- Konu Sahibi aysepilasyon
ayse hanım çok tşk ederm zaten söledinz gibi 10 güne kalmadan geçti o noktacıklar ama bi sorunum daha var sivilcelenme oluo bende yoğun değil ama yer yer yanak bölgemde oluşuo bunun için ne yapmam lazım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha öncede yazmıştım hemen cvp vermişitiniz..benşm mayısta düğünüm var ve biz balayına gdicez daha önce hiç karın bölgemin tamanıa göğüse kadar iğneli istiyorum birde belime istiyorum ama ne zman yaptırmalıyım ki balayında beni idare etsin düğünden snr düzenli gitmeyi düünüyorum ama düğün üstü masraflar çok olduğu için birkez gitmek istiyorum o gidişiminde beni balayında idare etmesini istiyorum epeyde var göğüs çevremde filan..mesela iğenli uygunladı kıllar yok oluyor alınmış alıyor diye biliyorum yoksa lazerdeki gibi iğneli uygulanıyor 10 gün snr filanmı dökülüyor yanlış mı biliyorum tereddüt oluştu izmirde olsam gelicem size ama istanbulda iyi biyer bulmam lazım of ne zor ya
aysepilasyon
hamileliğin son 2 ayında kol ve alt bacağa iğneli yapılması konusunda ne düşünüyorsunuz.
benim 7.ayım bitti.gebelik öncesi tüm vücut iğneli yaptırıyordum.şimdi bacak ve kollarımda biraz kaldı ama çokçok uzadılar.almak istemiyorum.bide doğum sonrası gitmem çok zor olcak
daha öncede yazmıştım hemen cvp vermişitiniz..benşm mayısta düğünüm var ve biz balayına gdicez daha önce hiç karın bölgemin tamanıa göğüse kadar iğneli istiyorum birde belime istiyorum ama ne zman yaptırmalıyım ki balayında beni idare etsin düğünden snr düzenli gitmeyi düünüyorum ama düğün üstü masraflar çok olduğu için birkez gitmek istiyorum o gidişiminde beni balayında idare etmesini istiyorum epeyde var göğüs çevremde filan..mesela iğenli uygunladı kıllar yok oluyor alınmış alıyor diye biliyorum yoksa lazerdeki gibi iğneli uygulanıyor 10 gün snr filanmı dökülüyor yanlış mı biliyorum tereddüt oluştu izmirde olsam gelicem size ama istanbulda iyi biyer bulmam lazım of ne zor ya
Bu dönemde uygulama yaptırmanızın bebeğe doğrudan olumsuz bır etkisi olmasa bile uygulama anında az da olsa olusabilecek acı hissine karşı vücudunuzda meydana gelebilecek kasılmalar nedeni ile dolaylı olumsuzluklar yaşanabilir. Bu nedenle benim tavsiyem uygulama yaptırmamanız yönünde olacak. Ama belirttiğiniz gibi aşırı derecede yaptırma zorunluluğu duyuyorsanız da kısa süreli uygulamalar yaptırıp uzun süreli uygulamalardan kaçının.
aysel abla ben kol bölgemı aldırmak istıyorum ama kararsızlık yaşıyorum. kol bölgem çok yogun ben yarıya kadar aldırmak istıyorum dirsege kadar olanını üst tarafıda seyreltırebılırım daha önce hiç alınmadı tuylerim fakat çok yogunlar merak ettiğim şu tecrübelerini paylaşırsan sevinirim çok yogun olan kol bölgesi dirsege kadar çift kol alındıgında ortalama kaç saat sürüyo
canım ben tecrübeli olarak sana şöyle söyliyeyim
benim koluma önce lazer yaptırdım bitme garantili idi.fakat yarısı filan bitti.kalanlar artık işlem görmüyordu bende iğneliye geçtim yarım kol olarak
ama çoook uzun süre gittim.önceleri haftada 3 kere filan her seans 1 saat olacak şekilde 4-5 ay gittim.daha sonra yarımşar saatler şeklinde 3-4 ay gittim.toplamda 1 sene gibi bişey oldu.sonuç şu an tek tük var ve bi 1 saat daha işlem görmem gerekiyor.
