Merhabalar,
Ben yemedim icmedim gidip Aysel hanimin yerini buldum
ustelikte hemen ilk uygulamayida yaptirdim arkadaslar
Izlenim ve deneyimlerimi paylsmak istedim.
Herseyden once Aysel hanim cok tatli bir insan, sirf onun tatli sohbeti icin gidilir :)
Mekan tertemiz, cok sirin girer girmez bir guven hissi uyaniyor. Kapida minik bir zil var calarak giriyorsunuz. Bekleme ve trapi odasi birbirinden ayrilmis. Bunun disinda kapi kilitli zaten. Yani siz epilasyon olurken davetsiz birinin girmesi mumkun degil.
Size ozel igneniz hemen onunuzde acilip kullaniliyor, siz her gittiginizde yaninizda getiriyorsunuz, ben unutmayayim diye cuzdanima attim
Ilk deneme bolgesi icin koltuk altini secmistim. Son 6 aydir hic agda yapmadigim sadece trimmerla haftada 1 kez kisalttigim bir bolge. Uygulama yapilirken ozel gunlerde olmama ragmen agdadan daha fazla acitmadi. Yuksek hassasiyet hissettigimde 3-5dk ara verdik. Aysel hanim cok sabirli bir insan gik demedi :)
Hassasiyet dis taraflari yaparken artiyor, daha cok hissediliyor boyle olunca kendin ellerimle cimbizla once rengini koyulttugum sonra sakal kivamina getirdigim cenemdeki tuylere calistik hepsini bitirdik. Aysel hanim bitirdigi tuylerin tekrar cikmayacagini garanti ediyor. Bende 1 hafta sonrasini iple cekiyorum. Cunku koltuk altlarim af etmez hemen kendilerini gosterirler zaten :)
Gercekten de vucudun sol tarafi sagina gore daha cok aciyor. Regl olunca zaten daha cok hissediyorsunuz. Buna ragmen sol koltuk altimda sadece 10-15 tane kaldi. sag taraf ve cenemdekiler tamamen bitti.
Cenemde yapildiktan 1 saat sonra kizariklik aci hassasiyet hicbirsey kalmamisti
Koltuk altlarim biraz kizarik ama eminim yarina gecer. Agda oldugunda daha cok kizariyorlar zaten.
Yarin gidince kalanlari bitirecegiz ve bacak baslayacagiz insallah, kisa zamanda bitecegine inandim ben
Cok tesekkurler Aysel Hanim:)