İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

mrb aysel hanım iğneli epilasyon hakkında yardımcı olmuşsunuz bilgilerinizle..gerçekten çok teşekkürler..ben bu forumla yeni tanıştım. sormak istediğim ben ankarada 2 seanstır yüz bölgem için iğneli epilasyon yaptırıyorum.açıkcası bana güven veren bi yer ama bilgi edinmek amacıyla sormak istiyorum. yüz ölgeme 2 şiddetinde akımla çalıştığını söyledi.bu akım çok şiddetli bi akım mıdır zira 1gün boyunca kızarıklığım oluyor ve ertesi gün kabuklanmam oluyor.ilk seansımda kabuklanmam olmamıştı.ilk seansımda ilk gün kızarıklık ve kabarıklık olmuştu ama ertesi günün sabahı kabarıklık da kızarıklık da geçmişti. 2. seansta da aynı olcak diye düşünüyordum ama işte söylediğim gibi ertesi gün tüm gün kızarıklık çektim ve 3. günden itibaren de kabuklanmaya döndü. nedenini sorduğumda ilk seanstan daha yüksek şiddette çalıştığını söyledi. 2 şiddeti çok mu yüksek bi akımdır? bacak için de 3 te çalıştığını söyledi.sizce doğru bir yere mi epilasyon yaptırıyorum tecrübelerinden faydalanarak cevap verebilirseniz mulu olurum ve irşey daha eklemek istiyorum benim cildim çok temizdir yani ne bir sivilce ne güneş lekesi mevcuttu ama şu iğne giren yerlerde cildimi biraz gererek baktığım zaman hafif leke gibi kahverengilikler görüyorum. sizce bunu cildim toparlar mı?ve normal bir durum mu? epilasyon yaptıralı 2 hafta oluyor..çok teşekkür edrimm..

Aysel hanım teşekkür ederim öneri için.Ben bişi daha öğrenmek istiyorum iğnelide yaptırdığımız bölgede tekrar çıkıyor mu lazer gibi yani lazerden farkı nedir.Tekrar çıkıyorsa kaç seansta sonuç alıyoruz.Ben samsunda yaşıyorum burda iğneli yapan yer var mı bilmiyorum ama şehir dışına gitme ihtimaline karşı ne kadar zaman alıyor uygulama.Ben tüm kol tüm bacak ve göbek için lazere gidiyordum yaklaşık 35 45 dk arasında bitiyordu.Ve fiyatları nasıl oluyor yani bölgesel fiyat mı veriyorlar.Bilgi için teşekkürler...

merhaba aysel hanım.acaba bana iğne konusunda yardımcı olabilir misiniz?ben şu anda bir yerde nemectron iğne ile yaptırıyorum iğneliyi.fakat gittiğim yer şehirdışında bir yer olduğu için beni zorlamaya başladı ve yaşadığım şehirde bir yer buldum.deneme seansına gideceğim fakat bana altın iğne kullandıklarını söylediler.altın iğne kullanan bir uzmanın nemectron iğneyi de kullanaması mümkün mü? bunun için özel bir eğitim mi alması gerekiyor.çünkü nemectron iğnenin daha iyi olduğunu duymuştum.bu konudaki fikirleriniz nedir?yani ben uzmana benim nemectron iğnem var bana bunu kullnamanızı istiyorum gibi bir şey söyleyebilir miyim?cevaplarsanız sevinirim.teşekkürler..

Öncelikle herkesin yeni yılını kutlar, 2012 nin tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve barış dolu günler getirmesini temenni edrim.
milida,
Tahmini de olsa size bir yanıt verebilmeyi çok isterdim ama inanın bu sorunuzun yanıtı sizin de belirtiğiniz nedenden dolayı son derece değişken olabiliyor. Sadece tek bir koltuk altı bölgesinde bile bir uygulama yarım saat ile iki saat arasında değişebiliyor. Bacak bölgesinde bu fark çok daha büyüyebiliyor. Bu nedenle tüm vücut için tahmini de olsa size yanıt verebilmem imkansız.
BenToprak,
Üzgünüm ancak İstanbul avrupa yakasında tanıdığım size tavsiye edebileceğim bir uzman yok. Daha önce de birçok kez tekrarladığım, sadece iğneli epilasyon yapan güzellik salonlarını tercih etmeniz, uzmanın on parmak çalışıyor olması gibi hususların araştırmanızda size yardımcı olacağını umuyorum.
zrrnsr,
Uzmanınızın kullandığı akım şiddeti için yorumda bulunamayacağım. Cihaz üreticileri farklı akım şiddetleri için farklı numaralandırma kullanabileceğinden Bu cihazdan cihaza değişebileceği gibi yüz bölgesinde de olsa kıl kalınlıkları farklı olabileceğinden farklı akım verilmesi de gerekebilir. Uygulamayı müteakip kızarıklık olması normaldir. Cilde göre değişse de bu kızarıklığın ve şişkinliğin birkaç saat sonra geçmesi gerekir. Yaklaşık üç gün sonra da kabuklanma olur. Kabukların doğal yollarla kendiliğinden dökülme süresi ise ortalama olarak onbeş gündür. Hassas cildlerde bu süre daha fazlada olabilir. Verdiğim bu bilgilerin durumunuz ile ilgili değerlendirme yapmanızda size yardımcı olacağını umarım.
rux,
İğneli epilasyon yöntemi ile doğru olarak tahrip edilen kıl kökünden yeniden oluşum sözkonusu değildir. Ancak bu söylediğimden tek bir uygulama ile tamamen netice alacağınız anlamını çıkartmamalısınız. Zira uygulama anında cild yüzeyinde olmayan kıllara ait köklerden yani müdahale edilemeyen köklerden dolayı müteakip uygulamalara mutlaka ihtiyaç duyulacaktır. Süre olarak malesef görmeden bir yorum yapmam mümkün değil ama hemen belirtmeliyim ki uygulama süresinin diğer yöntemle karşılaştırılması çok anlamlı olmayacaktır. İğneli epilasyon yöntemi genel bir tarama şeklinde değil her bir kıl köküne tek tek müdahale edilerek tahrip sağlanan bir uygulamadır. Ancak iğneli epilasyon yöntemi doğru uygulandığı taktirde diğer yöntemdeki şüphelere hiç yer verilmeyecek şekilde kesin netice alınacağı unutulmamalıdır. İğneli epilasyon uygulamasında ücret çalışılan süreye göre belirlenir ve bugün için ortalama 1,5 ile 2,5 TL arasında değişmektedir.
benbenben,
İğne tercihiniz hususunda kesinlikle size katılıyorum. Bende senelerdir nemectron iğneyi kullanan uzmanlardan birisiyim ve en iyisi olduğuna inanıyorum. Bu iğneyi kullanmak için özel bir eğitim alınması gerekmez ama alışkanlık hususunu da göz ardı etmemek gerekir.

