• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

selamlar,
yıllardır ağda yaptırırım...şimdi tüylerim gerçekten çok az ve cansız renksiz bişey
tamamen kurtulmak mümkünmü bu ne kadar doğru bilemiyorum
lazer düşündüm ama benim tüylerimi görmez diye vazgeçtim
iğneli lazer benim için uygunmudur yani cansız ve renksiz tüyler için faydalı olurmu
bu işlem sırası boyunca tüyleri hangi yöntemle almak gerekiyor
sanırım diğer lazer uygulamada traş etmek gerekiyor iğneli eğilasyonda da bu durum varmı
bilgi verirseniz sevinirim
ben adanada yaşıyorum

aysel hanım merhaba ben yaklaşık 20 gün önce yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım toplam 2 saat çalışıldı. ama tüm tüylerim aynı şekilde tekrar 15 gün sonra çıktılar. tüylerin çıkması için 15 gün çok erken değilmi. uzmanımı değiştirmelimiyim? yoksa bu durum normalmidir. lütfen yardım edin.

İğneli epilasyon uygulaması yaptırdığınız zamandaki uzatma durumunuz, daha önce herhangi bir yöntemle müdahale edilip edilmemiş olması gibi hususlar müteakip uygulamaya ıhtıyac duyulma süresini etkileyecek hususlardır. Bu konular hakkında bilgi vermemiş olmanız nedeni ile net bir yorum yapamayacağım ama öncelikle aynı şekilde tekrar çıktılar ıfadenizde yanılgı payınız olabileceğini söylemeliyim. Bu nedenle biraz daha sabretmenizi öneririm. Uzmanınız konusunda hiçbir fikrim olmadığı gibi olsa bile belirttiğiniz tarzda yorum yapmayı da etik bulmadığım için kesinlikle yapmam. Ben sadece doğru bir uygulamanın nasıl olması konusunda sizlere bilgi vermeye çalışıyorum, değerlendirme yapmak ve tercihte bulunmak kendi seçiminiz olmalı.

selamlar,
yıllardır ağda yaptırırım...şimdi tüylerim gerçekten çok az ve cansız renksiz bişey
tamamen kurtulmak mümkünmü bu ne kadar doğru bilemiyorum
lazer düşündüm ama benim tüylerimi görmez diye vazgeçtim
iğneli lazer benim için uygunmudur yani cansız ve renksiz tüyler için faydalı olurmu
bu işlem sırası boyunca tüyleri hangi yöntemle almak gerekiyor
sanırım diğer lazer uygulamada traş etmek gerekiyor iğneli eğilasyonda da bu durum varmı
bilgi verirseniz sevinirim
ben adanada yaşıyorum

İlginize teşekkür ederim ancak öncelikle sahip olduğunuz hatalı bir bilgiyi düzeltmek isterim. İstenmeyen tüylerle mücadelede '' İğneli Lazer '' şeklinde adlandırılan bir yöntem yoktur. İğneli epilasyon yönteminin lazer ile en ufak bir ilişkisi mevcut değildir. İğneli epilasyon yöntemi ile ıstenmeyen tüyler cok az ve cansız da olsa elbette kesin çözüm mümkündür. İğneli epilasyon yönteminde tras etmek sözkonusu değildir aksine uygulama ıhtıyacı bulunan bölgede olabildiğince uzatmak tercih edilmektedir.

Merhaba Aysel Hanım, uzun bir aradan sonra aklıma takılan birkaç şey sormak istedim :) Yüzüme yaptırdığım iğneli epilasyonum bitmek üzere, çok memnun kaldım. Hafif kırmızılıklar var favorilerimde ama, geçeceğini düşünüyorum. Bir de kıl delikleri hafif hafif iz bırakmış. Aklıma takılan birinci husus, dudak üstü hakkında. Yaralarım çok geç iyileşiyor, acaba bunun için dudak üstüme hiç dokunmasam mı? Eğer kalkışırsam, izleri örtmek için fondöten benzeri bir kapatıcı kullanmam zararlı olur mu? İğne deliği kalması normal midir?
İkinci husus ise vücudum hakkında. Neredeyse erkek vücudu kadar kılım var, o kadar kalın ve uzun olmamakla beraber. Onun için, önce lazer epilasyonla azaltıp sonra iğneli epilasyona mı gitmeliyim, yoksa direkt iğneli epilasyon mu yaptırmalıyım? Sanırım bayağı uzun sürer ve acılı olur, bu nedenle fikrinizi alayım istedim.
Son olarak, Ankara'da tanıdığınız, bildiğiniz bir epilasyoncu var mıdır? Devlet hastanesinde vücut üzerinde çalışmıyorlar.
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler :)

