız. insanların ekmeğiyle oynamış olmayayım diye yine de tekrarlıyorum ben: iki hanım da işinin ehli. sonra vebali üstüme kalmasın :))
cildimde meydana gelen değişiklikleri de gün be gün buraya yazmaya devam edeceğim. belki bu yüz kıllarından benim gibi çok çeken bir kaç kişiye yardımım dokunur, tıpkı fragmann ve ceylin'in bana yardımının dokunduğu gibi.
iki hanımda da kıl çekilirken hiç acı duymadım, sanırım bu ikisinin de kıl kökünü bulup işlemi doğru yaptığını gösteriyor. bu arada dediğin doğruymuş ceylan_ceylin, kabarma olmayan öbür yanağımda da pütürlükler oluşmaya başladı. zamanla ilgili bir şey sanırım. yine de normal bi durum mu bilemiyorum. kızlar sizin de yüzünüz böyle oluyor muydu iğneli sonrası?
merhaba
bende handan hanıma gidiyorum daha öncede yazmıştım benim yüzüm ilk yapıldığında kabarıyor biraz 1 gün sonra geçiyor hafif kızarıklık kalıyor ve sonra kabuklanma başlıyor ama ben dediğim gibi çalıştığım için mecburan kozmetik pudra kullanıyorum bana bir yan etkisi olmadı ama handan hanım beyaz pudra sürüyor çabuk kabuklansın diye ben daha sonra bepantende sürüyorum sadece 2 gün yüzümü yıkamıyorum okadar
peki kozmetik pudraya kabuklar oluşmadan önce mi başlıyorsunuz? kabuklar oluşunca da kozmetik pudra sürüyor musunuz? ben de sürmek istiyorum ama sürdükten sonra bir de makyajı temizlemek var, temizleyeyim derken kabukları soyarım, yolarım diye korkuyorum. siz pudradan sonra cildinizi nasıl temizliyorsunuz ve makyaj temizleyici olarak hangi ürünü kullanıyorsunuz?
ben kabuklanma olduğu zaman kozmetik pudra sürüyorum oda kabuklar görünmesin diye temizlerkende sadece su içeren mendil kullanıyorum zaten kabuklanma 2-3 günü buluyor o yüzdenden yıkaya da bilirsiniz birde ben sizin kadar titiz değilim sanırım kabuk düşsede erkenden bişey olmuyor en azından bana olmadı ama daha öncede sölediğim gibi ciltten cildede fark var tabi