merhaba aysel hanım.. bi kaç sorum olucaktı size. uygulama yapılan bölgeye ne kadar bi süre su teması yapılmaması gerekiyodu ? ben 1 hafta sonra gelmeyi düşünüyorum, randevu almam gerekli mi ve ödemeyi kredi kartı ile yapabiliyor muyum ? iyi günler.

Herhangi bir enfeksiyon kapma riskine karşı önlem olması maksadı ile iğneli epilasyon uygulaması yapılan bölgeye kabuklanma oluncaya kadar ( ki bu da yaklaşık üç gündür) su temas ettirilmemesi gerekir. Güzellik salonlarının hemen hemen tamamında randevu usulü ile çalışılır, bu yüzden işinizi şansa bırakmamanızı önerim.

İğneli epilasyona başlamak istiyorum, Bursada tavsiye edebileceğiniz bir uzman var mı acaba Aysel Hanım?

Bende dün başladım iyneli epilasyona.Mecidiyeköyde zeynep polata gittim.Bu sitede ki yorumlarda geçiyordu ismi.Hakkında olumsuz bir şey okumadığım için denemeye karar verdim.Çene için gidiyorum ben.İyne 14 tl,dakika 1.5 tl

bende bundan birkac yıl once cene bolgem icin igneli epilasyon yaptırdım ama cok acıyor onu belirtmeliyim ama cene altımda son 6 aydır kıllanma tekrar oldu galiba hormaonal bir anormallik sonucu olabilir mi

bende bundan birkac yıl once cene bolgem icin igneli epilasyon yaptırdım ama cok acıyor onu belirtmeliyim ama cene altımda son 6 aydır kıllanma tekrar oldu galiba hormaonal bir anormallik sonucu olabilir mi

Benim acıdı ama çok değil dayanılır bir acıma.Tekrar çıkacaksa bu acıları niye çekiyoruz.Dr. gidin bence tahlilleriniz yapılsın nedeni çıkar inşallah.Bak şimdi merak ettim bende.

Bir merkezden randevu aldım bu hafta için, çene bölgesi ama ilk olarak ağda yapacağını söyledi uygulamayı yapacak kişi. Bu böyle mi başlar?

Bir merkezden randevu aldım bu hafta için, çene bölgesi ama ilk olarak ağda yapacağını söyledi uygulamayı yapacak kişi. Bu böyle mi başlar?

alla alla çok enteresan ilk defa duyuyorum böyle bişey yok öyle bişey:)) başta anlaşıldığı gibi başka yere gidin bence hiç başlamadan....

Aysel hanım ben koltuk altı iğneli epilasyonuna başladım 3.seanstayım su an.Fakat aklımı kurcalayan sorular var.bi tanesi koltuk altında lenf bezleri oldugu için iğneli epilasyon sonrası zarar görüp kanser olma riski var mıdır. yada herhangi başka bir sağlık sorununa yol açar mı.ayrıca epilasyondan sonra iğne ucu büyüklüğünde koltuk altımda iltihap olusuyo normal midir bu geçer mi daha sonra ve son olarak iğneyi nasıl dezenfekte etmelyiz altın iğne kullanıyorum bu arada ben.... Çok tesekkür ederim şimdiden iyi çalışmalar.

Hiçbir riski yoktur en ufak bir endişeniz olmasın. İltihap oluşmaması için 3 gün kadar uygulama yapılan bölgeye su değmemesine özen gösterin. İğne konusundaki tavsiyem nemectron iğne kullanmanızdır ve kendinize ait bir iğne ile uygulama yaptırın.

ayşe hanım merhaba lazerden sonra iğneliye geçtim
yüz bölgeme yaptırıyorum.bıyık bölgeme 25 dk çalıştı
şimdi yaklaşık 2 ay oldu sanki bıyık bölgemde bi gölge var gibi
leke oldu kırmızımsı lekecikler var bunlar gecermi iğneli epilasyondan baya bi süre sonra
peeling gibi işlemlerle gidermeye çalışıyorum.iğneli yapan arkadaş ozonlu zeytinyağı kullanmamı önerdi
kıllar iyi gidiyoda bu lekelenmeler ne olcak geçermi???? şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…