Son düzenleme:
aysel hanım bizi bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. benim sorum; iğneli epilasyonda yüze verilen akım kaç olmalıdır. kılın yapısına göre değişir mutlaka ama ortalama ne kadar verilir?

laetitia19 ve muttley,
Sorularınızdan bugüne neredeyse bir ay geçmiş, öncelikle bu süre içinde cevaplayamadığım için özür dilerim. Geç de olsa cevapsız bırakmak istemedim.
Yüz bölgesine uygulama yapılırken akım kaç olmalıdır sorunuzun cevabı sizin de belirttiğiniz hususun dışında farklı cihazlar için de farklılık göstereceğinden ortalama bile olsa yanıltıcı olabilir. Bu nedenle malesef bir yanıt verebilmem mümkün değil.
Dudak üstü bölgesi en hassas olan bölgelerden biridir. İyileşme sürecinin uzun olması doğaldır. İğne deliği derken ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım ama ben uygulama yapıldıktan sonra kabuklar dökülene kadar pudra dışında herhangi bir şey kullanılmamasını tavsiye ediyorum. İyileşme sürecinin doğal olması, çeşitli etkenlerle iyileşme sürecine müdahale edilmemesi en iyisidir.
Birçok kişi tarafından uygulanıyor olsa da ben önce Lazer sonra iğneli epilasyon yöntemine kesinlikle karşıyım zira bu mükerrer uygulama yaptırmaktan başka bir şey değil.
Daha önce de belirtmiştim malesef Ankarada sizlere önerebileceğim bir uzman tanımıyorum.

bende polikistik over var ve tüylenme sorunum var acaba iğneli epilasyon yaptırsam yüzüm için sonuç alırmıyım daha önce hiç ellemedim ve çok kalın ve siyah deil pco olup daha önce sonuç alan oldumuu

Son düzenleme:
Merhaba Aysel Hanım, uzun bir aradan sonra aklıma takılan birkaç şey sormak istedim :) Yüzüme yaptırdığım iğneli epilasyonum bitmek üzere, çok memnun kaldım. Hafif kırmızılıklar var favorilerimde ama, geçeceğini düşünüyorum. Bir de kıl delikleri hafif hafif iz bırakmış. Aklıma takılan birinci husus, dudak üstü hakkında. Yaralarım çok geç iyileşiyor, acaba bunun için dudak üstüme hiç dokunmasam mı? Eğer kalkışırsam, izleri örtmek için fondöten benzeri bir kapatıcı kullanmam zararlı olur mu? İğne deliği kalması normal midir?
İkinci husus ise vücudum hakkında. Neredeyse erkek vücudu kadar kılım var, o kadar kalın ve uzun olmamakla beraber. Onun için, önce lazer epilasyonla azaltıp sonra iğneli epilasyona mı gitmeliyim, yoksa direkt iğneli epilasyon mu yaptırmalıyım? Sanırım bayağı uzun sürer ve acılı olur, bu nedenle fikrinizi alayım istedim.
Son olarak, Ankara'da tanıdığınız, bildiğiniz bir epilasyoncu var mıdır? Devlet hastanesinde vücut üzerinde çalışmıyorlar.
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler :)

merhaba laetitia19,
benim de yüz bölgemle sorunum var. 2,5 senedir alex. lazer yaptırıyorum. azalma oldu ama tamamen bitmiş değil.
burada ki tüm yorumları okudum. iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum ama onun için iyi yer arıyorum. devlet hastanesinde yaptırmışsın ve memnun olduğunu yazmışsın.
acaba hangi hastenede yaptırdın? banada yardımcı olabilir misin?

bu arada
merhaba Aysel hanım,
bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
Keşke Ankara'da olsanız yada önereceğiniz birisi olsa çok güzel olurdu. kendimizi güvenebileceğimiz ellere teslim edebilirdik :S

Ankarada elvankentte oturuyorum,güzellik uzmanıyım.Evimde çalışmak için makine ve gerekli olan gereçleri almıştım fakat gebe olduğumu öğrendim ve bu sebepten çalışamıycam.ayrıcada nakit para ihtiyacım var.Şu andada hali hazırda doktorla beraber çalıştığım için o makineyle hiç çalışma fırsatım ve zamanım olmadı.Çok araşırarak en iyisini aldım üstelik.

