İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

aysepilasyon ricam üzerine özel mesajla bana dönmüşsünüz fakat 100 mesaj sınırı yüzünden siz bana özel mesaj attığınız halde ben size cevap veremiyorum 100 mesajım olmadığı için.sizden ricam bana özel mesajla iletişim kurabileceğimiz bi mail adresi bırakmanız .teşekkürler.

Cok uzun bir zamandır Aysel Hanımı, müşterilerini, yorumları takip etmekteyim. Ve yine uzun bir zamandır kalkıp kendisine gitmeyi düşünmekteydim. Nihayet programımı ayarlayabildim, biletimi alıp Aysel Hanıma gidiverdim.
Öncelikle uçağın rötar yapabileceğini ve belki geç kalabileceğimi düşenerek randevumu öğleden sonraya almıştım, erken inmeme rağmen biraz İzmiri gezeyim hem kesin müşteri vardır diyerek saatimi bekledim, oysa gittiğimde Aysel Hanımın kimseye söz vermediğini, uzaktan müşterisi geldiğinde işi riske atmadığını, ne olur ne olmaz diye beni beklediğini gördüğümde çok mahçup oldum, kendisi çok düşünceli bir hanımefendi.
O gün şans eseri tabelasında bir değişiklik yapılacakmış ve bana denk gelmiş, Aysel Hanım eşine "benim uzaktan müşterim gelecek, izin al gel sen ilgilen bu işlerle" demiş gittiğimde eşi kapıda bu işlerle ilgileniyordu, buradan ne kadar düşünceli olduğunu birkez daha görebilirsiniz.
İşyeri çok sevimli, temiz ve sıcak hiç yabancılık hissetmiyorsunuz :)
Kendisi inanılmaz pozitif, yaptığı işten son derece emin ve keyif alan, çok da hoşsohbet bir hanım, ayrıca çok güven veriyor insana.
Öncelikle işini gerçekten çok ciddiyetle yapıyor, uygulama esnasında size teknik bilgiler veriyor. Son derece hassas bir günümde olmama rağmen ve hiçbir ağrı kesici kullanmamış olmama ragmen hiç sesim çıkmadan seansımıza devam ettik, eli benim ağrı eşiğime göre oldukça hafifti.
İğnenin cildime girişini ve çekilen tüyü asla hissetmedim, genelde iyi uzmanlarla (tabi bazen çok kötüye denk geldiğim de olmuştu.) çalıştım ama ilk defa bir uzmanımın butun seans boyunca bir tanecik bile tüyün çekilişini hissettirmediğine şahit oldum, bu da neden bu kadar iyi bir uzman oldugunu açıklıyor bence.
Aysel Hanımda şahit olduğum başka ilklere gelince ilk defa bir uzmanın ticari kaygılardan bu kadar uzak olduğunu gördüm. Bir önceki uzmanım sedyeye oturduğum andan sedyeden kalktığım ana kadar kaç saat dakika geçmişse kendi kafasına göre bir rakam söyler (ki güya çok iyi ama işyerinde ne bir saat ne bir kronometre hiçbirşey bulundurmazdı) ister o arada içeri gidip gelmiş olsun ister sizi bırakıp telefonla görüşmesi gereksin o süreyi seansınıza dahil edip ona göre ücret talep ederdi. Aysel Hanım ise kronometre ile çalışıyor, işi çıkarsa hemen durduruyor ve seansa tekrar döndüğünde onu açmayı bile unuttuğu oluyor, yani maddi manevi size yardımcı oluyor, asla sizi zarara sokmuyor.
Yine bir önceki uzmanım 2 haftada bir geleceksin uzun seanslar alacaksın ancak öyle yaza kadar azaltırız demesine karşın Aysel Hanım 3-4 ayda bir gelsen yeter, zaten çoğu çıksın uzasın benim için daha iyi diyor, belki ben uzaktan gittiğim için böyle söylediğini düşünebilirsiniz ama zaten kendi yazdıklarından genelde müşterilerine bunu tavsiye ettiğini görebilirsiniz. Tabi ben İzmirde yaşıyor olsam ayda bir gitmeye çalışırdım, bu da benim kişisel tercihim :)
Şu an seanstan sonraki 2. günümdeyim ve yüzümde bakılınca anlaşılacak hiçbir belirti yok, zaten seanstan çok kısa bir süre sonra kızarıklıklarım tamamen gitmişti, sadece boynuma çok çalıştığımız için orası hafif pütürlü ki bu da çok doğal. Şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar, 2 ay kadar sonra da son durumum ile ilgili sizleri bilgilendirmeye çalışacağım.