yani çooook meşakatli
ben lazere bulaşmasaydım inan hiç ellemezdim kol kıllarımı
aysel abla ben kol bölgemı aldırmak istıyorum ama kararsızlık yaşıyorum. kol bölgem çok yogun ben yarıya kadar aldırmak istıyorum dirsege kadar olanını üst tarafıda seyreltırebılırım daha önce hiç alınmadı tuylerim fakat çok yogunlar merak ettiğim şu tecrübelerini paylaşırsan sevinirim çok yogun olan kol bölgesi dirsege kadar çift kol alındıgında ortalama kaç saat sürüyo
Değerli Arkadaşlar,
Bu sayfada elimden geldiğince uzmanlığım ile ilgili sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum. Ancak bu kez benim sizlerin yardımınıza ihtiyacım var. İğneli epilasyon konusunda uzmanım ama malesef bilgisayar ve internet konusunda biraz özürlüyüm galiba. Bu sitede genelde benden daha genç arkadaşlarımın olduğunu tahmin ediyorum yani internet konusuna benden çok daha aşina olan sizlerden ricam şu; Kendi güzellik salonuma ait karınca kararınca çok detaylı olmayan bir web sitesi yaptırdım. Sitem aracılığı ile olabildiğince çok sayıda bayana ulaşmayı hedefledim tabii, ancak google da gelişmiş arama bölümüne girip seçtiğim kelimelerle arama yaptırdığımda siteme bazen hiç ulaşamıyorum bazense çok çok ileri sayfalarda ulaşabiliyorum. Yani arayan gerçek ihtiyaç sahibi birisi olsa ulaşması mümkün değil zira lazer epilasyon sitelerinin arasında kaybolup gidiyor benim sitem. Eğer siz sadece iğneli epilasyon konusunda izmirde faaliyet gösteren işinin ehli bir uzmana ihtiyaç duysanız ve bu konuda internette google dan araştırma yapmak isteseniz ve google ın gelişmiş arama bölümüne girseniz karşınıza çıkacak olan a. Kelimelerin Tümü b. Aynen girildiği gibi c. Kelimelerden Herhangi biri başlıklarından hangisini seçerdiniz ve seçtiğiniz bu kısma yazacağınız örneğin 3 farklı arama için üç farklı kelime ya da kelimeler dizini ne olurdu? Örneğin epilasyon-iğneli epilasyon-iğneli epilasyon izmir-epilasyon salonu izmir-uzman iğneli epilasyon izmir ve benzeri. Yani bir anket yapmak ve sitemi buna göre geliştirmek için yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden bu konuda bana yardım için zaman ayıracak tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım ve ilk kabuk 10. günde (bugün) düştü. 10 gün içerisinde hiçbir şekilde kabuklarımı yolmadım, güneşe çıkmadım, su-krem vs değdirmedim. tamamen kendi haline bıraktım. epilasyon yaparken de cımbızla kıl çekildiğinde acı hissetmedim hiç. düşen kabuğun altındaki deri kıpkımızı vaziyette. habuki daha önce aynı bayana iğneli epilasyon yaptıranlar, kabuk düştüğünde çok çok hafif bir kırmızılık olduğunu söylemişlerdi. sizce bu durumum normal midir? kabuk düştükten kaç gün sonra kızarıklık geçmelidir?
Anlattığınızdan kabukların düşme süresinin normal olduğu görülüyor. Kızarıklık konusunda da cilde göre farklı iyileşme süreleri olabilir. Bu nedenle hernekadar görmeden yorum yapmam zor olsada biraz daha beklemenizi ve endişe etmemenizi söyliyebilirim.
peki epilasyon esnasında bir iki bölgede kanama ve morarma normal midir? bir de uygulamanın ertesi günü ufak ufak beyaz başlı sivilceler çıkartmak normal midir?
Kılcal damarlara yakın bölgelerdeki uygulamalardan ötürü çok sınırlı sayıda olmak üzere bu tür durumları normal karşılayabiliriz.
merhaba, benim göğüs çevreme yapılalı 1 ayı geçti ve büyük bir alanda nokta nokta lekelenmeler duruyor renkleri gittikçe açıldı fakat hala çok fena bir görüntü, göğsümdeki kıllar kalındı cımbızla çekerek o hale getirmiştim o yüzden fazla akım verildi ve büyük kabuklar oluştu, 1 2 ayda tamamen iyileşmemesi normal mi? yardımınızı bekliyorum ne krem kullanmamı önerirsiniz