1 adet epiflash son sistem iğneli epilasyon makinesi
1 adet ağda sedyesi
1 adet ayaklı lup

satılıktır,hepsi sıfır hiç kullanılmamış ve en son teknolojidir.

hepsi firmada 2200+250+350 : 2800 civarıdır.

ben üçünü birden toplam 1500 tl fiyata bırakıcam. ( pazarlık yoktur,zaten fiyat çok düşük )

ilgilenenler agustos80@hotmail.com adresine mail atsınlar ben geri dönüş yapıcam.fotolarınıda yollayabilirim mail adreslerinize.... İyigünler

Aysel Hanım merhaba, özelden msj atamadığım için burdan yazıyorum.ben İzmir'e yeni taşındım ve bu konuyu çok uzun zamandır araştırdığım için adınızı Ankara'dayken duymuştum ve en kısa zamanda size gelmek istiyorum. İzmir'in yabancısı olduğum için de adresinizi bana biraz ayrıntılı olarak yollayabilirseniz çok memnun olurum.

bende polikistik over var ve tüylenme sorunum var acaba iğneli epilasyon yaptırsam yüzüm için sonuç alırmıyım daha önce hiç ellemedim ve çok kalın ve siyah deil pco olup daha önce sonuç alan oldumuu

Sorununuz için mutlaka tedavi görmelisiniz ama tedavi ile cild yüzeyinde mevcut olanların giderilmesi mümkün olmadığı gibi iğneli epilasyon yöntemi de bir tedavi yöntemi değildir. Bu sebeple hem tedavi olmalı hem de iğneli epilasyon yöntemini uygulatmalısınız. Bu şekilde biraz sabır ve işinin ehli uzmanlar ile kesin sonuç alacağınızdan hiç şüpheniz olmasın.

Aysel Hanım merhaba, özelden msj atamadığım için burdan yazıyorum.ben İzmir'e yeni taşındım ve bu konuyu çok uzun zamandır araştırdığım için adınızı Ankara'dayken duymuştum ve en kısa zamanda size gelmek istiyorum. İzmir'in yabancısı olduğum için de adresinizi bana biraz ayrıntılı olarak yollayabilirseniz çok memnun olurum.

İlginize teşekkür ederim size özel mesaj gönderdim.

merhaba ben sarışınım, vücudumdaki kıllar sarı fakat kıl köklerim güçlü- yağlı gibi beyaz başları var. Bu durumda iğneli epilasyona başlamamı önerir misiniz, iyi sonuçlar alır mıyım acaba? Bir de yüz bölgemdeki tüyler artık kıl formunda ve koyu renk burda da iğneliden fayda görür müyüm acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :kkk:

merhaba ben sarışınım, vücudumdaki kıllar sarı fakat kıl köklerim güçlü- yağlı gibi beyaz başları var. Bu durumda iğneli epilasyona başlamamı önerir misiniz, iyi sonuçlar alır mıyım acaba? Bir de yüz bölgemdeki tüyler artık kıl formunda ve koyu renk burda da iğneliden fayda görür müyüm acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :kkk:

İğneli epilasyon yöntemi işinin ehli bir uzman tarafından uygulandığı, uygulatanın da biraz sabırlı olması durumunda cild yapısı ya da tüy/ kıl tipi her ne olursa olsun mutlaka netice alınan bir yöntemdir. Bu sebeple sorularınızın tamamı için yanıtım evet. İşinin ehli bir uzman bulduğunuz taktirde zaman geçirmeden uygulamaya başlamanızı öneriyorum.

merhaba aysel hanım..

sizi önceden telefonla aramıştım.. burdan da bi kaç soru sormak istiyorum ben. şu an tüylerim uzama aşamasında. yanağımdaki tüylerimin rengi siyah ama inceler. bıyık bölgesindekiler biraz daha sert sanırım.. tüyün inceliğine göre iğne bulabilirim di mi ? ayrıca ben ayda bir gelmek istiyorum. sizce bu uygun mu ? öğrenci olduğum için..

merhaba aysel hanım..

sizi önceden telefonla aramıştım.. burdan da bi kaç soru sormak istiyorum ben. şu an tüylerim uzama aşamasında. yanağımdaki tüylerimin rengi siyah ama inceler. bıyık bölgesindekiler biraz daha sert sanırım.. tüyün inceliğine göre iğne bulabilirim di mi ? ayrıca ben ayda bir gelmek istiyorum. sizce bu uygun mu ? öğrenci olduğum için..

