- Konu Sahibi aysepilasyon
-
Belki önceki sayfalarda vardır ama hepsini gezemedim.
Rica etsem bana adres ve telefonunuzu gönderir misiniz? İşinin ehli birini bulmak gerçekten çok zor.
Teşekkürler
merhabalr aysel hanım bana tam adresinizi mesaj atabiirmisiniz? çiğlide oturuyorum nasıl gelebilirim cevabınızı bekliyorum ?
Aysel hanım iyi günler öncelikle
Size iğneli epilasyonla ilgili bişey sormak istiyordum.Ben belden yukarı komple iğneliye başlayacağım. Bu konuda uzman birini bulmak zor ama burda bu işi yapan bi yerin reklam formunda termoliz elektroliz yazıyordu. Bunun ne anlama geldiği hakkında bilgi almak istiyordum. Ayrıca deneme amaçlı delik iz kalıp kalmamasıyla ilgili omzumda deneyeyim dedim uygun mu sizce? Yardımcı olabilir misiniz acaba ?
İğneli epilasyon yöntemini tercih etmenizden dolayı memnun olduğumu belirterek sizin de uzman ellerde memnun kalacağınız neticeye ulaşmanızı temenni ederim. İğneli epilasyon yöntemi uygulamada kullanılan cihazın farklı teknik özelliklerine daha doğrusu farklı çalışma prensiplerine göre Elektroliz ya da termoliz hatta karma blend gibi isimlerle anılmaktadır. Bunlar hakkında detaylı teknik bilgilere internetten çok rahat ulaşabileceğiniz için ben bu teknik detaya girmek istemiyorum. Ancak şunu da belirtmeliyim ki benim de kullandığım ve piyasa da iğneli epilasyon yöntemi uygulayan yerlerde kullanılan cihazların büyük bir çoğunluğu elektroliz olarak adlandırılan yönteme sahip cihazlardır. Deneme yaptırmanız da elbette hiçbir sakınca yok ama sorunuz deneme yaptıracağınız bölgenin uygun olup olmadığı anlamında ise bunuda herhangi bir olumsuzluk durumunda sizin için önem derecesi en sonlarda olan bir bölgeyi seçerek yapmanızda fayda var çünki uygulamayı test etmede herhangi bir bölgenin diğerlerine göre avantaj ya da dezavantajı sözkonusu değildir. Sağlıklı günler dilerim.
iyi akşamlar aysel hanım size bir sorum var.yüzüme iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum.hiç alınmamış fakat uzun süredir sarartıyorum.sorum şu;bir kere epilasyon yapılan tüy tekrar çıkar mı?tüyleri hiç almadığım için daha çabuk mu biter?bir de tüylerin çok ince olduğunu sadece bir kaç tane kalın var olanlara yapabileceklerini söylediler böyle bişey var mı cevabınız için teşekkürler
Yorumlarınız tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim öncelikle. evet iğneli epilasyona başlıcam inş bende tüysüz yer pek yok gibi ince ama varlar malesefaslında denemede en mantıklısı koltukaltı benim için ama sert tüyleri lazer yaptırıp incelere iğneliye başlamak istiyorum. Bu arada sormayı unutmuşum ilk denemede kişinin deneyimli olduğunu anlar mıyız yada kaç gün gerekir? Hiç bir bilgim yok bu konuda mümkün oldukça yazdıklarınızı okuyorum umarım bu yöntem işe yarar. Tekrar teşekkürler..
ayse hanım epilasyon iğnesini istanbuldaki bir firmadan getirtiyorsunuz acaba bana firma ismi telefonu ve iğne markasını yollayabilir misiniz özelden kaliteli iğneye ihtiyacım var bide fiyatını bana yazarsanız çok mutlu olacağım ben kimseye yapmıyoum sırf kendim için iğneli epilasyon mak. aldım.çok teşekkür ederim.
Uygulama yapan uzmanın işinin ehli olup olmadığını tek bir uygulama ile net olarak anlamak mümkün olmamakla birlikte bazı hususlar bu konuda ipucu verebilir. Örneğin uzmanın on parmak çalışması, uygulamada iğnenin cilde girişinde ve kılın cımbızla alınışında acı hissedilmemesi acının sadece köke akım verildiği anda hissedilmesi önemlidir. Ama en iyisi daha önce uygulama yaptırıp memnun olanlardan tavsiye almanız olacaktır.
iğneli epilasyon yapmak zor bişey arkadaşlar.öyle,alayımda, burdan öğreneyimle yapamazsınızki?? çok şaşırdım gerçekten:)aysel hanım öncelikle sorularımıza bıkıp usanmadan cevap verdiğiniz için teşekkür ederiz. gerçekten çok yararlı oluyor. Benim öğrenmek istediğim ise; bir cihaz alıp kendi kendime uygulamak istiyorum. uzun zamandır araştırıyorum bu konuyu. daha önce çeşitli bölgeler için defalarca yaptırmış ve gayet iyi sonuçlar almış ancak tam olarak bitmeden yaptırdığım merkezden farklı bir şehre taşınmış biri olarak kalan tüyler için tek başıma mücadele vermeye karar verdim. kafama takılan şey ise iğne ile kıl köküne girdikten sonra yeterince girip kıl kökünde olduğumu nasıl anlayabileceğimdir. yanıtınız için şimdiden teşekkür ediiyorum, sğlıcakla kalın.
iğneli epilasyon yapmak zor bişey arkadaşlar.öyle,alayımda, burdan öğreneyimle yapamazsınızki?? çok şaşırdım gerçekten:)
bunun eğitimi falan var.üstelik her eğiitim alan bile iyi yapamıyorken, o acıla , tarif üzerine nasıl kullanacaksınız o cihazı çok merak ettim.
merhaba öncelikle bu bilgilendirme için çok teşekkür ederim.Zira herkesin söylediği farklı şeyler kafamı allak bullak etti . Ben beyaz tenliyim ve siyah kıl yapısına sahibim.Kol ve bacak için lazere başlamıştım bir seans gittim ki arkadaşım kesin çözüm değil iğneli kesin çözüm dedi.Kendisi de yaptırmıştı.Bende kararsız kaldım şimdi iğneliye mi başlamalıyım yoksa lazere mi devam etmeliyim.Tamamen yok olmasını istiyorum ben, birde iğneli için kıl köklerinin incelmesi gerekiyor diye duydum acaba bir süre lazere sonra mı iğneliye geçmeliyim.Öneriniz nedir ?
chytham,
İnsanın herhangi bir konuda başarı sağlamak için kendine güvenmesi. azimli olması elbette taktir edilmesi gereken bir husustur. Ancak sağlık konusunda diğer birçok konudan daha hassas olunması gerektiğini de kabul etmek gerekir. Benim iğneli epilasyon yöntemini kendime uyguladığım bilgisini ya da izlenimini nasıl edindiniz bilmiyorum ve sizi hayal kırıklığına uğratacağım belki ama bu bilgi kesinlikle doğru değil. Bu konuda eğitim alan ama yeterli deneyime sahip olmayan birçok kişinin sayısız mağduriyetlere neden olduğu bir ortamda uygulamayı hemde kendinize yapma düşüncenizden hemen vazgeçmenizi ve başarma azminizi başka konulara yöneltmenizi tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?