- Konu Sahibi aysepilasyon
-
aysel hanım nemectron iğnenin özelliği nedir.çelik mi gümüş mü
aysel hanım nemectron iğnenin özelliği nedir.çelik mi gümüş mü
Meraba aysel hanım metinizi herkesten çook duyuyorum işinin ehli birisi olduqunuzu düşünüyorum ve sizin sayenizde yüz bölgeme iğneli epilasyon yaptırmaya karar verdimm yüzümee daha öncee hiç bi uygulamada bulunulmadı ağda lazer vs. hiç biri.. Ve iğneli epilasyonumu sizin yapmanızı istiyorum ben izmirde yaşıyorum zaten yerinizede gelicemm yalnız bi sorum olucak tüylerimden tahminii kaç seansta kurtulabilirimm acaba :) şimdiden ilginize teşekkürler :)
Benim kullandığım nemectron iğne izoleli gümüş iğnedir. çelik iğneden uzak durmanızı öneririm.
Aysel hanım bgün yerinize geldim kapalıydı size nasıl ulaşabilirim nezmnlar açıksınız.. ?
Aysel hanım merhabalar bende ankarada biyere 1 seans iğneli epilasyon yaptrdm yüzüme yarım saat çalışıldı 1 hafta oldu bugün ama hala iğnenin girdiği yerleri ben seçebiliorum minicik minicik kahverengi gibi iğne başı kadar bu normal mi ???
çelik iğnenin zararı nedir birkaç yerle görüştüm izole çelik iğne kullanıyorlar
Merhaba Aysel Hanım, benim de bazı sorularım var size :) Ben 4 aydır çene ve bıyık bölgelerine iğneli epilasyon yaptırıyorum, daha önce cilt doktorum tarafından 6 ay kadar süreyle lazer epilasyon yapıldı ancak ne yazık ki sonuç istediğimiz gibi olmadı. Polikistik over rahatsızlığım var yani lazer pek işe yaramıyor kıllanma tekrar ediyor. İğneli epilasyonu da 4 aydır yaptırıyorum 7-8 günde bir gidiyorum. Altın iğne kullanılıyor, kıllar azaldı ama bu kadar uzun sürede artık tamamen bitmesi gerekmez miydi?Sizin benim durumumda olan, bu bahsettiğim hastalık yüzünden kıllanma şikayeti olan müşterileriniz var mı acaba ve varsa ne kadar sürede tamamen kurtuldular yüz bölgesindeki kıllardan?
Ben şubat ayından itibaren İzmir'de olacağım, Ege Üniversitesi'nde okuyorum, Bornova'da kalıyorum. İğneli epilasyona İzmir'de de devam etmek istiyorum. Bir mesaj göndererek yerinizi detaylı şekilde tarif edip randevu alabileceğim bir telefon numarası da ekleyebilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler :)
Aysel Hanım bir de merak ettiğim şu , işlem esnasında elektrik çarpma riski var mıdır????
Bir kimyager ya da iğne üreticisi edası ile yanıt vermek istemem ama daha sert olması kullanım zorluğu oluşturuyor hatta kırıldıklarını biliyorum . Benim tavsiye etmediğim çelik iğneler izoleli değil ve bu önemli bir dezavantaj. İzoleli olanlar için yorum yapamayacağım, belki de sadece yılların alışkanlığı ama ben genede izoleli gümüş olanları tercih ve tavsiye ediyorum.
Aysel hanım epilasyon sonrası bakım olarak yüze sürülen madecassol bepanten gibi kremler tüyleri tetikler mi acaba? Yüze nasıl bakım öneriyorsunuz iyileşme için
İğneli epilasyon uygulamasından sonra, yıllardır uyguladığım ve önerdiğim tek şey pudradır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?