Hayat boyle birsey mi ?

Ben de zengin degilim. Babamdan kalma 4 katli apartman var. Birinde ben birinde annem oturuyor. 2 daire kirada ama ac gozlu degiliz insafliyiz. Daire basi annemin aldigi kira 10 bin tl. 7binden 10bine cikarttik bu ay. Bu kadinin babamdan emeklisi ve 2 kira geliri var. Benden baska kimsesi yok. Benim de ondan baska. Birgun isteyken anneme birsey olsa anneme ayri evladima ayri uzulecegim. Ben gelene kadar ortada kalacak kucucuk cocuk. Anneme canim feda. O hastalansa gozumu kirpmadan birikimi bozar tedavisine harcarim ve kenardaki birikim ucar gider. Gozunuze cok gelmis olabilir ama degil.

Size zengin demedim ki memur maasiyla gecinemeyiz kenardaki para gider calisamazsam vs dediniz ya Turkiyede cok zengin degilse herkes sizin durumda diyorum ama kendiniz ustunuze alindiniz zenginligi 😄😄😄😄

Size zengin demedim ki memur maasiyla gecinemeyiz kenardaki para gider calisamazsam vs dediniz ya Turkiyede cok zengin degilse herkes sizin durumda diyorum ama kendiniz ustunuze alindiniz zenginligi 😄😄😄😄
Ne mutlu bana sizi guldurmeyi basardim. Gece gece sayemde guldunuz. Izmirli hanim gibi siz de cikin isterseniz ya da kalin gulmeye devam edin 🤣

X