İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

Meraba aysel hanım metinizi herkesten çook duyuyorum işinin ehli birisi olduqunuzu düşünüyorum ve sizin sayenizde yüz bölgeme iğneli epilasyon yaptırmaya karar verdimm yüzümee daha öncee hiç bi uygulamada bulunulmadı ağda lazer vs. hiç biri.. Ve iğneli epilasyonumu sizin yapmanızı istiyorum ben izmirde yaşıyorum zaten yerinizede gelicemm yalnız bi sorum olucak tüylerimden tahminii kaç seansta kurtulabilirimm acaba :) şimdiden ilginize teşekkürler :)

Öncelikle güveninize teşekkür ederim. Daha önce hiç bir uygulama yapmamış/yaptırmamış olmanız daha kısa sürede netice alınmasını sağlayacaktır. Görmeden kesin konuşmak doğru olmasa da yaklaşık bir bilgi vermem gerekirse, ilk uygulamada mevcut olanlar alındıktan sonra göremediğimiz/çıkmamış olanlar için yapılacak ikinci bir uygulama ile de büyük oranda netice alacağımızı söyleyebilirim. iyi akşamlar.

Aysel hanım merhabalar bende ankarada biyere 1 seans iğneli epilasyon yaptrdm yüzüme yarım saat çalışıldı 1 hafta oldu bugün ama hala iğnenin girdiği yerleri ben seçebiliorum minicik minicik kahverengi gibi iğne başı kadar bu normal mi ???

Merhaba Aysel Hanım, benim de bazı sorularım var size :) Ben 4 aydır çene ve bıyık bölgelerine iğneli epilasyon yaptırıyorum, daha önce cilt doktorum tarafından 6 ay kadar süreyle lazer epilasyon yapıldı ancak ne yazık ki sonuç istediğimiz gibi olmadı. Polikistik over rahatsızlığım var yani lazer pek işe yaramıyor kıllanma tekrar ediyor. İğneli epilasyonu da 4 aydır yaptırıyorum 7-8 günde bir gidiyorum. Altın iğne kullanılıyor, kıllar azaldı ama bu kadar uzun sürede artık tamamen bitmesi gerekmez miydi? Sizin benim durumumda olan, bu bahsettiğim hastalık yüzünden kıllanma şikayeti olan müşterileriniz var mı acaba ve varsa ne kadar sürede tamamen kurtuldular yüz bölgesindeki kıllardan?
Ben şubat ayından itibaren İzmir'de olacağım, Ege Üniversitesi'nde okuyorum, Bornova'da kalıyorum. İğneli epilasyona İzmir'de de devam etmek istiyorum. Bir mesaj göndererek yerinizi detaylı şekilde tarif edip randevu alabileceğim bir telefon numarası da ekleyebilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler :)

Uygulamayı müteakip üç gün sonra kabuklanma olur, kabukların doğal olarak kendiliğinden dökülmesi de yaklaşık onbeş günü bulur. Sizin minik minik kahverengi iğne başı kadar şeklinde tanımladığınız şeyler sanırım bu kabuklar. Yani korkmanızı gerektirecek bir durum olduğunu sanmıyorum.

çelik iğnenin zararı nedir birkaç yerle görüştüm izole çelik iğne kullanıyorlar

Bir kimyager ya da iğne üreticisi edası ile yanıt vermek istemem ama daha sert olması kullanım zorluğu oluşturuyor hatta kırıldıklarını biliyorum . Benim tavsiye etmediğim çelik iğneler izoleli değil ve bu önemli bir dezavantaj. İzoleli olanlar için yorum yapamayacağım, belki de sadece yılların alışkanlığı ama ben genede izoleli gümüş olanları tercih ve tavsiye ediyorum.

Sözkonusu rahatsızlığınız nedeni ile ilaç tedavisi de gördüğünüzü varsayıyorum. Zira iğneli epilasyon bu anlamda bir tedavi yöntemi değildir. Ama tedavi de mevcut olanları tahrip etmez bunun için gereken iğneli epilasyondur. Bu rahatsızlığınız olmasaydı bile özellikle yüz bölgesinde diğer yöntemle sonuç alınamadığını ben birçok defa belirttim, sanırım tekrarlamak yararlı olacaktır. Bahsettiğiniz 4 aylık süre yüz bölgenizdeki istenmeyen tüylerden tamamen kurtulmak için yeterli bir süre değildir. Uygulama yapılarak tahrip edilen köklerden yeni oluşum olmaz ama kılın yaşam döngüsü gereği tamamen temizlenmesi için yaklaşık bir yıl geçmesi gerekir. Ancak 7-8 günde bir gibi aralıklarla uygulama yaptırmanızı da açıkçası çok doğru bulmadım. Yüz bölgesinde uzatma zorluğu olsa bile uygulama aralıklarınızı 15 günde bir yapabilirseniz daha iyi olur. Endişelerini gidermek için belirtmek isterimki sizinle aynı durumda olup da bana müracaat ettikten sonra kesin netice alan birçok kişi tanıyorum. İğneli epilasyon yöntemi ile kesin netice alacağınızdan hiç kuşkunuz olmasın.

sadece kullanım zorluğu açısından mı sorun var yoksa doğru uygulama yapılsa da iğneden dlayı leke oluşumu riski var mı iğneliden sonra leke kalma düşüncesi beni çok rahatsız ediyor bu yüzden çok irdeliyorum. şimdiden teşekkürler

Aysel hanım epilasyon sonrası bakım olarak yüze sürülen madecassol bepanten gibi kremler tüyleri tetikler mi acaba? Yüze nasıl bakım öneriyorsunuz iyileşme için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…