Igne yutulmasi

Allah rızası için biri açıklasın iğneyi cocuk yutmuş mu o yutmaditsa kendi mi yutmuş konu ne yorumlari okudum anlamadım hala

Ay bu mu ee gitse elinde iğne olmazdı:) elinde iğne varsa gitmemis cok karisikmis neyseki çocuk filan yutmamis allah korusun
Aynen, çocuk konusuna gelince de çocuklar da öksürükle falan belirti gösterdiğini ,aynı şkil de ben de de aynı reaksiyonlar olur mu diye sorması ,yani cocuk yok ortada iyi ki ...

Yutuluyor kolayca ablam başörtüsünü yaparken ignenin biri elinde birinide dudagiyla tukarken yutmustu hemen acile gittik rontgende gorundu ama bisey yapmadilar kendiliginden cikti cok korkunc bisey kimsenin başina gelmesin

İğne yutup farketmemek imkansızdır bence. Bence rüya görüp etkilenmişsin. Benim de başıma gelmişti küçükken, iğne yuttum diyip ağlıyordum. Doktor röntgen çekti bir şey çıkmadı sonra psikoloğa gitsin dedi çocuk aklımla korkup gitmedim ama sonra da unuttum gitti.

Igne kolay yutulan bir maddemi yoksa yutulurken kucuk cocuklarin bogazina birsey kactiginda oksuruk gibi tepki verirmi ve yutuldugunda olusan tepkiler nelerdir
Tepki vermeyebilir.
Yuttuysa sikinti yok mudahele etmezler.
Ama akcigerine kactiysa daha fazla sorun olur.
Acile goturun rontgen ceksinler. Sadece supheniz de olsa goturun.

Igne kolay yutulan bir maddemi yoksa yutulurken kucuk cocuklarin bogazina birsey kactiginda oksuruk gibi tepki verirmi ve yutuldugunda olusan tepkiler nelerdir
Babaannemin buna çözüm önerisi bol bol haşlanmış patates yemek tabi gerçekten yutulduysa

Geçenler de bir genç kız yutmuştu iğneyi hemen Dr'a gitti endoskopi yöntemiyle alınmıştı aynı gün haberlerde gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…