Cerenicious selam, mail atmıştım ben de tam ama hem sana hem de Aysel Hanım' gitmemiş maillerim sanırım bir sorun oldu :) Memnun kalmana sevindim, ben de 2 haftaya gitmeyi planlıyorum aynı şekilde. Dilerim alınan kılların gerçekten çıkmaz hiç bir daha :)

cerenicious umarım sorunsuz olarak kıllarından kurtulursun.izmir'e uçakla gittiniz sanırım.aysel hanımın yeri havaalanına yakın mı ulaşımla ilgili bilgi verir misin bide yüzünü daha önce hiç almışmıydın yüzünde ne kadar süre çalışıldı tüm yüze işlem yapıldı mı

aynı şeyi bende düünüyordum...
evet havaalanına ne kadar uzaklıktaa..

birde aysel hanıma ir sorum olcak...

yüz için geldiğimizde tek seferde yüzü tarayabilirmisinizz??

iğneliye başlayalı 3 .senasım çoğugitti azı kaldı ama son gittiğim yer için beklemedeyim...çekilirken hissetmek pek hoşuma gitmedi açıkcsı....

arayış içindeyimm şimdilik....

her gittiğimzde boşa para vemektense uçağa atlayıp bir bilene gitmek bence daha ucuza mal olacaktır hemdee garanti olmuş olacak...

hatta gezici iğneli epilasyon yapsanız ne makbul olurr...her hafta bir şehre misafirimiz olsanızz

Bostanlı iskelesine havaş 1 saat sürüyor. Sonra taksiyle 5 dkda Aysel Hanıma, gidebilrsiniz. Kroki Aysel Hanımın sitesinde mevcut. Daha önce neler yaptırdığımı merak eden arkadaşlar, geçmiş mesajlarıma bakabilirsiniz, seans ile ilgili söyleyebileceğim herşeyi ise yazdım bir önceki mesajımda. Ben şu an 2 ay sonra cildimde nasıl bi gelişme olacağını bekliyorum, ona göre yazarım, ama tabi yaz gelmiş olacak gitmeyi kafasına koyanlar şimdiden gidebilir.

yazdıklarını okuyunca kendi seanslarım geldi aklıma gerçekten çok nazik bir kadın. bu işi ticari amaçla yaptığı kesinlikle aklına gelmiyor insanın. senin adına sevindim
umarım çok memnun kalırsın sende.

aysel hanım burada çok guzel bilgiler vermişsiniz..çok teşekkür ederim size..
başlardan baya okudum fakat 50 sf bitiremedim, merak ettiğim birkaç şey var, yüzümü iğneli epilasyon yaptırıyorum.memnunum fakat, bu ay kolumada başlamayı düşünüyorum, kollarımdaki tüyler lazerle bir miktar azaldı ama ince olduğu için pek fayda etmedi..yüzüme iğneli yapan hanım koluna önümüzdeki sene başlayalım yaz geliyor yarım kalmasın dedi..
ben kısa kol giymiyorum, tesettürlüyüm..bir sorun olurmu iz yapar mı?
hazirana kadar en azından iki seans yapılsa rahatlamaz mıyım?
birde göbek bölgesindeki çok ince tüylere iğneli epilasyon yapılır mı?
ben sizin sitenize girdim içerik açılmadı iletişim bölümüne giremedim.buradan size ulaşabileceğimiz bir adres verebilir misiniz?
size gelmeyi çok isterim, hatta eşim iş için yarın izmire geliyor ama ben çalıştığım için gelemiyorum
inşallah size gelmek nasip olur bir gün..

merhaba. sanırım sende aysel hanıma gidiyorsun yüzün için. tüm yüz bölgesini mi yaptırıyorsun. ve ne zamandır gidiyorsun?

