Cok uzun bir zamandır Aysel Hanımı, müşterilerini, yorumları takip etmekteyim. Ve yine uzun bir zamandır kalkıp kendisine gitmeyi düşünmekteydim. Nihayet programımı ayarlayabildim, biletimi alıp Aysel Hanıma gidiverdim.
Öncelikle uçağın rötar yapabileceğini ve belki geç kalabileceğimi düşenerek randevumu öğleden sonraya almıştım, erken inmeme rağmen biraz İzmiri gezeyim hem kesin müşteri vardır diyerek saatimi bekledim, oysa gittiğimde Aysel Hanımın kimseye söz vermediğini, uzaktan müşterisi geldiğinde işi riske atmadığını, ne olur ne olmaz diye beni beklediğini gördüğümde çok mahçup oldum, kendisi çok düşünceli bir hanımefendi.
O gün şans eseri tabelasında bir değişiklik yapılacakmış ve bana denk gelmiş, Aysel Hanım eşine "benim uzaktan müşterim gelecek, izin al gel sen ilgilen bu işlerle" demiş gittiğimde eşi kapıda bu işlerle ilgileniyordu, buradan ne kadar düşünceli olduğunu birkez daha görebilirsiniz.
İşyeri çok sevimli, temiz ve sıcak hiç yabancılık hissetmiyorsunuz :)
Kendisi inanılmaz pozitif, yaptığı işten son derece emin ve keyif alan, çok da hoşsohbet bir hanım, ayrıca çok güven veriyor insana.
Öncelikle işini gerçekten çok ciddiyetle yapıyor, uygulama esnasında size teknik bilgiler veriyor. Son derece hassas bir günümde olmama rağmen ve hiçbir ağrı kesici kullanmamış olmama ragmen hiç sesim çıkmadan seansımıza devam ettik, eli benim ağrı eşiğime göre oldukça hafifti.
İğnenin cildime girişini ve çekilen tüyü asla hissetmedim, genelde iyi uzmanlarla (tabi bazen çok kötüye denk geldiğim de olmuştu.) çalıştım ama ilk defa bir uzmanımın butun seans boyunca bir tanecik bile tüyün çekilişini hissettirmediğine şahit oldum, bu da neden bu kadar iyi bir uzman oldugunu açıklıyor bence.
Aysel Hanımda şahit olduğum başka ilklere gelince ilk defa bir uzmanın ticari kaygılardan bu kadar uzak olduğunu gördüm. Bir önceki uzmanım sedyeye oturduğum andan sedyeden kalktığım ana kadar kaç saat dakika geçmişse kendi kafasına göre bir rakam söyler (ki güya çok iyi ama işyerinde ne bir saat ne bir kronometre hiçbirşey bulundurmazdı) ister o arada içeri gidip gelmiş olsun ister sizi bırakıp telefonla görüşmesi gereksin o süreyi seansınıza dahil edip ona göre ücret talep ederdi. Aysel Hanım ise kronometre ile çalışıyor, işi çıkarsa hemen durduruyor ve seansa tekrar döndüğünde onu açmayı bile unuttuğu oluyor, yani maddi manevi size yardımcı oluyor, asla sizi zarara sokmuyor.
Yine bir önceki uzmanım 2 haftada bir geleceksin uzun seanslar alacaksın ancak öyle yaza kadar azaltırız demesine karşın Aysel Hanım 3-4 ayda bir gelsen yeter, zaten çoğu çıksın uzasın benim için daha iyi diyor, belki ben uzaktan gittiğim için böyle söylediğini düşünebilirsiniz ama zaten kendi yazdıklarından genelde müşterilerine bunu tavsiye ettiğini görebilirsiniz. Tabi ben İzmirde yaşıyor olsam ayda bir gitmeye çalışırdım, bu da benim kişisel tercihim :)
Şu an seanstan sonraki 2. günümdeyim ve yüzümde bakılınca anlaşılacak hiçbir belirti yok, zaten seanstan çok kısa bir süre sonra kızarıklıklarım tamamen gitmişti, sadece boynuma çok çalıştığımız için orası hafif pütürlü ki bu da çok doğal. Şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar, 2 ay kadar sonra da son durumum ile ilgili sizleri bilgilendirmeye çalışacağım.