Ben bu mesleğe başladığım günden bu yana hep nemectron iğne kullandım. Bu iğne her bölge ve kıl tipi için rahatlıkla kullanılmakta ve hiçbir olumsuzluğa neden olmamaktadır. Uygulama aralıklarının süresini belirlemek elbette sizin tercihinizdir ve belirlediğiniz bir aylık süre bence de uygun. iyi akşamlar.

Ben bu mesleğe başladığım günden bu yana hep nemectron iğne kullandım. Bu iğne her bölge ve kıl tipi için rahatlıkla kullanılmakta ve hiçbir olumsuzluğa neden olmamaktadır. Uygulama aralıklarının süresini belirlemek elbette sizin tercihinizdir ve belirlediğiniz bir aylık süre bence de uygun. iyi akşamlar.

teşekkür ediyorum :) iyi akşamlar size de. sanırım ocak ayında gelicem ilk seansıma.

merhaba laetitia19,
benim de yüz bölgemle sorunum var. 2,5 senedir alex. lazer yaptırıyorum. azalma oldu ama tamamen bitmiş değil.
burada ki tüm yorumları okudum. iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum ama onun için iyi yer arıyorum. devlet hastanesinde yaptırmışsın ve memnun olduğunu yazmışsın.
acaba hangi hastenede yaptırdın? banada yardımcı olabilir misin?

bu arada
merhaba Aysel hanım,
bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
Keşke Ankara'da olsanız yada önereceğiniz birisi olsa çok güzel olurdu. kendimizi güvenebileceğimiz ellere teslim edebilirdik :S

Merhaba tiggo,

Ben de geç cevaplıyorum, kusura bakma. Zekai Tahir Burak Kadın Doğum Hastanesi'nde yaptırıyorum ben, söylemem reklama girmez herhalde :) Önce hormon testi yapılıyor, bir sorun çıkmazsa ve sosyal güvencen varsa bir yıllık rapor çıkarılıyor. 15 dakikalık ve yarım saatlik seansları oluyor, iğneyi oradan 7 TL'ye alabiliyorsun. Dışarıdan getirmeye izin var mı bilmiyorum. Yalnız burada sadece yüze ve boyuna yapıyorlar, diğer bölgeler yok.
Duyduğum kadarıyla Hacettepe'de de yapılıyormuş, yalnız orada santimetre kare hesabına oluyormuş. Oraya gitmeyi düşünüyorum, üniversite hastanesi güvenilir olur herhalde :)
Hepimize kolay gelsin :)

laetitia19 ve muttley,
Sorularınızdan bugüne neredeyse bir ay geçmiş, öncelikle bu süre içinde cevaplayamadığım için özür dilerim. Geç de olsa cevapsız bırakmak istemedim.
Yüz bölgesine uygulama yapılırken akım kaç olmalıdır sorunuzun cevabı sizin de belirttiğiniz hususun dışında farklı cihazlar için de farklılık göstereceğinden ortalama bile olsa yanıltıcı olabilir. Bu nedenle malesef bir yanıt verebilmem mümkün değil.
Dudak üstü bölgesi en hassas olan bölgelerden biridir. İyileşme sürecinin uzun olması doğaldır. İğne deliği derken ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım ama ben uygulama yapıldıktan sonra kabuklar dökülene kadar pudra dışında herhangi bir şey kullanılmamasını tavsiye ediyorum. İyileşme sürecinin doğal olması, çeşitli etkenlerle iyileşme sürecine müdahale edilmemesi en iyisidir.
Birçok kişi tarafından uygulanıyor olsa da ben önce Lazer sonra iğneli epilasyon yöntemine kesinlikle karşıyım zira bu mükerrer uygulama yaptırmaktan başka bir şey değil.
Daha önce de belirtmiştim malesef Ankarada sizlere önerebileceğim bir uzman tanımıyorum.

Aysel Hanım, sorularımı cevapladığınız için teşekkür ederim. Öyleyse direkt ve kesin çözüm olarak iğneli epilasyon yaptırabileceğim bir yer bulmam gerek. Ve gerçekten de Ankara'da bir uzman tanımanız veya buraya taşınmanız biz Ankaralılar için ilaç gibi olurdu :) :)
İşlerinizde başarılar dilerim.

Belki önceki sayfalarda vardır ama hepsini gezemedim.
Rica etsem bana adres ve telefonunuzu gönderir misiniz? İşinin ehli birini bulmak gerçekten çok zor.

Teşekkürler

Back