Arkadaşlar Selam,

Taksim'de oturuyorum. Taksim'de bulunan Ayten Hanım'ın olduğu yerin adını, adresini arıyorum ancak bulamadım henüz. Gidenler, bilenler bu bilgiyi paylaşabilir mi? Özel mesaj olarak da atabilirsiniz.

Çok teşekkürler..

merhaba. sanırım sende aysel hanıma gidiyorsun yüzün için. tüm yüz bölgesini mi yaptırıyorsun. ve ne zamandır gidiyorsun?

evt tüm yüz için gidiyorum daha bir ay oldu sanırım ama 2 3 kez aralıklarla gittim çıktıkça toplamda 1 saat kadar çalıştık yüzüm biter bitmez diğer bölgelerede başlamak istiyorum.aysel hanım gerçekten işinde uzman ve hiçbir ticari kaygı gütmüyor bu işi severek yaptıgı o kadar belliki.şanslıyımki evimede çok yakın

Son düzenleme:

reyhanberre,
Uzmanınızın iyi niyetli olduğunu sanıyorum ancak sizin belirttiğiniz şekilde iğneli epilasyon uygulaması yapılan bölge doğrudan güneş ışınlarına maruz kalmadıktan sonra hiç bir problem teşkil etmez. Güneş ışınlarının olumsuz etkisi kurutma nedeni ile, uygulamadan yaklaşık üç gün sonra oluşup bölgeye göre değişiklik gösteren kabukların doğal yollarla kendiliğinden dökülme süresini azaltmasıdır. Kabukların doğal yollar dışındaki etkilerle daha kısa sürede dökülmesi ise ufak beyaz nokta şeklinde lekelerin oluşmasına neden olabilir. Kısacası uygulama yapılacak kol bölgesinin kıyafetlerle kapalı olması mevsim yaz olsa bile belirttiğim riski kesinlikle engelleyecektir yani uygulama yaptırabileceğinizi düşünüyorum.
Göbek bölgesindeki ince tüylere iğneli epilasyon uygulaması yapılıp yapılamayacağını öğrenmek istemişsiniz. Elbetteki yapılabilir. İğneli epilasyon uygulaması kulak içi ve burun içi bölgeleri dışındaki tüm bölgelere yapılabilir. Her kalınlıktaki tüy/kıllar içinde uygulama yapılabilir ve uzmanına yaptırılması şartı ile kesin netice alınması mümkündür. sağlıklı günler dilerim.

Aysel Hanım size bir şey danışmak istiyorum. Ben 10 gün önce çene blgesi yoğunlukta iğneli epilasyon yaptırdım. 4 5 gün içinde kabuklar döküldü ve altında sivilce lekelerine benzer mor izler kaldı. Bu lekelerin olması normal mi? yoksa bir cilt uzmanına mı gitmeliyim. Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirm. Ayrıca benim gittiğim uzman yüzümdeki tüm tüylere işlem yapmıyor. Sadece birkaç tüye işlem yapıyor ve şu anda yüzüm tüy yumağı, beni çok rahatsız ediyor. Ayrıca bir tüyün kaç seansta biteceğini sorduğumda bana en fazla 6 seansta biter dedi. Ama sizin yorumlarınızı okuduğumda her bir tüyün tek seansta biteceğini söylüyorsunuz. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

