- Konu Sahibi aysepilasyon
-
aysel hanım hamileliğin ilk aylarında bacak bölgesine epilasyon yaptırılırmı?
yani hangi aylar sakıncalıdır.
ben hamileliğimin 5,6,7. aylarında çeneme yaptırıyordum.ilk ayların sakıncalı olduğunu düşünüyordum.
fakat şimdi gittiğim yer her ay epilasyon yapılabildiğini söylüyor.
bilgilendirirseniz sevinirim
Aysel Hanım yanıtınız için çok teşekkürler. En kısa zamanda bir deneme yapacağım kesinlikle.
Bir sorum daha olacak. Yaza 3-4 ay var. Bacaklarıma iğneli başlasam bu süre içinde bitmesi olanaksız. Çünkü bacaklarımın üst kısmı da dahil çok fazla kıl var, kalın ve sert, siyah. Dolayısıyla epey zaman alacağını tahmin ediyorum tabii yaza kadar her gün gidemeyeceğim de açık maddi olarak da. Şimdi başlasam yazın da devam edebilir miyim peki? Yani bir uygulamadan sonra en erken ne zaman güneşe çıkabilirim? Kabuklar döküldükten sonra güneşlenilebilir mi? Birkaç yerde lazerden farklı olarak iğneli epilasyonun yazın uygulanmasında sorun yaşanmayacağını okudum. Eğer güneşten, güneşlenmekten kaçınılması gerekse kabuklar döküldükten sonra bile, dolayısıyla ancak yaza kadar uygulama yaptırabilirim ama uzayanlar ne olacak bu kez? O halde denize girilmez. Ağda ya da kökten almayan jilet gibi uygulamalar yapılabilir mi yaz boyunca? İğnelinin o zamana kadar uygulanan etkisi kaybolur mu? Eğer ara verilen dönemde kesinlikle almamak gerekiyorsa o zaman belki de yaz bitimine kadar beklemek en iyisi. Siz ne diyorsunuz? Sizi son kez yoracağım. Şimdiden teşekkürler.
Aysel hanım merhabalar, verdiğiniz bilgilere güvendiğim için size birkaç sorum olucak cevaplarsanız çok sevinirim,, ilk iğneli epilasyon macerama geçtiğimiz ocak ayında başladım,, yüzümde hep ayva tüyleri var dikkatli bakılmadığında belli olmuyor fakat çene bölgemde 10 15 kılı cımbızla çektiğimden dolayı daha kalın ve siyah tüyler çıkıyor.. sırf bu siyah tüylerden kurtulmak için iğneliye başladım sadece çene bölgeme toplamda 4 defa yaptrdım.. gittiğim ilk yerde 1 hafta olmadan kalın siyah tüyler çıkmaya başlıyordu ve çene bölgemde kırmızı kırmızı benekler oluştu,, fito die bi krem kullanmam önerildi ilk günler.. sabah akşam onu sürdüm kabuklar 3 4 gün içinde döküldü,, 3. seansımı bir başka yerde denemeye karar verdim.. çıkan 5 6 kılı aldırdım,, diğer yaptırdığım 2 seansıma göre daha az acı hissettim,, kaç akımla çalışıyorsunuz bna 7 ile çalışıldı daha önce dediğim de de bnm makinam öyle dereceli değildir,, standart bi akım dedi,, anlamamıştım.. neyse 3.seansım ilk 2 seansıma göre sanki daha acısız ve izsiz geçmişti gibi fakat mekan uzak olduğundan dolayı 3 gün önce evimize yakın biyerdeki kuaför salonunda 4. iğneli epilasyonumu yaptrmaya kalktım,, sanırım çok büyük bir hata yaptım.. kadın meğersem tek el çalışıyormuş.. çıkan bir kaç kılımı aldırayım dedim ama canımcan can gitti,, sanki tetenos aşısı yapılıyormuş gibi iğneyi nasıl sokup çıkarttıysa.. hemen durdurttum yok kalsın çok acıyor diye çıktım ordan.. şuan çenemin sağ tarafı biraz şiş,, 3 gün olmasına rağmen pembelik geçmedi :S çok tüy aldrmadığım için herhangi bir kabuklanmada olmadı daha.. umarım yağ dokumu falan yakmamıştır kadın.. ve şuna çok şaşrdım ilk 2 seansımı 7 akım ile çalışmamıza rağmen ve çok acı hissetmememe rağmen en son gittiğim ve kendimi resmen salak ilan ettiğim mekanda kadın 4 ile başladı çalışmaya sonra 5 e yükseltti ama felaket acı hissi verdi,, acaba makinasımı çok eskiydi? yani makinadan makinaya değişiklik gösterirmi bu akım oranları? birde benim yüzümdeki tüyler ayva tüyleri olduğu için çenemdeki 10 15 kalın kıllar hariç nemectron die bi iğne tavsiye edildi.. kıl yapısına uygun bir iğnemidir sizce? yani ilk 2 seansımda bazı ince ve uzun ayva tüylerdende almıştı epilasyoncu ,,nemectron iğne ayva tüyleri için kalın bir uçmu sizce? ve yrn bulduğum biyer daha var sol çenemdeki bi kaç kalın tüyü denettirircem umarım gene yanlış bir karar vermem,, bu karar aşamasında çenemi mahvetmem umarım(( resmen pskolojimi mahvetti bu tüyler ...son sorum olarakta çeneme sabah akşam bepanten krem sürüyorum belki pembeliklerii bi nebze olsun geçirir ümidiyle doğru bi kararmıdır? şimdiden teşekkür ederim.
Cerenicious
artık özelden msj atamıyorum form da 100 adet ileti mi ne yazmam lazımmış. ne saçma birşey bu ya. neyse 4. seansıma da gittim. gelişmeleri konusuruz. şu an herşey normal kabuklarım dökülmeye de başladı. görüşmek üzere.
eğer bu msjı ilgililer de okuyorsa şu özelden msj olayına bir çözümde getirirlerse sevinirim yoksa 100 msj ı nereye yazıcam ben..
Merhaba, siz sanırım Aysel Hanım'a gidiyorsunuz. İzmir'de mi yaşıyorsunuz yoksa başka şehirden mi gidiyorsunuz? Hangi bölgelere kaç kez uygulama yaptırdınız durumlar nasıl? :) Özel mesajlarınızın eskilerini silerseniz özel mesaj da atabilirsiniz. Cevabınız için şimdiden teşekkürler
Tekrar merhaba Aysel Hanım, ilk epilasyonumun üzerinden 21 gün geçti, çok hafif bir kızarıklık kaldı sadece(boynumun ön kısmına yaptırdım, erkeklerde ademelmasının olduğu yere). İğneci hanım iyileşmesi 6 ay sürebilir dedi, bu doğru mudur acaba? Biraz uzun geldi de bana. İkinci seansta da favorilerimden devam ettik. Bir ara yanmış saç kokusu geldi. Bu da normal bir şey mi? Yanıtlayabilirseniz çok sevinirim.
Devlet hastanesinde yaptırdığımı daha önce de yazmıştım, açıkçası pek içime sinmiyor şimdi. İğneci hanım operasyon sırasında hep biriyle sohbet etti, bana da çok iyi davranmıyor. Ama en azından para vermiyorum :) onun için bir süre daha katlanmam gerekiyor.
Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim, kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?