- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi rabiazuhal
yaw igneyi agiza almak nedir Allah aşkına?bi mantık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
patates haslatırlardı eskiler igne yapıssında dıskıdan cıksın diyeHayir yanlis anladiniz burdan tabiki sonuc alinamaz ama benim merak ettigim hani ince ve kucuk ya kolay yutulurmu yoksa bi sikintim yok
Bir tanidigim esarp baglarken agzina almis bogazina kacmisti .o yutamamis bogazina batmış.Hayir yanlis anladiniz burdan tabiki sonuc alinamaz ama benim merak ettigim hani ince ve kucuk ya kolay yutulurmu yoksa bi sikintim yok
yaw igneyi agiza almak nedir Allah aşkına?bi mantık.
asla toplu iğne ile baglamm esarbimi bu yüzden korkarim.tesetturlulerin abartisiz %90ının uyguladığı şey bu.
asla toplu iğne ile baglamm esarbimi bu yüzden korkarim.
Sirf yutmaktan degil o iğneleri esarptan cikarip onune gelen yere sokustururlar bide çoluk çocuk bilmez alir .yanlışlık la biyerine batar birisinin...
demek ki yanlis. herkesin uygulamasi dogru oldugu anlamina gelmiyortesetturlulerin abartisiz %90ının uyguladığı şey bu.
demek ki yanlis. herkesin uygulamasi dogru oldugu anlamina gelmiyor
asla toplu iğne ile baglamm esarbimi bu yüzden korkarim.tesetturlulerin abartisiz %90ının uyguladığı şey bu.
anladim. evet oyle bi durum var. yapilmamasi gerekiyordogru diye yazmadım zaten. ulkedeki bi gercegı ıfade ettim.
Cengelli igne gibi esarp igneleri var bide kiskaclar..Mıknatıslılardan mı kullanıyorsunuz?
Cengelli igne gibi esarp igneleri var bide kiskaclar..
O cengelli igne gibi olanida hemen cikarinca ignelige takarim hep yuksekte durur