merhaba ben nagihan( aysel ablanın hatlaması için yazıyorum) ben hemen her gün burdki konuşmaları takip ediyorum ve inanılmaz şeyler okuyorum . geçen sene yaklaşık 8 seans aysel ablamla birlikte çalıştık benim o berbat iki lazer deneyimi geçirmiş yüzümde resmen bir mücize oluşturduk. izmirden ayrılmak zorunda oldugum için son seansımı çok detaylı çalışmıştık ve o son seansımdan sonra tüğlerim yaklaşık iki ay çıkmadı. Şimdi aksarayda kötünün iyisi bir yerde yaptırıyorum ve böyle bir fark olamaz. gecen seansımda bütün boynumu kanattı ama hayatımda hiç hatırlamıyorum o kadar kanadıgını ve kabuklar dökülmeden tekrar çıktı tügler çok incelmiş ve seyrek olan tüğleri haybeden aldırmaktan bıktım ve iki ay sonra istanbula yaşamaya başlayacagım için yüzümü toparlaması için diode lazer yaptırmaya karar verdim sadece bir seanslık idare etmesi açısından.
izmirde yaşayan yada izmire gidebilecek olan herkesin aysel abaya muhakkak gitmesini tavsiye edebilirim kendisi gerçekten çok mükemmel bir insandır. ve asla para kaygısı gütmez( ben öğrenci oldugum için yaptırdıgımda param yokken bile seans geçmesin öyle dolaşmayım diye yapardı epilasyonumu sağolsun.)
asla hakkını ödeyemeyecem ve hayatım boyunca böyle bir uzman tanımayacagımı biliyorum.
burdan da kendisini çok sevdiğimi söylemek istiyorum. hanınlar brde size küçük bir öneri asla tüyü çekmesini hissetmemelisiniz aslala .

Aysel hanım ben koltuk altım için iğneli yaptırdı ama 5 seans yaptımama rağmen sonuç alamadım şimdi bir ayı aşkındır işlem yaptırmıyorum düzgün yapacak bir yer arıyorum.henüz bir yer bulamadım bu arada koltuk altımı ağda ile alsam sorun olur mu ne bileyim ben farketmiyorum ama 5 seansta bir incelme falan
olabilir mi ne yapmalıyım

merhaba. bende aysel hanıma gidiyorum yüzüm için. memnumum da ama ne zaman bitecek diye çok merak ediyorum artık bitsin istiyorum. senin yazını okuyunca biraz korktum. 8 seans uygulama yaptık demişsin 8 seanstan sonra tüylerin bitmedi mi ve son seanstan sonra 2 ay tüylerim çıkmadı demişsin alınan tüyler bir daha mı çıkıyor bunlar benim gözümü korkuttu. ben artık şu işkence bitsin istiyorum yaa daha 4. seansımdayım ve bu yaza herşey bitmiş girmek istiyorum... off moralim bozuldu yine.

kızlar seans diyince yanlış anlaşılıyorr..
her senasta yüzdeki tüm yüzler alınmıyor deilmi??

birkısmı alınıyor diğerr seans diğer kısmıı..??,,

8 senas 4 senas diyince herkes gidiyor ama kıllar nedne bitmiyor diye düşünüyorr senaslarda kılların tamamaı alınmıyorr....oyüzden 4 seans 8 seanstan bahsediliyorr..

doğruyum deilmi???:44:

canım şimdi aynı tüğ değil 8 defa aldırılan her defasında farklı tüğlere işlem yapılıyo. daha önceden tecrüben varmı bilmiyorum ama ben aysel ablanın kıymetini çook sonra anladım. sen merak etme yeterli zamanın varsa hepsinden kurtulursun ben 2 defa daha yaptrabilseydim problemimden tamemen kurtulacaktım fakat şartlar öyle gelişmedi. gözün korkmasın aysel aba ne derse uymaya çalış.

iğnelide tecrübem yok. 3 seans lazere gitmiştim. gitmez olsaydım. mahvettiler yüzümü. aysel hanıma çok güveniyorum zaten. farkı da görüyorum. ama 8 seansta gözümü koruttu ben biraz aceleci davranıyorum sanırım hemen bitsin istiyorum.. :)

evet canım doğrusun.. 4 seans süresince bütün tüyler alınmıyor. ilk önce yarım saat sonra 1 saat sonra 1 bucuk saat.. zamanla biteceğini biliyorum da işte bu tüyler beni deli ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…