- Konu Sahibi aysepilasyon
-
merhaba aysel hanım.. bi kaç sorum olucaktı size. uygulama yapılan bölgeye ne kadar bi süre su teması yapılmaması gerekiyodu ? ben 1 hafta sonra gelmeyi düşünüyorum, randevu almam gerekli mi ve ödemeyi kredi kartı ile yapabiliyor muyum ? iyi günler.
Cevapsız kaldım :44:
bende bundan birkac yıl once cene bolgem icin igneli epilasyon yaptırdım ama cok acıyor onu belirtmeliyim ama cene altımda son 6 aydır kıllanma tekrar oldu galiba hormaonal bir anormallik sonucu olabilir mi
Bir merkezden randevu aldım bu hafta için, çene bölgesi ama ilk olarak ağda yapacağını söyledi uygulamayı yapacak kişi. Bu böyle mi başlar?
iğneli epilasyonda öle bişey yokk ilkkez udydumm hata var bencee.
Bir merkezden randevu aldım bu hafta için, çene bölgesi ama ilk olarak ağda yapacağını söyledi uygulamayı yapacak kişi. Bu böyle mi başlar?
Aysel hanım ben koltuk altı iğneli epilasyonuna başladım 3.seanstayım su an.Fakat aklımı kurcalayan sorular var.bi tanesi koltuk altında lenf bezleri oldugu için iğneli epilasyon sonrası zarar görüp kanser olma riski var mıdır. yada herhangi başka bir sağlık sorununa yol açar mı.ayrıca epilasyondan sonra iğne ucu büyüklüğünde koltuk altımda iltihap olusuyo normal midir bu geçer mi daha sonra ve son olarak iğneyi nasıl dezenfekte etmelyiz altın iğne kullanıyorum bu arada ben.... Çok tesekkür ederim şimdiden iyi çalışmalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?